Bildirim
70-100k Arası Hedefleyenler 345 AYT Netleriniz? ve Sıralama Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
85 tyt 40 ayt ile 100k mi hedefliyorsun? Komik şey seni :P
Benim durumumda olanlar bir baksın:
Tyt:70-80 (345 ilk deneme 78 ikinci deneme 72)
Ayt:25-35 (345 daha çözmedim hedef 40)
Obp:82
Hedef:60-75k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok dostum hatırlamadın mı beni trol değilim la ben Sadece en kötü 70-100k arası kurtarır beni o yüzden öyle yazdım :) -
Hocam çıkaramadım valla ama troll olduğunuzu söylemedim, bu netlerle bu sıralamayı düşünmemelisiniz ondan bahsediyorum Kolay sınav olsun EN KÖTÜ 70K bu yazdığınız netlerle.
345 ikinci aytyi bu gece çözdüm ben de 22 net ve fen berbat hedefim 80 90K
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecørbusier -- 18 Haziran 2018; 13:39:42 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam 345 çok moralinizi bozar benden söylemesi
Paraf 1.deneme 52 yaptım,345 5. Deneme 37
Ya şöyle bir baktım göz ucuyla dediğiniz kadar var hocam 40 net hedefi olan biri 345 ayt den kaç net yapmalı?
30 civarı bence hocam.
hedef 70-100k arası. 345 daha çözmedim son girdiğim testokul inci tyt 70 ayt 20 net geldi, hedefim tyt yi 75 e ayt yi 35 e çekmek. -
345 AYT mattan kaç yapıyorsunuz
Biraz iyimser sanki ama umarım siz haklı çıkarsınız :D İnşallah istediğimiz yerleri kazanırız hocam Tabi şu 12 günde aklımı başıma alıp 35-40 AYT'ye çıkabilirsem daha LTİ + Organik ve Biyodan 4-5 netlik konu çalışmam lazım.quote:
Orijinalden alıntı: Angry Man
Hocam çıkaramadım valla ama troll olduğunuzu söylemedim, bu netlerle bu sıralamayı düşünmemelisiniz ondan bahsediyorum Kolay sınav olsun EN KÖTÜ 70K bu yazdığınız netlerle.
Evet beyler başka yorumları alayım kaç yapıyorsunuz doğru söyleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaximus-TR -- 18 Haziran 2018; 17:22:18 >
-
up -
Benim Tm 45-50k ama herhalde sizinle aynı kapıya çıkıyor.
Tyt 77-83 arası değişiyor.
Ayt 45-50 arası değişiyor.
Obp 83
Şans var mı sizce?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzülürsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Senin tahminin nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X