Şimdi Ara

70 77 bg lik arabalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tür araçlar 1000 kg civarında bir kasa ile birleştiğinde aslında şehir içi için ideal oluyor. Özellikle LPG ile de uyumlu oldukları için dizellerden bile uygun yakıt tüketimleri sunuyorlar. Fakat uzun yolda kullanımı biraz zahmetli. Uzun yolda da varacağınız yere ulaştırır ama yol uzar. Bu yüzden şehir içi ağırlıklı kullanılacaksa tercih edilmeli.
    Şehir dışı için önerim 2 litre dizel. Müthiş performası az tüketimle (5 litre) sunuyor. Üstelik 110-120 gitseniz bile. Uzun yola en uygun araçlar bence bunlar.
    Şimdi bizim evde 1.4 otomatik 206 var (75 bg), LPG'li. Hanım almadığı zaman işe gidiş gelişte bunu kullanıyorum. Uzun yol ve aile seyahatleri içinde 2.0 TDCI Mondeo'muz var. Bence mükemmel bir ikili oldular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Hocam benim 1.25 lik Riom 85 beygir öyle zayıf da değil hani..

70_75 bg araçlar demek istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Atmosferik 75-80 hp arabalar genelde 900-1000 kilo civarı ağırlığa sahip ve hepsi nerdeyse b ya da a segmenti.

Rahat rahat götürürler. Hiçbir sıkıntıda olmaz.

konu özeti bu
  • fiat punto evo 1.4 77hp dualogic aracım vardı, eco modeu açık olarak uzun yolda 90'a sabitlediğimde az yakıyordu (5lt/100km), hiçbir yokuşta hızının azaldığını ya da bir alt vitese geçtiğini de görmedim

şimdiki aracım citroen c4 1.6 e-hdi 112hp mcp
  • bende mitsubishi colt var 1.3 motor 95 beygir ve otomatik vites. 125 nm de torku var. boş ağırlığı da 945 kilo. gerisini sen düşün

önemli olan ağırlık. ve tork. beygir de önemli ama sevdiğim bir söz var, beygir araba sattırır tork yarış kazandırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

bende mitsubishi colt var 1.3 motor 95 beygir ve otomatik vites. 125 nm de torku var. boş ağırlığı da 945 kilo. gerisini sen düşün

önemli olan ağırlık. ve tork. beygir de önemli ama sevdiğim bir söz var, beygir araba sattırır tork yarış kazandırır.

AHH AH o cz3 ile ne giderdim banamısın demezdi
  • Sollamalarda sıkıntı mı yapıyor, vites küçültmek 1.5 saniye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende var bi tane clio3 1.2 75 bg. yokuslarda hanım inip arkadan ittiriyor. uzun yolda da arabanın üstüne yelkenli monte ettim o sayede 100ü geçebiliyoruz.
  • KöfteSuyu kullanıcısına yanıt
    benimki de cz3, uzun yolda pek çok c sınıfı araca plaka okutuyorum
  • Bende 2. araç olarak ford ka var. 1.3LT 8 sübaplı enjeksiyonlu bir motoru var ve sanırım 60 beygir civarı.Bu biraz da beklentinizle alakalı.Tamam araba uçup kaçmıyor ama kısa vites oranları ve boyutları ile şehir içinde pire gibi.2 defa uzun yol tecrübem de oldu uzun yol aracı değil ama kötü de diyemem.110-120 çok yormadan sizi götürüyor.Zaten arabayı alırken beklentim bundan düşük olduğu için gidişi ve genel olarak sürüşü beni memnun etti diyebilirim.Diğer aracım yazılımlı ve 180+hp dizel suv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

1.4 motorlar fena değil .1.2 motorlar baya zayıf.

Hani iyiydi süper gidiyordu memnundun ula varya hep üç kayıt iteleyecek birini bulsan hemen devircen. Bide 1.2 motor fazla geliyor 1.0 alcam diyon

• 68 beygir pejo 206 hdi bu yolda bir çok aracı tokatlar
  • nefes alsın yetercilerin tercihi bu araçlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

bende mitsubishi colt var 1.3 motor 95 beygir ve otomatik vites. 125 nm de torku var. boş ağırlığı da 945 kilo. gerisini sen düşün

Tamamen yanlış bir düşünce.Benim aracım da 200 tork 90 beygir 1280 kilo.O zaman aracımın sizinkini geçmesi lazım.Aynı araç 90 tork 200 beygir olsaydı uygun şanzımanla uçururdum bile.100 defa paylaşıldı forumda önemli olan ortalama BEYGİR GÜCÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 22 Haziran 2017; 23:52:51 >

• Palio 72hp 950kg, kaldirmasi o kadar kolaydi ki debriyajdan ayagini kaldir gaz veremeye gerek yok.. 1.2 motordu kacisida gayet guzeldi. Lpg 1.75 iken sehir ici 19krs sehir disi 15 16krs yakiyordu.. hafif oldugundan belli hizdan sonra guven vermiyordu

• Anthony Hopkins kullanıcısına yanıt
    aha bir beygir sever daha

tork uçurur beygir gücü koşturur..
  • Burda 70-75beygir arabalara ferrari muamelesi yapılır gel gelelim 318i 418i kaplumbağa gibi gosterilir ben bu forumu çözemedim. Ya kendinizi kandiriyorsunuz yada kafalar hoş.

• "Yavaş araçla hızlı gitmek, hızlı araçla yavaş gitmekten daha iyidir."

Şoför olan adam 75 hp arabayla bile neler neler yapar merak etmeyin siz.
  • 1.4 benzinli jazz ım var, 83 bg şehiriçinde gayet yeterli , uzun yolda idare eder.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.