Şimdi Ara

70-80 bine az yakan az maliyetli SUV yada SUVCUK tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
11.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ASx maalesef otomatiği olmadığından liste dışı kalıyor. İç hacmi küçük olsada iyi araç olduğunu biliyorum. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeep Renegade ile aynı araç ama çok daha ucuz. Donanım olarak çok zengin ve ABD güvenlik testlerinden tam not almış bir araç. 1.4 benzinli modeli 140hp 6 ileri otomatik ve 170 hp 9 ileri otomatik var diye biliyorum.Ben manuel almayı planlıyorum o yüzden otomatik vites seçenekleri hakkında pek bilgim yok araştırabilirsiniz.
    Araştırdığıma göre dizeli 6lt benzinlisi 8lt civarı yakıyormuş.
  • 2008 kullanıcısı olarak önerebilirdim fakat iç hacmi çok geniş değil.

Yine de makyajsız kasalara bakmanızı tavsiye ederim
  • Niye kimse kia sportage demedi Tam aranan araç kendisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

2008 kullanıcısı olarak önerebilirdim fakat iç hacmi çok geniş değil.

Yine de makyajsız kasalara bakmanızı tavsiye ederim
    Evet 2008 küçük kalır. Aslında bütçe olsa f/p ye bakmadan 3008 isterim ama çok uçtu fiyatları. Yeni kasaları çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: pakimeno

Jeep Renegade ile aynı araç ama çok daha ucuz. Donanım olarak çok zengin ve ABD güvenlik testlerinden tam not almış bir araç. 1.4 benzinli modeli 140hp 6 ileri otomatik ve 170 hp 9 ileri otomatik var diye biliyorum.Ben manuel almayı planlıyorum o yüzden otomatik vites seçenekleri hakkında pek bilgim yok araştırabilirsiniz.
    Araştırdığıma göre dizeli 6lt benzinlisi 8lt civarı yakıyormuş.
    Hocam 500X lerin bagaj 350 litre hacminde. Bana küçük kalır. Daha büyük hacim istiyorum. 500L var 455 litre baya iyi. Ama fiyat yüksek gib.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Niye kimse kia sportage demedi Tam aranan araç kendisi.
    Sanırım yakıt sarfiyatı daha fazla. Sportege ile Qashqai piyasada en çok tutulanlar. Qashqai daha öne geçiyor anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: WARRİOROFLİFE

1- MTV düşük olacak

2- Şehir içi az yakacak

3- kasko sigorta ve bakım giderleri dğşük olacak

4- sorunsuz otomatik vites olacak

5 - bagaj geniş ama araba biçimsiz olmayacak

6- yerden yüksek dağa taşa gerektiğinde çıkabilecek

7- özellikle iç mekan ferah olmalı. Tavan yüksekliği , arka diz mesafesi vb.

8- arıza özel ilgi bakım gerektirmeyecek taş gibi sağlam olacak

9- mümkün olduğu kadar yeni model en az 2013-2015 model olacak

10- donanımhaber f/p ürünü ünvanı almış olacak

Arkadaşlar var mı böyle araç :) ciddi soruyorum. Bu saydıklarımı hepimiz istiyoruz aslında. Bu istenenlere en yakın özellikte tavsiye edeceğiniz araç ne olur. Herkes için fikir olsun. Lütfen tavsiyelerinizi yazın.
    Aslında konuyu SUV yada MPV olarak değiştirmek daha mantıklı olacak. Evet yukarda 10 maddede bir çoğu kişinin almak istediği araçta isteyeceği özellikler. Geniş SUV yada MPV tarzı bir araç arıyorsak genelde karşımıza çıkan araçlar ise aşağıda. Siz hangisini tavsiye edersiniz. Otomatik vites az yakan çok kaçan geniş ve ferah olan, bakım maliyeti düşük f/p ürünü olabilecek özellikte hangisi.

1- Nissan Qashqai

2- Kia Sportage

3- Renault Kadjar

4- Dacia Duster

5- Citroën C4 Picasso

6- ..... Siz söyleyin :)

• Bagaj ve iç hacim çok önemliyse 500l sizin için biçilmiş kaftan. Arka koltuklarda ileri geri ayarlanabiliyor. Ayrıca koltuk çok kolay katlanıyor.Dolayısıyla bagajı epey büyüyor. Fiyat olarak 500x ten daha uygun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam tavsiye olarak Renault neden düşünmüyorsunuz Scenic (umarim doğru yazdım ) veya megane 3. Megane tam olmasa da biraz yerden yüksek havası veriyor suvlarin pahalı oluşu ve bütçemiz 70 civarı olduğu için biz sw araçlara yöneldik bir ihtimal mpv

• 500 l 1,3 mj otomatik al az yakar vergi düşük. donanım güzel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.