Şimdi Ara

70-80 Prot Warr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • warrior olarak yakında wotlk a başlayacağım, büyük ihtimalle level atlarkende prot olucam, 80 e kadar da prot kasıcam, dungeonlardan tank ve dps itemleri felan toplıcam,

sorum şu,
    prot olarak 70-80 warr kasan varmı, var ise rahat oluyomu?
    aoe tanking deki sorunumuz sanırım çözülmüş, shockwave baya güzel gibi gözüküyo ve thunderclap da artık 4mob sınırı yok.
    çift talent hala oyunda yokmu? olursa en çok tank ve dps olabilen classlara yarıcak çünkü.

• çift talent 3.0.3 le eklencek oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auril

çift talent 3.0.3 le eklencek oyuna

Peki Nea Zaman Gelir ?
  • bismillah
  • prot olarak kasmak çok zor olmazmı?
  • Prot olarak kasmak eğer tek mob kesmiyorsanız en kolay level kasma yöntemi. Hep 3-4 mob çekip gayet hızlı kasılıyor. Üstelik Arms warriorun o 4 mobu kestikten sonra ihtiyaç duyduğu bandagedan daha az bandage ihtiyacı çekiyorsunuz. Ve o 4 mobuda daha hızlı kesiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 29 Kasım 2008; 10:02:34 >
  • prot warr la birden çok mob kesebilirsin.. mesela ben prot paladinim var hep öyleydi zaten neyse q yaparken mobları 4 5 tane toplayıp birden kesiyom yada bazı grup q lerini tek yapabiliyorm...
  • Pardon prot warriorun hangi AoEsi ile 4-5 mob birden kesiyorsunuz?Thunderclap demeyin lütfen.
  • 70-80 arası quest yapmadan seri dungeon yapacaksan, ki 1 dungeon 1.5-2 bar arası xp veriyor, prot önerirdim
    Quest yapacaksan eskisine oranla dps warriorlara (Fury ol prot olmayacaksan) daha yakın bi süratle mob temizliyor protlar
  • Ben Arms oynuyorum.. full PVP itemiyle hemde.. Hiç bir eksi yönünü görmedim henüz.
    Prot oynarken shield + 1h mi kullanılıyor yoksa 2h mi yine? yada 2x1h mı?
    merak ettim doorusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grommash

Pardon prot warriorun hangi AoEsi ile 4-5 mob birden kesiyorsunuz?Thunderclap demeyin lütfen.

lütfen dikkatli oku benim prot paladinim var warrior değil ve concentration ile çok rahat oluyo tabi hepsi birden inmiyo ama seri oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grommash

Pardon prot warriorun hangi AoEsi ile 4-5 mob birden kesiyorsunuz?Thunderclap demeyin lütfen.

Ne alaka Adam 4-5 Mob tanklarken Artık Mob sınırı kalkmıs diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Prot olarak kasmak eğer tek mob kesmiyorsanız en kolay level kasma yöntemi. Hep 3-4 mob çekip gayet hızlı kasılıyor. Üstelik Arms warriorun o 4 mobu kestikten sonra ihtiyaç duyduğu bandagedan daha az bandage ihtiyacı çekiyorsunuz. Ve o 4 mobuda daha hızlı kesiyorsunuz.

Bu alaka
  • doğru artık prota basitçe "vurulamıyor"...
    önünden kesmek imkansız nedense TBC de bu kadar değildi... 3.0.2 den sonra bir bg de hatırlıyorum kesinlikle önünden vuramıyosunuz.
  • paladin de doğru da warrda def gitmek pek mantıklı gelmedi
    yani bu holy pri gitmk gibi bi şi shadow varken
    çooooook yawaş ilerlersin çooook
    ben de holy priyim tekrar 80de holy olucam şu an sp gidiyorum
  • Sana bağlı prot şeklinde 80 yapmak zor gelmiyosa öyle kas ama çok zor geliyo mobu kesene kadar canım çıkıyo diyosan arms ol paran varsa fury ol 80 de arms ol
  • Hem tank, Hem dps olarak oynuyorum ben Pve de. Yeni sezon başlamadığı için pvp talent ile pek oynamıyorum. Çoğu zaman talentlerim Prot halindeyken yapıyorum dailylerimi. Çok basit. Armsdan daha basit. Furyden pek farkı yok. Shockwave,Thunderclap,Heroic strike,Devistate,C. blow, Revenge, Shield Slam vs vs. Prot warriler artık tankın yapacağından fazla dps yapıyor. Kesinlikle kasması çok basit prot olarak. Şu oynamadan yorum yapanlara çok gülüyorum. Evet Prot warri ile level kasmak kolay. Ama Fury tercih edin bence. Self healling olayı ile kasmanız çok basit. Hatırlıyorum Northrend'e geçince 2 stack yemek almıştım. 80 olunca baktım 1 tane kullanmışım. Bandaj desen duruyorlar. Prot olarak, hele caplanmış defans ile oynarsanız toplayın 10 tane mobu bana mısın demiyor warri. Stunlock yapıyor hatta. Shockwave, C. blow, revenge casterlara shield bash, heroic throw derken silence ve stundan moblar vuramıyor. Bu arada ben TBC de hiç tank olarak oynamamıştım. Pre tbc de tanklık yapmıştım. Şuan acayip zevkli. Ön yargı yapanlar bir denesin. Warri gibi tank yok.

• prot paladin daha iyi oluyo basıyosun bos i açıyorum holy shield dodge parry ve block ta bos ile %2 mana doluyo bas conc yere sonra HOR ile ver gazı bak 1 dk içinde 4 5 mob yerde mana derdi pek yok health desen holy light var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.