< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
70-80bin Sistem Önerisi (2. sayfa)

-
-
biraz ekleme yaparsanız bu mevcut 6k üstü tam modüler modeli de bulunabiliyor nette...
-
Herkese teşekkür ediyorum. Son olarak ramleri anakartın anasayfasından uyumluluk kısmından kontrol ediyordum ancak aklıma bir sorun takıldı. Gainward 5070ti kart soğutucu bloğuyla 3 slot yer kaplıyor. Bu anakartta hangi girişleri kullanılmaz kılıyor anlamamın bir yolu var mı? Ekran kartının boyutları sitesinde yazıyor ama anakarttaki slotlar arasında kaç cm var nasıl öğrenebilirim?
Mesela pcpartpicker.com'da sistemi girdiğimde ekran kartının asrock x870 pro rs üzerindeki 2. pcie x16 slotunu kapattığını söylüyor. Bu montajda dikkat etmem gereken bir yer mi yoksa 2. pcie için verilecek para direk çöpe mi gidiyor? Bu anakartları alanların bundan ufak soğutuculu kart aldığını da sanmıyorum o yüzden kafam karıştı.
-
Güç kaynağında F/P değil sadece kaliteye dikkat ediyorum o yüzden bir yorum yapamayacağım.
İkinci pci-e slotuna takacak olduğun bir kart var mı? Yüksek ihtimalle asla kullanmayacaksın zaten. Eğer kart takacaksan o zaman ekran kartını SFF'e uygun almalısın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X