Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

70-84 Ekran CRT (Tüplü) Tv Alıcam Önerilerinize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alıcagım televizyon tüplü(crt) olucak malum lcd ydi plazmaydı onlara daha gecmek icin biraz daha cep lazım o bende yok:)
    70 ila 84 ekran arasında istiyorum.Kalite,Marka,Ses Benim İçin önemlidir sadece marka olarak degil marka ve model olarak onerilerinizi bu konu baslıgında yazarsanız cok memnun olurum.
    Aradıgım Fİyat Aralagı İse 500 ila 750 ytl arasıdır.Cevaplayanlar Arkadaslara Simdiden Önerileri İçin Çok Tşk Ederim...

Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir.
    Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim.
    Bilgi için TIKLAYIN
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• tansaş larda seg 70 ekran crt tv 249 ytl/ 12 ye satılıyor. şu anda ekonomik davranarak lcd ya da plazma için para biriktirmek akılcı olur derim ben...
  • Crt olarak 72 Samsung flat alabilirsin.. Çok kaliteli bir televişzyon.. Kore veya malezya yapımı oluyor genellikle.. Carrefour da görmüştüm.. Görüntüsü çok iyi... fiyatı 800 ytl civarı sanırım..
  • SONY 29FX66 72 EKRAN : 650 YTL İŞ BANKASI MAXİMUM KARTA 12 TAKSİT.....

SONY 29CS60 72 EKRAN : 650 YTL İŞ BANKASI MAXİMUM KARTA 12 TAKSİT......

ürünlerin hepsi satılmıştır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0sedan -- 18 Haziran 2008; 9:42:18 >

• Sn 0sedan

Bu tv ler sıfırmı. Ozellikle SONY 29FX66 modeli tam donanımlı ve daha kaliteli bir uretimdir. 29CS60 modelininde gecen sene babama almıstım.

Eger sıfırsa arkadasa kesinlikle SONY 29FX66 modelini oneririm, hic baska 72 lere bakmasın bile. İlk cıktıgında 2500 ytl civarlarına satılan bir urundu 29FX66. Aslında piyasadan kalkalıda 2 sene olmustur.
    29CS60 modeli ise sony nin son uygun fiyata sattıgı modeldi ama giris seviyesi bir modeldi. Fiyatları aynı yazmısınız ama 2 urun arasında bayagı fark var. Hem ozellik, hemde uretim kalitesi acısından cok iyi biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 17 Mart 2008; 13:06:37 >

• ÜRÜNLER SATILMIŞTIR... sevgili ikaharal bizim bidolu mağazamız var tabi bir kaç tanede büyük depomuz bunlarda oralarda sıkışmış zarar ettiğimiz tv ler arada mutlaka teknik özellik farkı vardır ama önemli değil... tabi paranın para olduğu sony nin crt lerde kral olduğu dönemlerde bu tv lere iyi paralar sayıp almışız ..ama teknoloji işte ürün durduğu yerde zarar ediyor ...
    quote:

Orjinalden alıntı: ikarahal

Sn 0sedan

Bu tv ler sıfırmı. Ozellikle SONY 29FX66 modeli tam donanımlı ve daha kaliteli bir uretimdir. 29CS60 modelininde gecen sene babama almıstım.

Eger sıfırsa arkadasa kesinlikle SONY 29FX66 modelini oneririm, hic baska 72 lere bakmasın bile. İlk cıktıgında 2500 ytl civarlarına satılan bir urundu 29FX66. Aslında piyasadan kalkalıda 2 sene olmustur.
    29CS60 modeli ise sony nin son uygun fiyata sattıgı modeldi ama giris seviyesi bir modeldi. Fiyatları aynı yazmısınız ama 2 urun arasında bayagı fark var. Hem ozellik, hemde uretim kalitesi acısından cok iyi biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0sedan -- 18 Haziran 2008; 9:41:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 0sedan

sevgili ikaharal bizim bidolu mağazamız var tabi bir kaç tanede büyük depomuz bunlarda oralarda sıkışmış zarar ettiğimiz tv ler arada mutlaka teknik özellik farkı vardır ama önemli değil... tabi paranın para olduğu sony nin crt lerde kral olduğu dönemlerde bu tv lere iyi paralar sayıp almışız ..ama teknoloji işte ürün durduğu yerde zarar ediyor ...

Aradaki fark onemli.
    Aklıma gelen farklar SONY 29FX66 da subwoofer, 3 scart, PIP ve universal kumanda var. Ayrıca uretim kaliteside daha yuksek. SONY 29FX66 cok daha sessiz acılıyor. Tek eksi yanı cift tuner olmaması. Bence almak isteyen icin 650 YTL buyuk fırsat benden soylemesi. Arastırın anlayacaksınız. Ben bu modeli son donemlerinde bayiden yaklasık 3 yıl once uygun fiyatıyla 1500 ytl ye almıstım, sonrada satıstan kalktı zaten. İlk cıktıgındada ciddi rakamlarla satılmıs. Cunku ust seviyelerde bir tv idi. O donemlerde 50 Hz de satılıyor, duz 100 Hz lerin fiyat farkı cok oluyordu. 100 Hz lerdede full donanımlı modellerden olan 29FX66E bayagı yuksek fiyatlara cıkıyordu.

SONY 29CS60 piyasadan kalkmadan onceki son satıs fiyatı 700 YTL
    SONY 29FX66E piyasadan kalkmadan onceki son satıs fiyatı 1500 YTL civarlarınaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 17 Mart 2008; 17:02:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    75 inch Tv tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65-75 inç TV tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    65 inç TV tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyomekan

Alıcagım televizyon tüplü(crt) olucak malum lcd ydi plazmaydı onlara daha gecmek icin biraz daha cep lazım o bende yok:)
    70 ila 84 ekran arasında istiyorum.Kalite,Marka,Ses Benim İçin önemlidir sadece marka olarak degil marka ve model olarak onerilerinizi bu konu baslıgında yazarsanız cok memnun olurum.
    Aradıgım Fİyat Aralagı İse 500 ila 750 ytl arasıdır.Cevaplayanlar Arkadaslara Simdiden Önerileri İçin Çok Tşk Ederim...

Konu başlığınız açıklayıcı olmadığı için düzenlenmiştir.
    Lütfen başlık seçiminde daha fazla özen gösterelim.
    Bilgi için TIKLAYIN

CRT lerde 72 ekranın uzerine cıkmayın. Buyuk ekran CRT de zaaftır. Arastırın sebeplerini bulursunuz.
    Ayrıca buyuk ekranda 100 Hz mutlaka olmalı. Tazeleme hızı ekran buyudukce sorun olur ve goz yormaya baslar.

• keske daha once gorseydim ilani, sony bulamadim konyada, ben de asagidaki tv'yi aldim, daha kutusunu acmadim ama, 999 ytl'ye taksitle aldim,umarim bir sorun olmaz.
    PHILIPS 29 PT 9521 TV 100HZ\PROGRESSİVE1
    Ürün Kodu TV-00923
    Ürün Cinsi TV
    Ürün Markası PHILIPS
    Ürün Detayları
    Resim/Ekran
    • En-boy oranı: 4:3
    • Diagonal ekran boyutu: 29 inç / 72 cm
    • Diagonal görünür ekran boyutu: 68 cm
    • Görüntü ekranı tipi: Real Flat resim tüpü
    • Görüntü geliştirme: Dijital Kristal Netlik, Aktif
    Kontrol + Işık sensörü, Dinamik Parazit Azaltıcı,
    3D Combfilter (tarama filtresi), Keskinlik Ayarı,
    Progressive Scan, Görüntü Dondurma, Pixel
    Plus, Köşe yumuşatma, LTI, Scavem
    • Ekran geliştirme: Anti-Yansıma
    • Görüntü işleme: 100 Hz Dijital Tarama
    Desteklenen Ekran Çözünürlüğü
    Ses
    • Çıkış gücü (RMS): 2 x 10W
    • Müzik Gücü: 20 W
    • Ses Geliştirme: Dijital Ses İşleme, Grafik
    Ekolayzer
    • Ses Sistemi: Nicam Stereo, Virtual Dolby
    Surround
    Hoparlörler
    • Dahili hoparlörler: 2
    Kolaylıklar
    • Kurulum Kolaylığı: Otomatik Kanal Kurulum
    (ACI), Otomatik Ayar Sistemi (ATS), Otomatik
    Hafızaya Alma, İnce ayar, PLL Dijital Ayar, Tak ve
    Çalıştır, Sıralama
    • Kullanım kolaylığı: Grafik Kullanıcı Arayüzü,
    Otomatik Ses Sabitleyicisi (AVL), Smart Görüntü
    Kumandası, Smart Ses Kumandası, Görüntü
    Dondurma
    • Uzaktan kumanda tipi: RCTE05SLS05
    • Uzaktan Kumanda: TV, Çok Fonksiyonlu
    • Teletekst: 1200 Sayfa Smart Text
    • Teletekst geliştirmeleri: Program bilgi Hattı,
    Favori 4 sayfa
    • Ekran Format Ayarları: 4:3, 4:3 genişletme, 16:9
    sıkıştırma
    • Saat: Uyku Zamanlayıcısı, Akıllı Saat
    Tarama/Alma/Aktarma
    • Tuner bantları: Hiper bant, S Kanalı, UHF, VHF
    • TV sistemi: SECAM L/L, SECAM D/K, SECAM B/
    G, PAL D/K, PAL B/G, PAL I
    • Video tekrar oynatma: NTSC
    • Anten Girişi: 75 ohm koaksiyel (IEC75)
    • Kanal Sayısı: 100
    Bağlanabilirlik
    • Skart sayısı: 2
    • Ext 1 Skart: RGB, CVBS giriş/çıkış, Ses giriş/çıkış
    • Ext 2 Skart: S-video girişi, CVBS giriş/çıkış, Ses
    giriş/çıkış
    • Ext 4: YPbPr, Ses Sağ/Sol giriş
    • Ext 5: HDMI, Ses Sağ/Sol giriş
    • Diğer bağlantılar: Stereo sabit seviyede çıkış
    • Yan: S-Video Y/C, CVBS giriş, Ses Sağ/Sol giriş,Kulaklık çıkışı

• engineer_06

Guzel sık bir tv gule gule kullanın. Keske birde subwooferı olsaydı.
    CRT de Sony nin en buyuk silahı trinitron teknolojisiydi.
  • Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
  • tesekkur ederim, ilk basta crt alayim diye dusundum, daha sonra ise sik bir plazma, dugun telasi, masraf cok oluyor, bu tv'yi de uzun zamndir izliyordum, piyasada zor bulunuyor artik, son demleri crt lerin, hangi ulkede uretiliyor acaba aldigim bu tv, kutusunu acmadim daha,baska sehirdeyim simdi, kullanmaya baslayinca anlatirim özelliklerini, kullanan var mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: engineer_06

tesekkur ederim, ilk basta crt alayim diye dusundum, daha sonra ise sik bir plazma, dugun telasi, masraf cok oluyor, bu tv'yi de uzun zamndir izliyordum, piyasada zor bulunuyor artik, son demleri crt lerin, hangi ulkede uretiliyor acaba aldigim bu tv, kutusunu acmadim daha,baska sehirdeyim simdi, kullanmaya baslayinca anlatirim özelliklerini, kullanan var mi acaba?

Zaten lcd almanda anlamsız hangi yayını izleyeceksinki. CRT almakla cok iyi yapmısın sd yayınları en kaliteli sekilde izleyeceksin ve ne zaman gelir yayılır bilinmez hd yayın geldiginde bugune gore cok daha uygun fiyata cok daha iyi lcd alma sansın olacak. Boylece her donem ideal goruntu izleyecek paranıda bosa harcamayacaksın. Aldıgı tv de crt nin son evresi duz ve 100 Hz lik tup tasıyor daha ne olsun. Gule gule kullan.
  • ben de oyle dusundum, crt teknolojisinde son nokta, bundan sonrasi yok artik sanirim, magazalarda crt bulmak bile zor, bulmusken alayim dedim, lcd ve plazma teknolojisi hizla ilerliyor, 1-2 yil icinde cok daha iyi modelleri iyi fiyata alabiliriz sanirim.
  • 29FX66 modeli var mı? yeriniz nerededir?
  • engineer_06 arkadaşın tv den ben de var bende konyadan aldım tv tek kelime ile mükemmel hdmi olayı extrası sesi harika bazı lcd lere bakıyorumda iyiki bunu almışım diyorum aynı özellikli 82 veya 94 ekran olsa daha güzel olurdu ama neyse sonuç olarak tek kelime ile tavsiye edilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.