Şimdi Ara

70 bin civarında otomatik vites araç tavsiyesi lütfen... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Hocam aynı donanım otomatik benzinlisine niyetlenmiştik. İ30 bana göre fazla alçak olması dışında benim beğendiğim ve mpv'lerden sonra ilk tercihim olacak bir araba. (Son kasası değil. Bu ilandaki kasadan bahsediyorum.)

Yıllardır koyu renk döşemesi olan arabalar kullandığımız için bej renk bu arabada çok ferah duruyor. Hatta Doblo'dan sonra bile beni boğmayan ender araçlardan. 5 kişi binince kasislerde genelde altını sürtüyor. Biraz dikkatli kullanırsanız sorun yaratmaz diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Bu ilandaki araç için temiz diyor satan kişi. Ama fiyat beni kıllandırmadı değil. Gel ekspere sok fln da dedi. Çok mu kırmızıdır nedir bilemedim Bi de cam tavan olsaydı iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

GDI motorlar direkt enjeksiyonlu olduğundan LPG uyumluluğu ve tasarrufu çok yüksek değil diye biliyorum. Attığınız araç gayet temiz duruyor. Style da gayet güzel bir donanım, VW deki trendline gibi dımdızlak değildir. Ufak bir zorlayıp Elite alabilirseniz epey fazla oyuncağınız olur. Ek olarak bej iç döşeme inanılmaz güzel ve ferah duruyor ancak 2 cocuk ile kabusa dönüşebilir :) Siyah daha iyi bir seçim olabilir sizin için.

Alıntıları Göster
    Hocam bana elite i30 aldırdın sanırsam Yarın nasipse alıyorum. hemde şehir değiştirmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtyldz_53

Hocam bana elite i30 aldırdın sanırsam Yarın nasipse alıyorum. hemde şehir değiştirmeden

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun iyi bir seçim yaptınız. Açılabilir panoramik sunroof, elektrikli sürücü koltuğu, parçalı deri koltuklar, otomatik buğu çözme, otomatik far sensörü,otomatik yağmur sensörü,otomatik çift bölgeli klima,elektrikli el freni,anahtarsız çalıştırma, dikiz aynasında geri görüş kamerası,kapı ve ayna altlarında ambiyans aydınlatması gibi sizi mutlu edecek donanımları mevcut. Şanzıman zaten pamuk gibi konuşmaya gerek yok. Yakıt tüketimi bi tık fazla ama onuda sorunsuzluğuna sayıcaksınız :)

• Corolla - Civic - Fluence CVT

İ30 manuel kullandım ilk çıktığı gibi almıştım hatta 2012 senesinde , manuel olmasına rağmen epey yaktığını unutamıyorum
  • Fluence bakabilirsiniz kullanıyorum memnunum ben sorun yaşamadım ama EDC zaman zaman sorun çıkarabiliyor dsg kadar değildir sanırım , araç servis bakımlı ise servisler hallediyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.