Şimdi Ara

70 Bin TL niz var veeee.... Anket eklendi. İlk mesaja bilgi eklendi. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
2
Favori
5.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

70 Bin TL niz var veeee.... Anket eklendi. İlk mesaja bilgi eklendi.

(En Son Oy Tarihi: 26.1.2014)
Giriş
  • Hayır dedim, o fiyatlara illa VW alacağım derseniz Passat almak bana daha mantıklı geliyor.
  • 70 bin liraya 318d alıp chiplerim,320d leri yalan ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • höst.
  • 70 e alınabilir kullanılmadan 75000 bine satılır 5000 kar
  • Foruma bak ya 2 gündür jetta aşağı jetta yukarı yormayın bu kadar kendinizi...
  • Konu, genelde açtığınız konulardaki gibi hem başlık, hem içerik olarak yetersiz. Başlığı düzeltmenizi tavsiye ederim. Test sürüşü dışında konu açmamanızı da tavsiye ederim. Polemik yaratmaya yönelik veya tartışmaya çok açık konular açıyorsunuz. Son birkaç gündür açtığınız konular ve yazdığınız mesajlardan dolayı hakkınızdaki olumlu düşüncelerimi kaybetmeye başladım. Test sürüşlerinizi yayınlamayı lütfen bırakmayın, iyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Baybars

Umut ? Umuuuuuuut ! Aaaaaaa adam yeni konu açıp oraya geçmiş. Müzmin muhalefetsin umut acıdım biran için sana ya

http://forum.donanimhaber.com/m_71888965/mpage_1/f_/key_//tm.htm

baybarsım ne iş?
    senin cetta yine 10 kat farkla patetes
    Şuraya da biraz üye toplayın yahu üzülüyorum cettanın bu durumunu gördükçe
    Preminyum cetta reyiz

• cevabım hayııııııııır da evet diyenleri merak ediyorum
  • 50 bin liralık versiyonu almam, kalanını benzin parası yapmam

şaka biyana o paraya sıfır ve 2. el inanılmaz sayıda seçenek var. bu nedenle kesin kanaatim : ALMAM
  • Evet diyenlerin 90% oranıda Umut'a gıcıklığına "evet" demişlerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Konu, genelde açtığınız konulardaki gibi hem başlık, hem içerik olarak yetersiz. Başlığı düzeltmenizi tavsiye ederim. Test sürüşü dışında konu açmamanızı da tavsiye ederim. Polemik yaratmaya yönelik veya tartışmaya çok açık konular açıyorsunuz. Son birkaç gündür açtığınız konular ve yazdığınız mesajlardan dolayı hakkınızdaki olumlu düşüncelerimi kaybetmeye başladım. Test sürüşlerinizi yayınlamayı lütfen bırakmayın, iyi günler dilerim.

Polemik icin acmadım hocam konuyu. Açma sebebim malum anket konusuna tepki ve biraz gercegi görebilmek adinaydi. Bu aracın birinci olabilmesi adına yapılan oyunlara sinirlenip açılmış bir konu. Oyle düşünmenize üzüldüm açıkcası. Şöyle açtığım konulara baktım test haricinde insanları kızdıracak Toyota garanti konusu var.
    Art niyet olsun diye konu acmıyorum buna inanmak tabiki sizlere kalmış. Anket konusu zaten icerigin yeterli olup olmaması diye bir olay yok bence.

• 1.6 tdi superb alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Evet diyenlerin 90% oranıda Umut'a gıcıklığına "evet" demişlerdir

Aynen hocam katılıyorum. Demek ki her markaya giydirmek ters tepiyor. Taraflı olmakla suclanirken şimdi polemik çıkarmakla suçlanıyorum. Saglık olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Konu, genelde açtığınız konulardaki gibi hem başlık, hem içerik olarak yetersiz. Başlığı düzeltmenizi tavsiye ederim. Test sürüşü dışında konu açmamanızı da tavsiye ederim. Polemik yaratmaya yönelik veya tartışmaya çok açık konular açıyorsunuz. Son birkaç gündür açtığınız konular ve yazdığınız mesajlardan dolayı hakkınızdaki olumlu düşüncelerimi kaybetmeye başladım. Test sürüşlerinizi yayınlamayı lütfen bırakmayın, iyi günler dilerim.

Şahsen liselilerin açıp da sonra vw forumlarından millete oy devşirdiği çakma cetta anketi konusunda da böyle bir uyarı ve mesaj beklerdim sizden.
    umutun yaptığı gayet bilinçli bir hareket.
    Keşke her üyemiz bizim gibi bilinçli olsa forumda 1 tane fanboy kalmaz.

• 70bin liralık araba değil ki jetta? Okadar bütcesi olan çok daha güzel bir araba alabilir.
  • 70 bine giderim yeni CLA 200 alırım.
  • Evliysen çocuk varsa araçta güvenlik testlerinden iyi not aldıysa içinde tabi full olucak dış görünümü güzel bence alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: eerrkkaann84

Evliysen çocuk varsa araçta güvenlik testlerinden iyi not aldıysa içinde tabi full olucak dış görünümü güzel bence alınır

Hocam tebrik ederim açık yureklilikle söylediğin ve fanatikce davranmadıginiz icin.

• Asla.70 bin tl ve jetta ? Aman aman kalsin

• 70 bin tlye ya BMW 3.20 ci alırım yada S2000
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.