Şimdi Ara

70 Bin TL niz var veeee.... Anket eklendi. İlk mesaja bilgi eklendi. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
2
Favori
5.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

70 Bin TL niz var veeee.... Anket eklendi. İlk mesaja bilgi eklendi.

(En Son Oy Tarihi: 26.1.2014)
Giriş
  • Ben alırdım. Ww almam digenler gitsin baska araba alsınlar da servisden çıkmasınlar . İyi kalite, iyi para demek. Sunu bı anlayamadık gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insignia ve mondeo nun yenisini bekler ikisinden birini alırdım vw nasip etmesin Rabbim bana
  • Cevap hayır olacaktır
  • seat leon alırdım sonra da foruma böyle konu açardım.
  • Evet diyen azimsanmayacak bir kesim var. Ben de hayir diyorum.

Edit: Gicikligina yapilmis olma ihtimali de var tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 19 Şubat 2013; 12:15:14 >
  • 40 kişi evet demiş 10 kişiden birinde ketta var demekki

• EVET
    10% (42)
    HAYIR
    89% (347)

Kalan yüzde 1 ne oluyor peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Ben alırdım. Ww almam digenler gitsin baska araba alsınlar da servisden çıkmasınlar . İyi kalite, iyi para demek. Sunu bı anlayamadık gitti.

Jetta ucuz olsa " meksika malı işte ucuza satılıyor binilmez onun yerine linea alır binerim" derler
    Jetta pahalı olsa " meksika malı, amblemine para veriliyor onun yerine linea alır binerim "derler

Ama sadece "derler". Ceplerinde para olsa koşup binecekleri ilk arabanın Jetta olduğunu biliyor olmaları yüreklerini yakıyor sanırım

• Güzel sağolsunlar açmışlar konuyu. Wv ve servis ilişkisi mesajı güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutsirvan -- 19 Şubat 2013; 14:56:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yanlışlıkla evet dedim jettaya 70 bin vermek için manyak olmak laızm kendi görüşüm tabi :)
  • evet diyen %11 neyin kafasını yaşıyor çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Baybars
    Jetta ucuz olsa " meksika malı işte ucuza satılıyor binilmez onun yerine linea alır binerim" derler
    Jetta pahalı olsa " meksika malı, amblemine para veriliyor onun yerine linea alır binerim "derler
    Ama sadece "derler". Ceplerinde para olsa koşup binecekleri ilk arabanın Jetta olduğunu biliyor olmaları yüreklerini yakıyor sanırım

Hocam özel olarak Jetta takıntısı yoksa, kimse 70.000 TL'ye Jetta almaz. Gider Passat alır, 2. el BMW yada Merso, yada herhangi bir D sınıfı alır.
    Bu Jetta kötü demek değil, 70000 TL'ye değmez anlamındadır.
    50binlik fiyatta, Jetta'yı çoğu kişi düşünebilir....

• Ankete evet işaretledim ama kesinlikle almam :)
    Sadece ankette 70 bin tlniz var veee... Evet , Hayır görünce dayanamadım evet dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Hocam özel olarak Jetta takıntısı yoksa, kimse 70.000 TL'ye Jetta almaz. Gider Passat alır, 2. el BMW yada Merso, yada herhangi bir D sınıfı alır.
    Bu Jetta kötü demek değil, 70000 TL'ye değmez anlamındadır.
    50binlik fiyatta, Jetta'yı çoğu kişi düşünebilir....

Hocam zaten piyasaya bir bak Allah aşkına kaç kişinin latında 70-75 bin TL lik Jetta var ? Bir çoğu Comfortlıne olandonanıma sahip Jettalar. En yüksek fiyatı verip alanda vardır ancak bu tercih meselesi. Passat büyük gelebilir, olf küçük gelebilir. Yani sebepler inanın tahmin etmediğiniz gibi olabilir. 2. el araca karşı büyük ön yargısı olan insanlar var. Yani ben elimde 70-80 bin tl parayı "....." bozulmuiş arabaya vermem. Anlamışsındır umarım :) O paraya alınabilecek en iyi 0 aracı tercih ederim JEtta yada bir başkası...

• quote:

Bunu okuyan aklı başında birisi, halen doğuş otonun fiyat politikası diye zırvalamaz sanırım.

http://ekonomi.haberturk.com/otomotiv/haber/630232-jettaya-yuzde-10-ek-vergi

Art niyetli olmayan biri, bunu okuyup da Jetta bu yüzden pahalıdır demez. Çünkü bu vergi gelmeden önce de Jetta %20 daha pahalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

Bunu okuyan aklı başında birisi, halen doğuş otonun fiyat politikası diye zırvalamaz sanırım.

http://ekonomi.haberturk.com/otomotiv/haber/630232-jettaya-yuzde-10-ek-vergi

Art niyetli olmayan biri, bunu okuyup da Jetta bu yüzden pahalıdır demez. Çünkü bu vergi gelmeden önce de Jetta %20 daha pahalıydı.

Sen halen burdamısın ya Zırvaladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sultan Baybars -- 19 Şubat 2013; 15:13:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Ankete evet işaretledim ama kesinlikle almam :)
    Sadece ankette 70 bin tlniz var veee... Evet , Hayır görünce dayanamadım evet dedim.

bir araştırma yapmışlar, okul öncesi çocuklarda çoklu önerme yapıldığında tercih kriterlerini araştırmışlar, 2 li önermelerde çoğunluk ilk önermeyi seçmiş, mesela aynı oyuncağın değişik renklerinden ilk önerileni seçmişler, yani seçiminiz bu yönden mantıklı
  • Vallahi almam. silah zoruyla anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Orjinal c180 AMG alınır o paraya..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-car-time-dan-amg-panaromik-hatasiz-114202335/detay

70 bin Km de 3 yaşında ve şehir içi ortalama 12-13 litre yakan benzin canavarı.

Tamam oldu

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.