Şimdi Ara

70 cm SİEMENS BUZDOLABI ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SİEMENS'in 77 cm lik KD64NVL20N modeli buzdolabını İstanbulda ki bayilerde bulamadım (BOSCH'da aynı şekilde) Ağustos ayında gelecekmiş.
    Diğer ürünleride da Siemensten aldım Yakında evleneceğim ve 70 cm lik SİEMENS buzdolabı almaya karar verdim. Önerebileceğiniz marka model var mı
    bütçe 2200 e kadar çıkabilirim. ithal ürün olursa daha çok tercih ederim.Mümkünse yüksek ses çıkarmaması buz kırma sesi gibi. Derin dondurucunun altta yada üstte olmasının ne gibi bir avantajı var. 1 hafta içinde alcam yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcan82 -- 17 Haziran 2013; 21:33:00 >

• üstte altta birşey farkedermi bilemicem ama siemens bosch eski kalitesinde değil zannımca ve bu aralar alınacak buzdolabı bence sharp 59r yada 69r modeli..
  • ademcan82 A kullanıcısına yanıt
    Bu ürünler Lg tarafından üretiliyor. Ve Almanya merkezden satış kilidi kondu. Üründe teknik bir problem var. Giderildikten sonra ağustosta tekrar satışa açılacak deniyor ama o da garanti değil. Haberiniz olsun... NOT: BSH XL dolap üretmiyor.
  • Evet bayide teknik bir arıza olabileceğini söyledi bende 70 cm modellere döndüm ve KG57NP72NE modeli hoşuma gitti forumda da baktım şikayet eden nadir.
    KG57NP72NE modeline ne dersiniz. diğer eşyalarda siemens olduğu için yakışır bir siemens buzdolabı olsun istiyorum
    Merhaba,

KG57NP72NE modeli çok sattığımız ve şikayet almadığımız tek model diyebilirim.
    Ayın ürünleri adı altında bir indirimde şuan ürün dilerseniz fiyat verebilirim.

bu modelin A++ olan KG57NPI34N modeline de bakabilirsiniz. İkisinin arasındaki tek fark enerji seviyesi nakit fiyatta 250 tl gibi fark var.[/b
    ]
  • valla ben söylediğin xl dolabı aldmı evet lg üretiyomus doğru ama şikayet duymadım henuz bakalım gelsin 2 3 güne görüp anlıcaz kullandıkca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.e.c.

valla ben söylediğin xl dolabı aldmı evet lg üretiyomus doğru ama şikayet duymadım henuz bakalım gelsin 2 3 güne görüp anlıcaz kullandıkca..

nerden aldınız acaba piyasada bayiler yok diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarCetin

Merhaba,

KG57NP72NE modeli çok sattığımız ve şikayet almadığımız tek model diyebilirim.
    Ayın ürünleri adı altında bir indirimde şuan ürün dilerseniz fiyat verebilirim.

bu modelin A++ olan KG57NPI34N modeline de bakabilirsiniz. İkisinin arasındaki tek fark enerji seviyesi nakit fiyatta 250 tl gibi fark var.[/b
    ]

KG57NP72ne modeline 2150 lira fiyat aldım bonus karta 4 ay ertelemeli 10 taksit
    sizin fiyatınız nedir.
    bahsettiğiniz diğer modelin fiyatı ne kadar?
    Hangi ile teslim olacak ürün acaba?
  • aldığım teknozilla.com gün içinde beni arayıp ürünün defolu oldugunu söyleyip siparişi iptal etti.. demekki bu ürün gercekden hatalı ve artık yok.. hayırlısı olmus.. ben artık profiloya yönlendim max bütçe 2200 2300 tl olduğu için bosch profiloda aynı oldugunu düşünüyorum profilo BD2056 I3 PN modeli için bilen duyan varmı nasıl bi üründür..
  • Dondurucuda oluşan karlanmayı eritmek sorun olmayacaksa Low Frost serisini öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Dondurucuda oluşan karlanmayı eritmek sorun olmayacaksa Low Frost serisini öneririm.

Candoğan hocam karlanma olayına sıcak bakmıyoruz.
    seçtiğimiz model KG57NP72NE hakkında görüşlerinizi de merak ediyorum.
    Birde A++ olan model ile kıyaslarsak elektrikten tasarruf için fark ödemeye değermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcan82

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Dondurucuda oluşan karlanmayı eritmek sorun olmayacaksa Low Frost serisini öneririm.

Candoğan hocam karlanma olayına sıcak bakmıyoruz.
    seçtiğimiz model KG57NP72NE hakkında görüşlerinizi de merak ediyorum.
    Birde A++ olan model ile kıyaslarsak elektrikten tasarruf için fark ödemeye değermi

KG57NP72NE modeli alınmıştır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.