Şimdi Ara

70 Km Sınır ve EDS Var Ama Herkes Basıp Gidiyor - CEZALAR MÜTHİŞ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Ankara protokol yolunda 140 la geçtiğim yerler oldu şu kamera gbi şeyleri son anda farkettim frene basamadım 2 ay oldu hala ses seda yok saglam bi ceza bekliyodum oysaki

Protokol yolunda nerede. Protokol yolunda radar yok çünkü. Sadece Şenyurt inişinde 70 sınırı var.

Büyük anadolu otelinden şenyurt inişine kadar kamera sistemi gördüm ama 70 yazan tabelalı görmedim.O tabelaya gelince zaten yavaşlamıştım.Çok da sakat yere koymuş çakallar tam inişe :)

Tabela yoksa kameranın üstünde kesinlikle radar değildir o kameralar. Modese olarak kullanılıyor ama inişteki çok kötü. Hızı ayarlayamayanlar radara giriyor, ayarlamaya çalışanlar da 30 40 50 KM hızla geçiyor. Aslında o 30 40 KM hıza düşenler de biliyor merkezde bu kamera kayıtlarına bakanlarda biliyor 10 dakika öncesine kada 100 110 KM hızla gittiğini ama yapacak birşey yok.

2 gün önce çubuğa gittik arkadaşın işi vardı o mobeselerden geçerken yavaşladı hatta tartıştık bunlar mobese ceza yazmıyor diye ama dinletemedim

Şimdi bu tabelası olmayanlar kesin yazmıyor ddegil mi ?

• Zaten ceza yazanlara dikkat ettiyseniz 3 şeritli yolda 6 tane kamera var. her şerit için 2 tane kamera bağlamışlar. Ama mobese de 3 şeritli yolda en fazla 4 tane falan oluyor. Özellikle dikkat ettim buna radar olanlarda 6 tane kamera oluyor en az.

Mesela bu fotoğrafta 2 şerit var ama 3 kamera koymuşlar.
     70 Km Sınır ve EDS Var Ama Herkes Basıp Gidiyor - CEZALAR MÜTHİŞ
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.