Şimdi Ara

70 Lv ' de Tg ye yattım :( -- Tg ye yatır-batır yap diyenler giremez ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Urfa_Lee

Kardes Dun Birine demiştin Yatılırmı İsyuya :)

Sende Tg Yattın :)

Geçmiş Olsun.

HaklısıN
  • o charı oynama 21 lvl de teke tek kestim tg yi ve zombie yedim yatmadım 32 lvlde de kestim ama arkadaşım hp ye bastı sonra baktım can düşüyor öldüm hp yi çıkar hiç bişi olmazz
  • lvline göre ezik bi unique canvarda pota asılırsan olacağı buydu
    senin lordda nasıl pota asıldığını görmek isterdim
  • ne diyim ki olmuş bitmiş
  • Euro ise DoğaLdır...
  • tamam da 1 kere opt bastın %95 de ne kadar sıklıkla düşüyorki canın %95e tekrar 20 lvl uniqe'inde ? üstelik shield faktörüde var. anlamadım gitti

bu arada vigorda düşürüyormu canı zombie status'de ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorHero

O anla napcamı şaşırdğım için ne kaçabildim nede potu çektim

O zaman böyLe konu Açma
  • Şu baslıga göre sana noooobbb diyesim geldi hiç aklına gelmedimi potu kaldırmak delete yap o çarı
  • yuh senin yerinde oLsam oyunu bırakırdım ben 40 lvl da bile tg bana daldıgı halde olmemistim itemlerin eziq ya da playerlik:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emp_

Şu baslıga göre sana noooobbb diyesim geldi hiç aklına gelmedimi potu kaldırmak delete yap o çarı

seninde 70 level full str blader charın olsaydı sadece tg ' de zombie olup yattım diye o charı delete edermiydin

tamam olabilir herkesin başına gelebilir ama bu kadar düşüncesizce cevap yazmayalım lütfen

kaç level charın var bilmiyorum ama yzadığın bu cevaptan yüksek levelli bir charın olmadığı gözüküyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireBraker -- 22 Şubat 2008; 18:52:34 >

• o tg can yerinden oynamandan ölür
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4KnCn

yuh senin yerinde oLsam oyunu bırakırdım ben 40 lvl da bile tg bana daldıgı halde olmemistim itemlerin eziq ya da playerlik:)

Off başlık açtğıma pişman oldum .. meğersem nekadar oyunu bilmeyenler warmş.

Arkadaşlar.. pvp den geldim tg ye.. pot %95 - 97 lerde ayarlı.. Sağolsun eliteler falan 1-2-3 wura wura hepperaber canı indirmişler.. o seviyeye. Tg kızımızda zombie yapınca ve benim çarda pot basınca, pot basttığı kadar canım azaldı azaldı, 1 ' e düştü. 1 e düşünce haliyle öldüm.. Oyunu bilmeyen arkadaşlar yorum yapmazlarsa sevinirim.Geçmiş olsun diyen ark.larada tşkrlerimi iletiyorum. 8. kez kesicektim tg yi ama intikamını aldı benden

• Harbi enteresan kardeşim ne kadar hp basarsan geri tepio ve bastığın kadar inio canın ve canın o kadar azaldı azaldı sen farketmmedinmi ??

Kardeşim bişey demiyorum millet kendinden yüksek uniqueleri kesmeeye çalışır bazıları kendinden çok düşüklere yatar lagdan herhal xD
  • Zombie olduğunda pot içtiğinde pot içtiğin kadar canın azalır. ama zombie olduğunda otomatik pot içme devre dışı kalır. yani pot içmessin. tabi sen akıllılık yapıp pota basmassan. wede nasıl yattın hala anlamış diilim
  • TG sana Dalarken Sen Armut FLn mı Topladın Kesemedinmi 2-3 dakkada Yazıklar olsun 1 bladersin block var yatır-batır var alamadınmı karıyı aşşağıya yazıklar olsunnn !!

Orhan Gencebay - Yazıklar Olsun... tavsiyem sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireGlavieTr

TG sana Dalarken Sen Armut FLn mı Topladın Kesemedinmi 2-3 dakkada Yazıklar olsun 1 bladersin block var yatır-batır var alamadınmı karıyı aşşağıya yazıklar olsunnn !!

feyk arkadaşım tg yere yatmaz ;)

Gecenlerde 80 Lv isu ya yttı die adam dalga geçtiniz , 80 Lv WARRİOR ! resmi koyduk TG ye yatan , yok yok feyk bu dediniz..
    Size tek tavsiyem ; TG kesmeye universall pill sz gitmeniz ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Orjinalden alıntı: FireGlavieTr

TG sana Dalarken Sen Armut FLn mı Topladın Kesemedinmi 2-3 dakkada Yazıklar olsun 1 bladersin block var yatır-batır var alamadınmı karıyı aşşağıya yazıklar olsunnn !!

feyk arkadaşım tg yere yatmaz ;)

Gecenlerde 80 Lv isu ya yttı die adam dalga geçtiniz , 80 Lv WARRİOR ! resmi koyduk TG ye yatan , yok yok feyk bu dediniz..
    Size tek tavsiyem ; TG kesmeye universall pill sz gitmeniz ;)

evet çok doğru yatır batır tg de işlemez arkadaş herhalde block demiş tg nin vurduğu bütün vuruşları block yapacak sanki evet pill siz gidilmez doğru ama yanında pill bile yoksa ve +40 san pot basmana gerekte yoktur zaten ( str isen int isen 1 , 2 kere basabilirsin ) eger takılarında zombie status geçiren özellik varsa zaten pot basana kadar zombie geçer diye düşünüyorum zombienin ne kadar sürdüğünü bilmiyorum ama neptunde 32 level wizard tg yi ekstikten sonra baya bi zombie kalmıştı

• quote:

Orjinalden alıntı: QuiZzY_

inanmam int desen bile nerden baksan 5k dan fazla canın vardır çok ilqinç qeçmiş oLsun

ya hiç mi tg ye gtimedin tg adama zombie status çakıyor...
  • ßana Noob, ÇArı delete yap diyen arkadaşlara kapak olması niyetiyle :
    1
     70 Lv ' de Tg ye yattım :(   -- Tg ye yatır-batır yap diyenler giremez !

2

3

4

5

6

7. Resmi bulamadım

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ßurda Hunter oldğum için Alias nick im çıktı:

Ömründe Uniq görmemiş arkadaşlar var belli aramızda.. Birisi Tg ye yatır-batır yap demiş gülmek ten öldüm

msj yarım yamalak oldu :S

7 tane tg 1 uru 1 cerb resmi koymaya çalştm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorHero -- 22 Şubat 2008; 20:04:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: deliboy

quote:

Orjinalden alıntı: QuiZzY_

inanmam int desen bile nerden baksan 5k dan fazla canın vardır çok ilqinç qeçmiş oLsun

ya hiç mi tg ye gtimedin tg adama zombie status çakıyor...

Hayatım tg kesmekle qeçti kardeşim wizard 60 lwl charla pill siz kesiom ben 70 lwl tank blade yatıyor yani

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.