Şimdi Ara

70 Lv ' de Tg ye yattım :( -- Tg ye yatır-batır yap diyenler giremez !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
3.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Moralim çok bozuk.. dw de pvp yapyordum. bi baktm tg çıktı. bindim ata gittim heemen . buldum, tek başına.8. kez kesicektim. işler yolunda gitmedi.
    bi baktım pill yok aha dedim naneyi yedim. bi baktım zombie oldum bisüre sonra canım 1 e düştü.. haliyle yattım..

sinirimi çıkardım allahtan jangana gittim 5 tane thief wardı kapıda.. katliam yarattım ezüqlerdi.

Pfff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorHero -- 23 Şubat 2008; 12:24:58 >

• Allah akıl fikir versin bende az önce bunwanga yattım sinirlendim pcyi parçaladım...
  • inanmam int desen bile nerden baksan 5k dan fazla canın vardır çok ilqinç qeçmiş oLsun
  • str blader ım :( 13k ya yakın can war.. Nasıl öldüm anlamadım.Umursamadımda, dedim tg nin zombie si bana napcak diye.. Çok şey yapyormş
  • ben de 16 lık charla niya mage'e yatınca sinirlenmiştim
  • benden sana tavsiye o charı siL yoqsa çok üzülürsün kardeş 70 de tg ye yatmak akıl alır bişeymi
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuiZzY_

benden sana tavsiye o charı siL yoqsa çok üzülürsün kardeş 70 de tg ye yatmak akıl alır bişeymi

Zombie 'e die Birsey Var Canını Direk 1 'e Getirir. pill oLmadğı Sürece Can 1 de kaLır ve .Herhangi Tiger'in Vuruşu iLe Tg kiLLed değil ;Tiger Killed me oLursn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş zombie oldum diyorum . tg öldürmedi beni. zombie yaptı. kendi kendimi öldürdüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorHero

Kardeş zombie oldum diyorum . tg öldürmedi beni. zombie yaptı. kendi kendimi öldürdüm.

Zombie oLunca Can 1'de kaLır. Daha Düşmüyor Biliyorum Ama.
  • Evet
  • bide tank olcak :D zombie 1 e dusurup sana tg 1 de vursa yerdesin ilginc bide blade
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

bide tank olcak :D sana tg 1 de vursa yerdesin ilginc bide blade

• Takılarına zombie reduce yapan stone basmanı tavsiye ederim. (adı aklıma gelmedi)
  • Zombie Pot Basmadıkça Active Hale Gelmez.Potu Bastıgın An hp 1 Oldu Demektir.
    Demekki Sen pvp Yaparken % i Baya Yukarı Çektin.

SS Koysan Tartışmalara ve Soru İşaretlerini Ortadan Kaldırıcaktın.
  • Evet. 72 lik lere basacam. of evet fatality doğru söyledin. %95 yapmştm dw de pwp yaparken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorHero -- 22 Şubat 2008; 11:22:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorHero

Evet. 72 lik lere basacam. of evet fatality doğru söyledin. %95 yapmştm dw de pwp yaparken

Malesef Bizde öyL demiştik.AnLayana
  • çokk ilginç :
  • bende 80 lvl de ısyatureye yattım :( bı baktım arkamdakı bı turk bana dalıyomus ben kesmıyım dıye ÖLDÜM zaten bu zıhnıyet tek bızde var adam ısy dalacagına bana dalıyo adınıda soeyecem MARS serverınde ERGENEKON guıldınde DAZzY dıye bırı lol
  • Geçmiş Olsun :)
  • Geçmiş olsun :\
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.