Şimdi Ara

70 LVL MAGE satılıktır (ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    server:Xigenon
    np:172.xxx
    lvl:70
    item:İtemsizdir, sadece crimson görev kıyafetleri
    fiyat:100 ytl
    sehir:Ankara
    iletişim adresi vs.: Özel msj atabilirsinz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exzoom -- 2 Kasım 2007; 14:44:51 >

• arkadaşım char hakkında daha fazla bilgi versen daha güzel olurdu.Örnk:kaç k np var
  • manes olsa icabına bakardık yaw
  • Daha önce cafe ortamında oynadğm içn hack olayları yaşadım uzun süre aralar werdim oyunda şu an charda 176.xxx np war ice nowa ve supernowa açık...
  • up
  • hangi server !!!
  • Bu ne bicin char satmak kardesim ya iletişim özürlümüsün sen satısı su sekilde yapmalısın:

nick:
    server:
    np:
    lvl:
    item:
    fiyat:
    sehir:
    iletişim adresi vs.:

millet Allah tarafından mı bilicek tum bunları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • knk ben alırın satmadıysan
  • telefon numaram 05375014820 ben alırım ara beni en kısa zamanda kesin alıcıyım xigenon da BAYKURT un sahibiyim eer beni ararsan yer ayarlarz gelip alırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: otnoukra

Bu ne bicin char satmak kardesim ya iletişim özürlümüsün sen satısı su sekilde yapmalısın:

nick:
    server:
    np:
    lvl:
    item:
    fiyat:
    sehir:
    iletişim adresi vs.:

Sen okuma özürlüsün sanırm xigenon topiğinde verilen ilan zaten charın nicki dısında bütün bilgiler mevcut zaten hepsini vermek zorunda değilim ilgileniosan özel msj atarsn hergün char satmıorm burda ben adam gibi yazı yaz insan ol hayvanca msjlar atma ok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: exzoom

quote:

Orjinalden alıntı: otnoukra

Bu ne bicin char satmak kardesim ya iletişim özürlümüsün sen satısı su sekilde yapmalısın:

nick:
    server:
    np:
    lvl:
    item:
    fiyat:
    sehir:
    iletişim adresi vs.:

Sen okuma özürlüsün sanırm xigenon topiğinde verilen ilan zaten charın nicki dısında bütün bilgiler mevcut zaten hepsini vermek zorunda değilim ilgileniosan özel msj atarsn hergün char satmıorm burda ben adam gibi yazı yaz insan ol hayvanca msjlar atma ok...

ben topic e girdigimde 2004 yılından beri bu charı kullanıyorum diye baslıyan bir yazıdan baska birsey goremedim kusura bakma ama didik didk edicek halimde yok sitenin mallıgı o zaman

• Kullanıyorum demedim sahibiyim dedim dediğin gibi sitenin yön gösteren bi yazısı yok o yüzden bazı şeyleri eksik yazmışmdr doğrudr arkadaşlar sordukça gereken bilgileride veriyorum zaten...
  • Up
  • upS
  • Hala güncel
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.