2 tane +8 shardın ve +8 mirage var. sen gidiyosun +7 shelleri cartları curtları yakıyosun en sona trinayla +8 mirageı koyuyosun +9 oluyor ha? biz de yedik. hadi yaptın diyelim o zaman enayimisin de shardları denemiyosun trinayla. +9 shardın +9 mirage dan iyi olduğunu öğrenemedin mi daha. bana +8 shardları yakarak +8 mirageı +9 yapmanın mantığını anlat Allah ını seversen. hem 2 tane varmış hepsini yakarsın en son 2 tane +8 shardı koy trinayla olsun biri. ayrıca o itemlere 1500 ap çok az
nasıl arkadaşsın sen
ona burdan sölüyorum arkadaşım milleti kandırma.
quote:
Orjinalden alıntı: l
lvl 70 olmak ıcın kesınlıkle çok sıkı bır dostluk cok sıkı cıkarsız bır arkadaslık yanı kısaca tabırıyle saglam kankalar gereklıdır ve uyku olmıcak .... bakın cw falcon party ...
Bence lvl 70 e koxpsuz kasmak çok zor malesef ama taktiğin süper.
ilginc:D
kardeşler şunu bi öğrenin high class bi item +9 olması çoooooooook zor %90 dupe bunu bi kafanıza sokun
70 olmak için tanıdıklarının kurduğu bi party lazım yani clan party çünkü bir gün boyunca makina başında 10 saat oturmak imkansız gibi birşey sen gidicen yemek yiycen wc yapıcan fln o sırada seni atmamaları için clan partyde olcan exp gelmeye devam edicek troller çok iyi exp veriyor yaklaşık 5-6 tane kesiliyor dakikada vede verdiği exp 7.5k premiumla eğer warrior flnsanız vaktim ve param var derseniz scroll basıp solo golem yapmakta çok mantyıklı premiumla czde 15k veriyor ve dakikada 4-5 tane rahat iniyor siz düşünün expi artık
quote:
Orjinalden alıntı: KızGın ÇoCuK
BEn 50 oliiim ya benim wairor Xgenonda orc fp full karizma gossterdiği için hemen dervish partylerine alıolar.2 sn de %10 gelio
yorumsuz...
Saol
quote:
Orjinalden alıntı: HloveJ
yiyosa ss koyda görelim
ben +9 shard ve +9 dm gördüm tabiki +9 mirage olur neden olmasın alah yapımı deilki bu kull yapımı elbeltde sizde yapa bilirsiniz tebrikler arkadaşım sana
quote:
Orjinalden alıntı: mtuzel
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
+9 mirage?İlginç..Legal mi?
Bana da ilginç geldi doğrusu?+9mirage
KAÇ DAMA GE WURUYOSUN +9 MİRAGE İLE SORMASI AYIP
DERUYA EN AZ O İTEMLER İLE 7K FALAN VURMAN LAZIM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme