Şimdi Ara

## 70 lvl Warrior - +8 Raptor ve itemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Ephesus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Pathos)70 Level Warrior(Karus) Skill : Howling Sword + Scream + Master açık itemler:+8 Raptor(NoRebirt) +7 Warrior Shell Set,Dual Warrior Earing,Warrior Pendant,Sash OF Sorrows,Dual Diamond Ring Walkrie Armor Set+100m bankada +3 70 kalkanı..........
    (Pathos)59 Level Warrior İtem : +7 Fp Set
    (Manes)59 Level Mage Skill:35 Flame + 35 Glacier 54 + 57 kagıtları itemler :+8 Paper Mage Set +9 Wood Staff Görev Takısı Set +0 Scorpion Shield
    (Girakon)45 level Assassin Border Charı items:+7 Rogue Chitin Set +8 Dual Cleaver +9 Dex. Takı Set
    Bunların Hepsi tek bir Account'tadır ve GOLD PREMIUM'ludur.
    ACCOUNT DEĞERİ = 500 YTL.
    (Fiyat 500'e dusmustur.)

İlgilenenler : alp_yanardag@hotmail.com ( ilgilenmeyenler veya oooo o çok fiyat diyenler eklemesin. )
    Pazarlık düşünülebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beader -- 8 Ağustos 2008; 12:25:58 >

• Up Charın Degeri 400 Ytl En Fazla..
  • Aynı Account Hepsi ve 500 YTL. bence uygun.............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beader -- 9 Ağustos 2008; 12:50:33 >
  • +8 Raptor var ve 80 olmpia veya ustudur orası burası pathos makul olun arkadaslar
  • havada bulut sen o parayı unut

itemler neler istediğin para ne kadar dikkat et
  • item kalabalığı var +8 raptor dual w.eden gerisi yalan

ayrıca bir soru görev kalkanı varmı o çarın +3 olsada kalkan yoksa bırak 700 ü 400 bile zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 7 Ağustos 2008; 16:48:10 >
  • bak benim sattığım char'ahttp://forum.donanimhaber.com/m_25228642/tm.htm
    istediğim paraya bak bide sana kolay gelsin
    up
  • Sen pathosu çokmu ezik server sanıyosun,en alt düzey warrior charlar seninki gibi işte +7shell set +8 raptor falan var
  • Kalkan vardır.Ilk mesaja eklenmıstır.Fıyat ındırılmıstır.
  • 500 ytlmi ? :O
    satılacağını sanmam. ama iyi satışlar
  • carı 500 ytl ye satabilirmisin bilmem ama bence o char o paradan fazlasını eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzeus -- 8 Ağustos 2008; 15:54:21 >
  • tek tek satarsan +8 raptor ve takıları alırım.
    cevabını bekliyorum
  • Birlikte satıyorum.Tek tek satmayı düşünmüyorum.Son fiyat 500....
  • bende de vardı böyle bir char bir kaç serverda bir kaç id ve ayrı ayrı satsaydım normal sattığımın 5-6 katı kadar para ederdi ama adam bilmem x serverine göre alcam diyor banane ötekilerden diyor ki bence haklıdaçok fazla para ama inş satarsın

(örn : beramus 450k np li mage - pathos 64 asas 140k np ronark 68 mage 130knp li aynı id de charım vardı..) ve hepsi sadece magenin fiyatıyla gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugraloji -- 9 Ağustos 2008; 13:07:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.