Şimdi Ara

70 MAGE İMİ 70 WARRİORLA DEĞŞTİRMEK İSTİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşte Blizz warrior sınıfını bitiriyo her adımda. Druid den ve paladan da tank yaptı. Bi sonraki ek pakette çıkartır warrioru wowdan artık
  • Warrior sınıfını kötüleyenler overpower acısıyla kaçıp stealt'a girip topuklayan yada imb'ten kurtulan bir warr'ın topladığı %20 rage ile yanına sokulduktan arkasındaki healere güvenip sonra yediği mortal strike sonucu yerlere yapışanlar sanırım burada...En başta bu iş oyuncuya bakar.Burda kağıt üzerinde bende atar tutarım...
    Sonuçta imb attım diye sevinmemek lazım insigna of the horde horde var...Bilmem anlatabildim mi?Anlayana artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 10 Mayıs 2007; 14:51:10 >
  • kagıt üzerinde atıp tuttugum yok. lvl 70 warriorum var. bırak da bilelim biraz bişeyler.
  • Tamam taş , maks kağıt olayı war ama bu mutlak değil oyunda. Yetenek, item şans, timing bunlar bazen taş makas kağıt sıralasını bozuyor. Hele işin içine bir de adonlar ve makro bilgisi girince sıralama tarih bile olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerkek -- 11 Mayıs 2007; 16:11:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.