Şimdi Ara

70 MAGE İMİ 70 WARRİORLA DEĞŞTİRMEK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR İLGİLENEN OLURSA BEKLİYORUM ANKARADAN OLURSA İYİ OLUR.MAGHTERİDON DA HUMAN FEMALE MAGE 70 LWL 754 FROST DMG UP (ÜSTÜNDE SADECE 2 ENCHANT WAR) İTEMLERİ FARKETMEZ HORDE VEYA ALLİANCE FARKETMEZ WARRİORLA DEĞİŞİLİR.

• kafayı peynir ekmekle mi yedin. mage ile warrior degisilir mi allah askına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güntülü

kafayı peynir ekmekle mi yedin. mage ile warrior degisilir mi allah askına.
    hocam o iş zor ya. Sen kısaca hesapları değişmekten bahsediyosun. Bi de şöyle düşün burda hemen herkesin twink karakterler felan fazladan karakterler vardır. Yani toptan gitme durumu felan. he eğer direk karakterleri hesaplara atmak varsa iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

hocam o iş zor ya. Sen kısaca hesapları değişmekten bahsediyosun. Bi de şöyle düşün burda hemen herkesin twink karakterler felan fazladan karakterler vardır. Yani toptan gitme durumu felan. he eğer direk karakterleri hesaplara atmak varsa iyi

Alıntıları Göster
    tek diyeceğim şey, mage ile warrior u değiştirmek deliliktir!! lvl5 ken bile yapmam boyle bişey

karar yinede senın tabı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Blade GTR

tek diyeceğim şey, mage ile warrior u değiştirmek deliliktir!! lvl5 ken bile yapmam boyle bişey

karar yinede senın tabı..

Alıntıları Göster
    Bende warrior var düşmanıma bile vermem yazık acırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nox4949

Bende warrior var düşmanıma bile vermem yazık acırım

Alıntıları Göster
    ne diosun sen ya warrior kadar zevkli class varmı istedini deişir kendi bileceği i
    ş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güntülü

quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

2.01 de gorcem seni bone mage mi warrior mu ozman gorcez(sadece sana demiyorum herkeze diyorum)
    warrior imba olcak imba cok buyuk buff geliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Djinas15

quote:

2.01 de gorcem seni bone mage mi warrior mu ozman gorcez(sadece sana demiyorum herkeze diyorum)

Alıntıları Göster
    ya hala alııoz mage imba olmasakda alırız. erkek adam bileğine güvenir(warrior).

• quote:

Orijinalden alıntı: Djinas15

quote:

Alıntıları Göster
    neymiş bu buff? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Basar

neymiş bu buff? :D

Alıntıları Göster
    warriora %100 crit veren bi büyü verilse (elemental mastery gibi) warrior full rage'le execute attıgında 10k çakardı kafaya ne güzel olurdu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

warriora %100 crit veren bi büyü verilse (elemental mastery gibi) warrior full rage'le execute attıgında 10k çakardı kafaya ne güzel olurdu ya

Alıntıları Göster
    executeyle 10k çakan var ztn en az 6k çakıor execute
  • quote:

Orijinalden alıntı: halobaba

executeyle 10k çakan var ztn en az 6k çakıor execute

Alıntıları Göster
    execute 'u öle her zaman çakamıyorsun, yalnız adamın canı 20%nin altındaysa ... 20%ye indirene kadar rakip çoktan /rofl /chicken /spit yapa yapa warrioru kesmiş oluyor genelde :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basar

execute 'u öle her zaman çakamıyorsun, yalnız adamın canı 20%nin altındaysa ... 20%ye indirene kadar rakip çoktan /rofl /chicken /spit yapa yapa warrioru kesmiş oluyor genelde :P

Alıntıları Göster
    evet %20 ye indirirsen bir rakibini ne olursa olsun o rakibin kurtulma şansı yokama iş %20 ye indirmekde
  • quote:

evet %20 ye indirirsen bir rakibini ne olursa olsun o rakibin kurtulma şansı yokama iş %20 ye indirmekde

Alıntıları Göster
    ilidanı verseler yine warriorumu değişmem bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: muurat_82

ilidanı verseler yine warriorumu değişmem bee

Alıntıları Göster
    ıllıdan ney be bana muradini versinler alırım heralde dusunmem lazım ikiside warrior zuha(kendi charımda warrior)
  • quote:

ıllıdan ney be bana muradini versinler alırım heralde dusunmem lazım ikiside warrior zuha(kendi charımda warrior)

Alıntıları Göster
    2.10 da buff nerede?

Warriors

* "Charge", "Intercept" and "Intervene" now suppress all Slowing effects while charging the target.
    * "Commanding Shout": This ability now increases your max health, but keeps your percentage health constant.
    * "Death Wish" and "Enrage" effects no longer stack.
    * "Execute": When used with "Sweeping Strikes", ranks 6 and 7 of this ability will no longer cause full damage to secondary targets who are not wounded.
    * "Heroic Strike": The rank 10 tooltip now includes specific values for the bonus damage against dazed targets.
    * "Improved Revenge": Reduced the delay on the stun landing from a successful "Revenge".
    * "Insignia of the Alliance/Horde" and "Medallion of the Alliance/Horde" now removes "Immobilizing", "Stun" and "Polymorph" effects and no longer remove "Slowing" effects.
    * "Shield Slam": Rank 3 of this ability no longer gets its cost reduced twice by the "Focused Rage" talent (Protection).
    * "Spell Reflection" no longer has a global cooldown.
    * "Victory Rush": The tooltip has been adjusted to calculate the damage it deals correctly, 45% of Attack Power, not 35%.
    * "Flurry", Fury Talent, now increases attack speed by 5/10/15/20/25%, reduced from 10/15/20/25/30.

az da olsa pvpsine nerf bile geldi.

Bunlarda resmi olmayan degişiklikler:
    Warrior

* The ability Spell Reflect has a newer, more noticable animation. [1]
    * Devastate now states 'An instant weapon attack with both weapons...'
    * Last Stand turns warriors that use it red now instead of greenish blue.

• quote:

Orijinalden alıntı: nox4949

2.10 da buff nerede?

Warriors

* "Charge", "Intercept" and "Intervene" now suppress all Slowing effects while charging the target.
    * "Commanding Shout": This ability now increases your max health, but keeps your percentage health constant.
    * "Death Wish" and "Enrage" effects no longer stack.
    * "Execute": When used with "Sweeping Strikes", ranks 6 and 7 of this ability will no longer cause full damage to secondary targets who are not wounded.
    * "Heroic Strike": The rank 10 tooltip now includes specific values for the bonus damage against dazed targets.
    * "Improved Revenge": Reduced the delay on the stun landing from a successful "Revenge".
    * "Insignia of the Alliance/Horde" and "Medallion of the Alliance/Horde" now removes "Immobilizing", "Stun" and "Polymorph" effects and no longer remove "Slowing" effects.
    * "Shield Slam": Rank 3 of this ability no longer gets its cost reduced twice by the "Focused Rage" talent (Protection).
    * "Spell Reflection" no longer has a global cooldown.
    * "Victory Rush": The tooltip has been adjusted to calculate the damage it deals correctly, 45% of Attack Power, not 35%.
    * "Flurry", Fury Talent, now increases attack speed by 5/10/15/20/25%, reduced from 10/15/20/25/30.

az da olsa pvpsine nerf bile geldi.

Bunlarda resmi olmayan degişiklikler:
    Warrior

* The ability Spell Reflect has a newer, more noticable animation. [1]
    * Devastate now states 'An instant weapon attack with both weapons...'
    * Last Stand turns warriors that use it red now instead of greenish blue.

Alıntıları Göster
    bencede nerflenmesine gerek yok worriorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Gelu

bencede nerflenmesine gerek yok worriorun

Alıntıları Göster
    Olay kağıt makas taş olayı...
    Arkadaş Roguelere kesilmekten sıkılmış heralde ki Wariorun çat çut diye yediği Rogueleri kesmek için Warior istiyor. Ama Mage vs Warior da Wariorun pek şansı olmuyor söyleyim. +800 Spell Dmg olan fire mage 9k HPli Warioru 3 bilemedin 4 spell ile alabiliyor ki Full fire magede 3 instant cast spell var...
    COmbation + Trinket açılır ve Sheep/frost Nova yemiş Wariora Fireball/pyro atılır, fireball havada daha wariora vurmamışken FireBlast çakalır, sonra wariorun üstüne koşulur Dragons breath + Flame Wave atılır. Hala yaşıyorsa Ignite ölmesin ben Arcane Expo ile alırım derseniz 2 tanede AOE Arcane Expo atarsınuız. Sonra yerdeki cesede /spit /bye

Tabi Warior bu olaydan sonra Rogue arkadaşına Whisper atar "$#.!ing mage ganked (yalan halbuki) me! Need a little help dude."
    Sonra siz farm yaparken, birden başınız dönmeye başlar, ne oluyor layyynn derken, arkanızdan gırtlağınıza dayanmış bıçağın soğukluğunu hissedersiniz.
    *Corpse Run*

• quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Olay kağıt makas taş olayı...
    Arkadaş Roguelere kesilmekten sıkılmış heralde ki Wariorun çat çut diye yediği Rogueleri kesmek için Warior istiyor. Ama Mage vs Warior da Wariorun pek şansı olmuyor söyleyim. +800 Spell Dmg olan fire mage 9k HPli Warioru 3 bilemedin 4 spell ile alabiliyor ki Full fire magede 3 instant cast spell var...
    COmbation + Trinket açılır ve Sheep/frost Nova yemiş Wariora Fireball/pyro atılır, fireball havada daha wariora vurmamışken FireBlast çakalır, sonra wariorun üstüne koşulur Dragons breath + Flame Wave atılır. Hala yaşıyorsa Ignite ölmesin ben Arcane Expo ile alırım derseniz 2 tanede AOE Arcane Expo atarsınuız. Sonra yerdeki cesede /spit /bye

Tabi Warior bu olaydan sonra Rogue arkadaşına Whisper atar "$#.!ing mage ganked (yalan halbuki) me! Need a little help dude."
    Sonra siz farm yaparken, birden başınız dönmeye başlar, ne oluyor layyynn derken, arkanızdan gırtlağınıza dayanmış bıçağın soğukluğunu hissedersiniz.
    *Corpse Run*

Alıntıları Göster
    Bence yapma öle bişi çünkü wariorla paladinin özgürlüğü ellerinden alınmış durumda şu an...Benim paladinim war dungeona veya raide gircem Holy olmassam hayyatta almıolar illla holy olcaz millete heal bascaz..arkadaşında warioru war oda 70 gruplarına giremio çünkü illa tank olcakmış yoksa almıolarmış..yani bu 2 classta istediğin gibi gelişemiosun bile..Ben sırf bu zihniyetten dolayı wowdan soğudum...Millete heal basmak istesem gider prist açardım...walla ben paladinle oynamaktan aşırı zevk alıorum ama oyundaki tiplerde bu zihniyetin olduğunu bilseydim paladin açmazdım.. mage warlock yada oyundaki binlerce hunterdan biri olurdum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdass -- 10 Mayıs 2007; 8:56:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asdass

Bence yapma öle bişi çünkü wariorla paladinin özgürlüğü ellerinden alınmış durumda şu an...Benim paladinim war dungeona veya raide gircem Holy olmassam hayyatta almıolar illla holy olcaz millete heal bascaz..arkadaşında warioru war oda 70 gruplarına giremio çünkü illa tank olcakmış yoksa almıolarmış..yani bu 2 classta istediğin gibi gelişemiosun bile..Ben sırf bu zihniyetten dolayı wowdan soğudum...Millete heal basmak istesem gider prist açardım...walla ben paladinle oynamaktan aşırı zevk alıorum ama oyundaki tiplerde bu zihniyetin olduğunu bilseydim paladin açmazdım.. mage warlock yada oyundaki binlerce hunterdan biri olurdum....

Alıntıları Göster

bu çok pis bi nerf. ne güzel heal pot olarak kullanılıyordu o shout. hem de tüm parti icin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.