Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 %70 ORANLA STEAM BAKİYESİ YÜKLENİR Satın Al 16 Mart 2017 18:33 1 1 %70 ORANLA STEAM BAKİYESİ YÜKLENİR Steam cüzdan bakiyenize % 70 oran ile yükleme yapılır. Minimum 10 TL ve katları şeklinde yükleme yapılmaktadır. Ekstra indirim, veresiye, takas, rezervasyon vs. talep etmeyiniz, konumu takip eden halihazırda onlarca kişi var, birinize yapacağım ayrıcalık, beni daha iyi biri yapmaz. 10 TL'lik Steam Cüzdan Bakiyesi için ödemeniz gereken meblağ >>>>> 7 TL GÜNCEL STOK : 0 TL (TÜM BAKİYELER TÜKENMİŞTİR, İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER 1) Yükleme işini cüzdan kodu vererek yapmıyorum, siz kendi steam'inizden mobil ödeme ile cüzdan bakiyesi ekleme yapıyorsunuz, telefon numarası olarak benim vereceğim numarayı giriyorsunuz, mobil ödemeyi ben yapıyorum. Bakiyeler bu şekilde yükleniyor. Aşağıdaki resimlerde detaylı bir şekilde nasıl yapıldığını anlattım. 2) 7/24 yükleme yapılmaktadır, forum üzerinden ulaşmanız yeterlidir. 3) Sadece Finansbank Enpara Hesabıma TL olarak ödeme kabul ediyorum. Başka hiçbir bankada hesabım yok, ayrıca şu sitede şu kodla, bu oyunda şu itemla takas vs. yapmıyorum sadece Finansbank Enpara Nakit TL. 4) Daha önce 1200 tl üzerinde satışlar yaptım, referanslarımı inceleyebilirsiniz. Hiçbir problemimiz olmadı. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir, Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Evga GTX 1050Ti 650 TL %70 ORANDAN STEAM CÜZDANINIZA BAKİYE EKLENİR Zowie FK2 ve EC2-A %70 ORANLA STEAMİNİZE BAKİYE YÜKLENİR