Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
%85 oranında STEAM bakiye ve item anında satılır, SATILIK BAKİYE
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
Forza Horizon 4 satın aldım, sorunsuz teslimat -
RDR2 aldım bende. teşekkürler
-
Baldur's Gate 3 aldım, hemen teslim etti.
-
Control Ultimate Edition satın aldım kendisinden, güvenilir dürüst satıcı.
-
Arkadaştan Control aldım. Güvenilir ve hızlı satıcı. Alabilirsiniz.
-
82.5 tl lik steam bakiyesi aldım sorun yaşamadım sağolsun anlayışlı bi arkadaşquote:
Orijinalden alıntı: Hudson51Arkadaştan Control aldım. Güvenilir ve hızlı satıcı. Alabilirsiniz.
-
Güvenilir ve ilgili satıcı.
-
Gayet güvenilir ve ilgili bir satıcı.Hızlı alışveriş için tekrar teşekkürler.
-
200 TL civarı alışverişi bir sorun yaşamadan anında hallettik. Son derece güvenilir ve hızlı bir satıcı. :)
-
gayet güvenilir ve ilgili bir satıcı.
-
200 TL bir alışveriş yaptım güven konusunda kendisi benden daha önce davranıp ilk önce parayı verdi sonra benden karşılığını aldı çok samimi içten bir arkadaş bu gidişle çok daha fazla alışveriş yaparız. -
270 tl bakiye için alışveriş yaptık arkadaş ile, önce oyun sonra ödeme şeklinde.
Teşekkür ederim.
-
Age of Empires IV: Digital Deluxe Edition aldım kendisinden, önce oyun sonra ödeme şeklinde.
çok yardımcı oldu teşekkürler
-
Alışveriş yapıldı, teşekkürler güvenilir arkadaş
-
fifa almak istiyordum varmı yeterli bakiye referanslar var
-
Resident Evil oyunlarını satın almak istiyorum bakiyeniz var mıdır acaba? @sadbeaker
-
Mükemmel satıcı, sohbeti güzel,ilgili ve güvenilir. Sattığı sürece alacağım tek kişidir kendisi. -
Merhaba Fifa 23 fiyatı nedir sizde?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X