Kendisinden 600 liralık bakiye aldım, çok yardımcı oldu. İlgi alakasına teşekkür ederim. |
%85 oranında STEAM bakiye ve item anında satılır, SATILIK BAKİYE (4. sayfa)
-
-
Sorunsuz 1000 TL bakiye aldım, sağolsun arkadaş yardımcı oldu. Tavsiye ederim
-
900TL lik bakiye alındı. Arkadaş çok ilgili ve hızlı. Teşekkürler.
-
4 bin tl bakiye aldım düzgün bir arkadaş teşekkür ediyorum
-
2600 liralık bakiye alındı sorunsuz bi şekilde kendisine teşekkürler
-
sorunsuz 2000tl bakiye aldım tüm süreç boyuna discorddan yardımcı oldu.
-
Arkadaşlar gönül rahatlığıyla alış veriş yapabilirsiniz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kendisinden 1000 TL bakiye aldım. hızlı, güvenilir ve açıklamalarıyla yönlendirerek yardımcı oldu kendisi. teşekkür ederim. hayırlı satışlar.
-
Forza Horizon ve wrc oyunlarını sorunsuz satın aldım. Baya ilgili iyi bir insan. Diğer oyun alımında görüşmek üzere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
800 liralık bakiye aldım. Hızlı ve güvenilir bir alışverişti, güvenle alabilirsiniz.
-
sürekli alışveriş yaptığım bir arkadaş. 3k civarı toplamda alışveriş yaptık. ilgili ve hızlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cei -- 14 Kasım 2023; 11:53:59 > -
güvenilir bi arkadaş. bütün aşamalarda baya yardımcı oldu. tavsiye ederim herkese. çok teşekkürler.
-
700 TL lik bir bakiye alımı gerçekleştirdim gayet güvenilir, hızlı ve yardımcı. 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pm alabilirmisiniz hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam pm bakar misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
70 dolarlık mw3 satın alımı yapmak ıstıyorum bakıye durumu varmı, hemen alım yapılabılıyormu. Steam Arkadas ekleyıp 3 gün bekleme gibi zorunluluk varmı?
-
güvenilir ve yardımcı arkadaş, teşekkürler
-
55$ bakiye alımı yaptım ilgili, güvenilir birisi teşekkürler.
-
pm gönderirmisiniz ilan güncel ise
-
Furkan Hocama çok teşekkür ederim bana çok yardımcı oldu. Alışverişi hızlı ve güvenilir bir şekilde yapabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X