1000 tllik aldım güvenilirdir kendisi |
%85 oranında STEAM bakiye ve item anında satılır, SATILIK BAKİYE (3. sayfa)
-
-
Hızlı bir şekilde 500 TL'lik bakiye aldım. Teşekkürler.
-
2500 TL'lik bakiye alımı yaptım arkadaşımızdan, her konuda yardımcı oldu. Teşekkür ederim kendisine. Herkese de tavsiye ederim alışveriş için.
-
800 TL'lik Steam bakiyesi aldım. Her konuda yardımcı oldu. Teşekkürler tekrardan.
-
Furkan hocama teşekkürler 1000 TL'lik alışverişim oldu. Çok ilgili kibar güvenilir biri. Detayları ile insana güven veriyor.
-
sağolsun yardımcı olarak açıklayarak 1200 lük oyun aldık
güvenilir hızlı satıcı
-
Kendisinden 2200 TL lik bakiye almis bulunmaktayim. Gercekten ilgi alaka on numara her konuda yardimci oluyor kendisi. Guvenle alisveris yapabilirsiniz gozunuz arkada kalmasin :)
-
Furkan hocama tekrardan teşekkür ederim. Hem bakiyeyi çok hızlı almamda yardımcı olduğu hem de yönlendirmeleri ve yardımı için.
-
Satıcıdan 800 liralık alış veriş yaptım. İlgili ve tek tek her şeyi anlattı. Kendisine teşekkür ederim.
-
Son derece güvenilir bir arkadaş bir çok kez alışveriş yapıldı
-
sorunsuz alışveriş çok hızlı hallettik, çok teşekkürler
-
Sorunsuz alışveriş yaptık.Arkadaş ilgili ve gerekli herşeyi anlatıyor.Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koltorado -- 28 Ekim 2023; 13:18:23 > -
sorunsuz alışveriş gerçekleştirdim problem yaşamadım tavsiye ederim.
-
2 bin liralık alışveriş gerçekleştirdik. Gayet ilgili ve hızlı bir şekilde işlemleri tamamladık. Teşekkür ediyorum kendisine.
-
Kendisi gerçekten ilgili ve güvenilir bir arkadaştır. Böyle kişiler zor bulunur. Değerini bilelim. İyi Satışlar diliyorum. Yakın zamanda yine görüşmek üzere.
-
2500 liralık bi alışverişim oldu. Gayet güvenilir bir arkadaş her konuda yardımcı oldu
-
merhabalar oyun almak istiyorum discord adresinden ekledim ulabilir misiniz rica etsem
-
750tl'lik bakiye alındı sorunsuz bir şekilde, teşekkürler.
-
Kendisinden 650 TL bakiye aldım hızlıca alışverişi hallettik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X