Şimdi Ara

70 stafını +7 e basmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 tane +8 wood staf peşinede +7 shell 4-5 adet (shell fark etmez hıgh clas ıtemde olur) sonra koy trınayı +7e dene (guvenmıyosan 2 trına koy )
  • +7 priest shell 2 tane +7 chitin 2 tane +7 horn 2 tane 2 tanede +7 fp sonra bas bence geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0di

+7 priest shell 2 tane +7 chitin 2 tane +7 horn 2 tane 2 tanede +7 fp sonra bas bence geçer

• silah basarken chitin yakmanı öneririm en iisi chıtın yakmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaMc0

+8 MAUL 5 TANE +7 HORN 8 TANE 1 TANE +8 HORN YANINDA 2-3 TANEDE ÇİTİN SHELL BÜYÜK İTEM YAK

az deil mi?
  • ben bastım beramus da yandı hemde aynı anda 2 kişi bastık ikimizinkiside gitti anlatayım neler yaktığımı

7 tane +7 claver
    4 tane +8 paper elbise
    2 tane +8 wizard
    2 tane warrior chitin +7
    2 tane priest chitin +7
    2 tane rogue chitin +7
    1 tane priest shel +7 (trina)
    1 tane complate +7 (trina)
    +6 70 görev stafı ( trina)

sonuç gümm kırmızı ışıklar aynı anda arkadaşda bastı hemde o genellikle ron staf eronion staf falan yaktı yai uniq yaktı ağırlıklı onun ki de gitti:( yernde olsam denemem ...
  • +6 ya nasıl bastıysan ööle bas....+4 de 70 yay ını yakan birisi olarak sana tavsiye vermesem daha iyi olur
  • +7 defans bonuslu kıyafetler yak oyun formatında onlar çok değerli daha sonra +7 higt clas itemler yak shell md falan sonra +6 uniq bi silah yak sword of best +6 olabilir şansına geçmesse bunlardan hiçbiri bas stafı geçme şansı yüksek
  • ben zamanında trinasiz basmiştım. şans işi tabi.

önden 2 tane +6 priest chitini yakmıştım, sonrada yanarsa yanar haydi bismillah diyip bastım ve +7 olmuştu.

hatta seni de oyundan biliyorum, beraber falconda ewilda falan bulunduk çok fazla tabi bi kaç ay önce, ben charı sattım oyunu bıraktım, artık yokum,
    sende 75 olmuşsun hayırlı olsun
  • astala bana onu nasıl 6 ya getirdiğini soylermısın..benımde 70 shardı var ama nasıl bascam bilmiyorum
  • uniq item yak sword of death gibi
  • Sabaha karşı bas
  • http://forum.donanimhaber.com/m_13237300/tm.htm
    Altta yorumum war okursan oraya yazdım aynısını buraya yazmıyım 2 saat şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TombulAdam

ss alayım

quote:

Orjinalden alıntı: RuthlessTR

ss plzzz

Alın size ss( sağ tarafta koşturan magenin eline dikkat;75 lvl de ince sopalı staff mı kullancak bundan başka)

• Sen Sen Ol Basma Bak Benim 70 Dggerı +7 Ancak Şans^^ +8 MD duruyordu basam dedim 3-4 fp yakıp geçti ama +8 MD kullanıyorum .bazen Arenada Faln +7 Dagger of vinsome :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiellini -- 30 Mart 2007; 19:21:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.