arkadaşlar 70 stafını +6 dan +7 e basacam trina ile neler yakmamı onerırsınız.. cevaplar icin tsk. sımdıden
ss alayım
buraya resmın nasıl konuluyor bılmıyorum , ınanmadın galıba benı bılen bılır aresde yokmu yardım edecek arkadas ?
ss plzzz
quote:
Orjinalden alıntı: TombulAdam
ss alayım
ne alaka demek istiyorum aldıktan sonra eline ne geçcek düşüki adam sallıyo öyle bi charı yok bu seni mutlu mu edicek peki ya böyle bi charı ve staff ı varsa ve +7 geçirmek istiyosa adam sadece bilgi istiyo belki de sadece meraktan soruyo ama ss alınca noluyo anlamıyom sen daha önceden 70 staff ı görmediysen söyle buraya resmini koyayım ama başka kişilerin masum sorularının üstünden rant elde etmeye çalışma
bişeler yak bas arkadaşım 70 görevi itemleri upgradeleri genelde geçiyor. onların yüzdesinin diğer up lara oranla daha yüksek olduğunu düşünüyorum çünkü şahsen gördüğüm veya başkalarından gördüğüm 70 görevi item upgradeleri genelde up oluyorlar. artık görevin kıyağımıdır yada sadece bi kerelik ismine munhasır item olmasının verdiği güzellikmidir bilmem
Yanarsa çok üzücü olur, eğer +8 ron's staffın yoksa(yerini tutmaz ama). Şansın bol olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: AstalaWistaBaby
buraya resmın nasıl konuluyor bılmıyorum , ınanmadın galıba benı bılen bılır aresde yokmu yardım edecek arkadas ?
kardes senın oly de carın yokmu
hayır ron stafım yok yanarsada woe alırım artık..
oly de carım yok sadece aresde ordada mı astalawista var ?
biz basarken +4 totmic spear +7 she 2 tane +6 ıb yaktık geçti trina ile
bence önemli itemler yak shard gii falan ama diyorsan para fazla yok diye chitinler ve fp ler yak en etkilisi budur
=)) 6-7tane fp yak 2-3tane +7chitin sonra trinayla bas gitsin yanarsa kötü olur basmamanı tavsiye ederim ztn eziqsin yatıp duruyon iice eziq olursun =))) ALLEIN sonra bana 30taş rez pls diye ağlama basma pls
+8 MAUL 5 TANE +7 HORN 8 TANE 1 TANE +8 HORN YANINDA 2-3 TANEDE ÇİTİN SHELL BÜYÜK İTEM YAK