Şimdi Ara

ilk +8 bastığınız item :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında ilk +10 bastığınız itemmi deseydim şuan ki ko ya bakarsak ilk +9 +10 bastığınız item deseydim daha iyi olurdu ama burada çok 2006 oyuncusu var.

Benim ilk +8 bastığım item +8 small shield :D +8 clever giderken geçmişti

26 tane clever kasmıştım 6 tane +8 geçmişti ne piyasa yapmıştım be Dies 1 e girmek için neler yapardık premiz yoktu. :D

Oyuna ilk başladığımda 3 günlük pre veriyordu :D

• +8 cleaver,

high class item olarak +8 raptor, onun sermayesiyle sonradan 40-50 tane +8 high class item basmışımdır maneste sağlam warrior dizmiştim
  • +8 mage ayaklık
  • Çok şanssızdım ya upgrade,gem ve kutularda hiç iyi çıkmazdı.

büyük ihtimal +8 horn ve cleaver bastım
  • 4 5 sene oynadım 1 tane bile +8 item basamamıştım.
  • +8 warrior chitin helmet sadece bus ile tek basış.
  • +7 horn basmaya çalışıyordum. 2 tane +7 çıktı. Birini sallayayım 8e dedim. Geçti :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sword breaker basmıştım. ertesi gün ilk denediğim cleaver +8e geçmişti. sonraki gün 3 tane +7 cleaverdan sonuncusunu da +8 yapmıştım.

sword breakerı bastığımda bayram etmiştim evin içinde sağa sola koşturmuştum :D hatta foruma da konusunu açmıştım birisi insanların küçük şeylere sevindiğini görmek güzel bişey falan yazmıştı.

şanslı bir 3 gündü ancak sonraki 3 gün hesaba giremedim. sonra girdiğimde hesabı boş buldum. yıllar sonra öğrendim bir arkadaşım boşaltmış hesabı
  • +8 ii basmıştım 6-7 sene önce
  • +8 Warrior HP Set yada +8 Wood Staf Olması lazım
  • Şansa denk gelmişti beramusu ağlattığım o 2007 senesinde bastığım 8 ii.. 9 2 parça paper pri str.. Özledim be eski tadı hiç yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bastigim sanirim cleaverdir en son bastiklarimda yazin gaiada +8 chaos wirinom +8 ellik ve ayaklik warrior krowaz basmistim.kimsede yoktu serverda bunlar sonra kiz arkadasimla tartisip sinirlendim gittim 9 a attim yaktim hepsini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığım Dual +7 cleaver'i 8e sallamıştım 2side geçmişti Sene 2006 falandı ahh eski günler
  • Mirage dagger
  • Edanada dual Mirage Dagger. İşin komik tarafı hedef Shard 8 basmaktı. İlk Mirage Dagger normal, ikinci Mirage Dagger Trina ile geçmişti. Daha sonra birkaç +7 item daha alıp yaktım, Shard 8 geçmedi

Bastığım zaman MD +8 40gb idi, yaktığım itemlerin toplam değer 20-25gb'di.
  • +8 mage shel kafalık
  • +8 horn crosbow :D
  • spear :D
  • warrior göğüslük fp, 2007de olması lazım. iyi paraya okutmuştum o zamanlar :)
  • composite bow basmıştım, henüz o zaman breth - piana village vardı, ares, diez, beramus, xigenon dan başka server yoktu, ana menüde bağıran çığıran ayı abimizin olduğu zamanlar, ulan allah belanızı ya. niye hatırlatıyorsunuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.