Şimdi Ara

700-750 TL KLAVYE TAVSİYESİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2017 yılından beri kullandığım Logitech g410 model klavye bir süre önce çift basma ve bazı tuşlarda basmama gibi sorunlar yaşatmaya başladı. Ben de bu yüzden yeni klavye arayışını çıktım ancak gördüğüm o ki fiyatlar resmen uçmuş gitmiş. Klavyemden açıkçası oldukça memnundum. Logitech g502 mouse kullanıyorum ve software üzerinden ikisini optimize edebilme vs gibi özellikleri hoşuma gidiyordu açıkçası.

Benim sizlere sorum şu olacak; Ya tekrar gidip Logitech g410 alıp bildiğim klavyeden devam edeceğim ya da 700-750 tl bandında başka klavyelere yöneleceğim. Baktığım zaman g410'un TR ve büyük enter olan modelleri satılmıyor şuan, ancak bende zaten eski keycapler olduğu için sadece enter boyutu dışında bir sorun teşkil etmeyecektir. Ayrıca kafama takılan diğer bir sorun ise bu klavyenin üretimi 2016-2017 yıllarına dayanıyor. Acaba o günlerden bugünlere çok büyük değişimler oldu mu, eski üretim klavyeler alınmaz der misiniz ?

Şimdiden teşekkürler.

• G810 orion harikadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı klavyeyi kullanıyorum 4 yıldır falan, son 2 yıldır çift basıyor bazı tuşlar. klavyenin önemli tarafına yani sol tarafındaki tuşlar çift basmaya başlarsa switchin üstüne kolonya döküyorum anında geçiyor.  Bende klavye bakıyorum k70 bulunabiliyordu 850tl ye falan ama şuan yok gibi. https://www.hepsiburada.com/razer-kbd-blackwidow-tr-mekanik-klavye-rz03-02861700-r3l1-p-HBV00000MMB6M şu klavyeyi alırım belki gerçi k70in yanında oyuncak gibi kalır bunun switchleri.  

@savkar g romer switchden ağzı yanan adama yine aynı switchi önermişsiniz, kronik sorunu bu switchin çift basma olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 1 Şubat 2021; 23:21:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.