Şimdi Ara

700-800 liraya ne yapılır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazılarınız bunuda bize sorma dıyebılır.Şöyle bi durum var bi ayakkabı almak ıstıyorum yeni sezonları 500 lira baya pahalı.Eski sezonu 322 lira ve güzel eski sezonunun numarası pıyasa az var ve ben ayın 8 ınde alıcam bu ayakkabıyı o zamana kadar bitme ihtimalide var.Eğer biterse 500 liralık ayakkabıyı alayım mı daha başka masraflarımda var.Siz olsanız ne yapardınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: frozenheroo

Arkadaşlar bazılarınız bunuda bize sorma dıyebılır.Şöyle bi durum var bi ayakkabı almak ıstıyorum yeni sezonları 500 lira baya pahalı.Eski sezonu 322 lira ve güzel eski sezonunun numarası pıyasa az var ve ben ayın 8 ınde alıcam bu ayakkabıyı o zamana kadar bitme ihtimalide var.Eğer biterse 500 liralık ayakkabıyı alayım mı daha başka masraflarımda var.Siz olsanız ne yapardınız?

Hocam ayıptır günahtır bir ayakkabıya 500 tl vermek nedir? maximum 150 veririm.Hocam git tatile telefon al oyun oynuyorsan oyun al ama yazık bir ayakkabıya 500 tl ayıptır abi ne yapıyor uçuyor mu ?
  • Öleceğimi bilsem ayakkabiya değil 500 100 lira vermem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 Tl lik ayakkabı aldığına göre para mıçıyon heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

500 Tl lik ayakkabı aldığına göre para mıçıyon heralde.
    Gitmişken bana bundan al :

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandTiger

Gitmişken bana bundan al :

Alıntıları Göster
    500 tl verilmez bir ayakkabıya, israf

• arkadaslar ayakkabiya 500 lira verme taraftari bende degilim lakin lazim.322 lira olan kalirsa ayin 8 ine kadar onu alacagim dediginiz gibi bir ayakkabiya 500 verilmez dogru soyluyorsunuz.Ust bas alirim daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600-800 arası telefon tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaslar ayakkabiya 500 lira verme taraftari bende degilim lakin lazim.322 lira olan kalirsa ayin 8 ine kadar onu alacagim dediginiz gibi bir ayakkabiya 500 verilmez dogru soyluyorsunuz.Ust bas alirim daha iyi

500 tek seferde çok kardeşim, vade farksız 2 ya da 4 taksit oluyorsa bunu düşün biraz daha rahatlatır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan insafsız 500 lira bir ayakkabiya vereceğine 150 lira ver kalaniyla mahallende ki suriyeli,yetim,aç çocuklara ayakkabi al.Kahrolsun Kapitalizm ! ✌️

• quote:

Orijinalden alıntı: RealFak61

Ulan insafsız 500 lira bir ayakkabiya vereceğine 150 lira ver kalaniyla mahallende ki suriyeli,yetim,aç çocuklara ayakkabi al.Kahrolsun Kapitalizm ! ✌️
    Sokakta millet açlıktan birbirini kesiyor bu psikopat manyak gelmiş burada 500 liraya ayakkabı alıcam diyor bu sistemi başımıza getirenlerin allah belasını versin.
  • frozenheroo kullanıcısına yanıt
    Bence bi ayakkabıya 322 de verilmez ama yinede sen bilirsin.
  • Bence sokakta giyiceksen alma sokakta giyecegim ayakkabiya maks 180 veririm onuda 2 yil giyerim hatta daha fazla olduguda olur

Hayatimda maks 390 vermistim onuda basket icin almistim basket ayakkabisi 4,5 yildir giyiyorum antreman ve maclarda sende bi spor dali ile ugrasiyorsan ancak onun ayakkabalirina o kadar para odenir

Simdi dicekler o ayakkabi uxuyormu evet ucuyor dunyanin en hafif ayakkabisi

• Alex Turner kullanıcısına yanıt
    kardeşim şükür anladın , ben sporla ugrasıyorum ayakkabıda uçuyor millet bilip bilmeden tavsiye verecegıne bı ayakkabıya o kadar verılır mı diyor.
  • SweageR kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benımle bir sorunun mu var ? Bizde parayı çöpte bulmuyoruz biriktirip alıyoruz.Anlayacağın sistemle alakası yok , Türkiye de yaşayaan herkes bu kadar para bırıktırebılır yalan mıyım ?
  • quote:

kardeşim şükür anladın , ben sporla ugrasıyorum ayakkabıda uçuyor millet bilip bilmeden tavsiye verecegıne bı ayakkabıya o kadar verılır mı diyor.

Ama 500yl verilmez hocam bence 390luk yoksa arayim .d

• Alex Turner kullanıcısına yanıt
    322 olanını almaya çalısıcam
  • 4 kere kariya giderim en temizinden

• quote:

Orijinalden alıntı: aleon_donce

4 kere kariya giderim en temizinden
    500 tlye ayakkabı ! Asgari ücretle çalışan ne yapsın , karnını zar zor doyuran insanlar var . 80 tlden pahalı ayakkabı giymedim daha ayağıma Zoruma gitti açıkçası.
  • 100 ü bana ver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

100 ü bana ver.
    500 tl çok fazla bi ayakkabı için ama bazı ayakkabılar çok iyi oluyor buda bi gerçek. Ayakkabının modelini öğrenebilirmiyim.

bence o ayakkabın daha uygun modellerini bulabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.