Şimdi Ara

700-800 tl arası tv öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünün görüntü kalitesi iyi olursa sevinirim tercihen led tv olacak ben bunu (http://www.vatanbilgisayar.com/televizyon/samsung-ue32eh5000-ue32eh5000-81-cm-full-hd--1920x1080,led-tv,-2xhdmi,-usb,pc/productdetails.aspx?I_ID=61367) buldum önerirmisiniz ? başka hangi cihazları önerirsiniz ?

• Bütçeyi 1000 TL yapabilseniz size SHARP LC32LE144EV derdim. Yine de bulduğunuz modeller, fiyat aralığınıza göre uygun.
  • bide bu ikisini buldum acaba bunlardan birinimi alsam yoksa samsung'mu vestel 200hz ve vestel dahili uydu alıcılı forumda biraz araştırdım vestele çok kötü diyolar kararsız kaldım. Samsung olan cihazın 40 inç olan modelini gördüm fena degil ama özellik olarak vestel daha cezbeder görünüyor. Bu arada sağol önerdigin sharp modeli için bütçe 800ü aşamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbdurrahimOZKAYA -- 7 Mart 2013; 18:26:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AbdurrahimOZKAYA

bide bu ikisini buldum acaba bunlardan birinimi alsam yoksa samsung'mu vestel 200hz ve vestel dahili uydu alıcılı forumda biraz araştırdım vestele çok kötü diyolar kararsız kaldım. Samsung olan cihazın 40 inç olan modelini gördüm fena degil ama özellik olarak vestel daha cezbeder görünüyor. Bu arada sağol önerdigin sharp modeli için bütçe 800ü aşamıyor

vestele forumda kötü diyen yok aksine kullananlar memnun kullanmayan bir kaç zaat marka kötülemesi yapıyor 1000 liraya çıkartıp bütçenizi vestelin 5 serisindeki tvyi almanızı öneririm herhangi bir pişmanlık duymayacağınza emin olun

• sağolun yorum için bugun vestel 200hzlik modeli sipariş etcem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.