Bildirim
700-800 TL İkinci el kasa toplamam lazım acil yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne Tarz Oyunlar Oynatacak Ornek Verebilir misin -
Elimdeki parayla en azından beni memnun edebilecek bir kasa olsun istiyorum ben diyemem ki GTA 5 100 FPS oyniyim ama en iyi tercihleri yapmak istiyorum sizin değerli bilgilerinize ihtiyacım var -
Bende Seninle Ayni Durumdayim bende de 900 tl Butce Var
Ben şoyle bir sistem toplayacagim Ama sizi ne kadar Memnun Eder Bilemem
Ekran Karti:Gt 710 2gb (sifir 350tl)
İslemci:İntel Q8300 (ikinci el)
Ram:4gb veya 2.el 8gb
Ben boyle Bir Sistem Toplayacagim Fakat İslemci Ekran Kartini Beslermi Hiç Bir Fikrim Yok Bende Alicam Denicem Yani Şansa Sana Bunu Alabilirsin Demiyorum çunku benimde fazla bilgim yok verecegi performansi bilemem senide bu sistemle senide husrana ugratmak istemem İnternette Araştirma Yap Derim Bu sistem Hakkinda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kado1000 -- 30 Eylül 2018; 21:59:42 > -
Benim elimde işlemci Intel core 2 Duo e8400 işlemci
Ekran kartı 9600gt 512 MB 256 bit
4 GB ram var
Ve 700 TL nakit var napicam bilmiyorum -
Anakartin 4 gb ram daha destekliyosa 4gb ram al derim ve dedigim ekran kartini gozden gecir ve youtubede testide var youtubeda ''gt 710 intel e8400''aratarak testlere bakabilirsin fakat anakart gt 710 desteklermi o da var -
Anakart gigabyt ga-ep43 s3l ramler her biri 1 GB 1 GB bilmiyorum -
Anakartim en fazla kaç GB ram kabul ediyor ve söylediğin ekran kartı ile uyumlumu -
Kaç slot var anakarttA -
4 -
-
Gigabaytin Sayfasindan Baktim Ekran Karti Destekliyo Fakat Emin Olmak İcin Bu isi daha iyi bilen birisine sor bu arada anakarti kac tl ye aldin -
Ben kasayı toptan aldım böyle bir arkadaştan sence bu kasa 700 TL toplanirmi yoksa sıfırdan mi başlamak gerek -
Dengeli upgrade yapilabilir ama islemci eski ve sanirim 2 cekirdek -
-
Bunlari almayı dusunuyorum -
Parcalar uyumlumu ? -
Anakart ve işlemci evet fakat ekran kartından emin değilim -
Bence Bilgisayar Toplamadan Once Bir Bilene Danis Derim İyi Araştir
İyi Forumlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kado1000 -- 30 Eylül 2018; 22:32:15 > -
Sağolsun onun için konu açtım inşallah bilen bir kişi yardımcı olur Teşekkürler.
Benzer içerikler
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- dled nedir
- ssaa nedir
- göz yormayan monitör
- gürcistan media markt
- samsung exynos 1380
- amd yeni işlemci
- rtx 3060 ne zaman çıktı
- rtx 4080 ti
- dikey senkronizasyon nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X