Şimdi Ara

700-800 TL Telefon Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 Hafta içinde alacağım, Tipi güzel olsun, şarjı yoğun kullanımda (2 saat internet + 2 saat video vs.) akşamı çıkartsın, Ekranı güzel olsun, çok kasmasın (rom atarım zaten büyük ihtimal şu anda galaxy ace kullanıyorum, 768+ Ram olacak), Kamerası iyi olsun. Pek oyun oynamam oynarsam Fruit ninja, subway surf gibi oyunlar oynarım. Dokunmatik algılaması iyi olsun. Telefon düşünce ekranı hemen kırılmasın(galaxy ace kadar dayanıklı olsun) Ön kamera, flaş olacak bu arada. Led önemli değil ancak olursa güzel olur. Ekran en az 4.3" olacak. Bir de Discovery istemiyorum.

Hangi telefonu önerirsiniz? Windows Mobile'ye baktım yeterli uygulamalar var. Sorun çıkartmaz mağazası bu arada.

LG L7 II
    Lumia 625
    Xperia L

Önerilere açığım.

• wp alacaksan 1 gb ramlı modellere bakın derım,ama yınede o fıyata xperıa L cok cazıp gpu ve kamera o fıyata cok olumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

wp alacaksan 1 gb ramlı modellere bakın derım,ama yınede o fıyata xperıa L cok cazıp gpu ve kamera o fıyata cok olumlu.

Hocam onlar güzel de şarj konusu benim en çok sıkıntı çektiğim durumlardan birisi şarjı nasıl gider bunun?

Bir de 512'li Windows ile 1gb'li windows'taki farklar ne ?
  • lumıaların marketı zaten cok zayıf androıde nazaran ve 512 mb cogu oyun uygulama ıznı yok mesela temple run2 yada subway surfer gıbı dandık oyunların bıle 512 lıkl umıalarda market destedgı yok,o yuzden wp onermem ama yınede tercıh senın,xperıa L stamına mod yazılımı sayesınde gunu rhat cıkartıyor.
  • WolftimeTR kullanıcısına yanıt
    Bence Lumia alma kardeşim. Çünkü ekranı dayanıklı olsun demişssin. 2 arkadaşımda L820 vardı biri aldıktan 1 gün sonra koltuktan düşürdü ekran kırıldı. diğeri okuldayken elinden düşürdü arka kapağı üstüne ekranı çatladı. Bu yüzden lumia alma derim.
  • quote:

lumıaların marketı zaten cok zayıf androıde nazaran ve 512 mb cogu oyun uygulama ıznı yok mesela temple run2 yada subway surfer gıbı dandık oyunların bıle 512 lıkl umıalarda market destedgı yok,o yuzden wp onermem ama yınede tercıh senın,xperıa L stamına mod yazılımı sayesınde gunu rhat cıkartıyor.

Hocam video oynatırken falan sıkıntı yaratır mı stamina mod ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolftimeTR

quote:

lumıaların marketı zaten cok zayıf androıde nazaran ve 512 mb cogu oyun uygulama ıznı yok mesela temple run2 yada subway surfer gıbı dandık oyunların bıle 512 lıkl umıalarda market destedgı yok,o yuzden wp onermem ama yınede tercıh senın,xperıa L stamına mod yazılımı sayesınde gunu rhat cıkartıyor.

hayır stamına mod sony nın kendı urunlerınde kullandıgı,tamamen pıl omurnu optımum sekılde kullanmaya yarayan,mp3 ses vıdeo ekran ısıgı gıbı hıcbırseyı kısmadan fayda saglayan bır sony yazılımı,ben xperıa sp kullanıyorum ve stamına mod acıkcası oldukca ıyı gelıyor bu acıdan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    MAX.800 TL TELEFON TAVSİYE ACİL
    11 yıl önce açıldı
    (?) 900-950 Bin TL Tavsiye (?)
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WolftimeTR

quote:

hayır stamına mod sony nın kendı urunlerınde kullandıgı,tamamen pıl omurnu optımum sekılde kullanmaya yarayan,mp3 ses vıdeo ekran ısıgı gıbı hıcbırseyı kısmadan fayda saglayan bır sony yazılımı,ben xperıa sp kullanıyorum ve stamına mod acıkcası oldukca ıyı gelıyor bu acıdan.

Teşekkürler hocam.

• Arkadaşım bence nexus 4 alabiliyorsan al alamıyorsun temiz 2.elini al çok iyi telefon discovery o fiyata iyi ama istememişsin wp market sıkıntı yaratmıycaksa lumia da alabilirsin fakat şahsen önermem;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia L 'ye bir bakın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.