filmleri çok rahat ve kalıtelı oynatabılmelı ( 23" monıtorum var )
hdd 1tb ın uzerınde olmalı
ekran kartı harııcı sımdılık almasam da olur
nereden alabılırım ? sanal da olabılır .
O Fiyata i3 İşlemcili Vatan Bilgisayardan Taksitli Toplayabilirsin, (İndirim Günlerinden ) İşlemcinin İçinde Sana Hayli Hayli Yetecek Grafik Çipi Var. (HD2500)
arkadasın dedıgı ışlemcı mi yoksa altı cekırdeklı olanmı ?
dört cekırdeklı ekran kapasıtesı acısından daha mı ıy ?
bir de şimdi verıcem sıparısı son bır ayar yapalım lutfen :)
cevabınızı beklıyorum :)
Sanırım Anlaşılmayan Bi Yer Var , Yaptığın Listede Ekran Kartı Koymamışsın. X6 İçerisinde Grafik Çipi Yok.
Arkadaşın Önerdiğinde Var.
Soketler Birbirine Uyuyorsa Satın Alabilirsin.
arkadasın onerdıgınde var evet . rıca etsem bı baksan uyumsuzluk var mı bu sekılde 4cekırdeklı işlermcıyle. bu sekılde sıstem en kalıtelı fılmlerı serı oynatablır mı ?
Birde Benim Sana Yaptığım Listeye Tekrar Bak , 890 TL. HD2500 Ekran Çipli . Fazlasıyla Sana Yeterli Olacaktır.
Özellikleri Kıyaslarsan Tümü 3. NEsil Uyumlu PArçalar , Bunuda Değerlendir Öyle Karar Ver. Ayrıca i3 İşlemcisi X4 ile Eşit Kimi Zaman x6 ile Yarışan Bir İşlemcidir. 2 Çekirdeğinin Olması Seni Yanıltmasın , Burada Mimari Önemlidir.
sanırım anakartı da degıstırmelıyım o zamn :S
quote:
Orijinalden alıntı: IQRI
Birde Benim Sana Yaptığım Listeye Tekrar Bak , 890 TL. HD2500 Ekran Çipli . Fazlasıyla Sana Yeterli Olacaktır.
Özellikleri Kıyaslarsan Tümü 3. NEsil Uyumlu PArçalar , Bunuda Değerlendir Öyle Karar Ver. Ayrıca i3 İşlemcisi X4 ile Eşit Kimi Zaman x6 ile Yarışan Bir İşlemcidir. 2 Çekirdeğinin Olması Seni Yanıltmasın , Burada Mimari Önemlidir.
kararsız kaldım :S
quote:
Orijinalden alıntı: guest.283
arkadasın onerdıgınde var evet . rıca etsem bı baksan uyumsuzluk var mı bu sekılde 4cekırdeklı işlermcıyle. bu sekılde sıstem en kalıtelı fılmlerı serı oynatablır mı ?
Eski Soketler Olduğundan Pek Fazla Tanımıyorum, Hata Yapabilirim , Arkadaşın İşlemci ve Anakartını Al, Gerisi Zaten Uyumlu.(Ram,HDD, KAsa,)
Aynen böyle alabilirsin içindeki işlemci güçlü bir işlemci öyle dandik değil.Ben şahsen kullanıyorum film falan da izledim bir kaç kez beğendim 1080 p izlemiştim hiç kasma olmadı içindeki karta ufak bir OC yapıp çok rahat oyunda oynarsınız iyi çözünürlükte.
Forumdan da 2.el HD6850 alırsın garantisi devam eden özel soğutmalı modeller var 190-200 TL seviyesinde gayet iyi olur toplamda da sana 920-930 TL'ye gelir.