Bildirim
700-900 tl butceli okul icin kullanilcak notebook onerisi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up bana da lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende o civar Almak istiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kendim ararken 2 model buldum
HP 15-AF116NT A6-6310 islemci
HP 15-BA014NT E2-7110 işlemci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde bugün araştırmaya başladığım fiyat aralığı şöyle güzel bir fırsat yakalayabilirsek saldıralım :) -
Bu fiyatlara sıfır celeron işlemcili şeyler alacağınıza 2. el temiz Lenovo Thinkpad E440 gibi daha sağlam, dayanıklı bir model tercih edin bence. Fakat 14" ekran. Hatta ben olsam 12.5" X230 modeline bakardım.
Ama illa 15" istiyorsanız 4. nesil i5'li modeller bulunuyor piyasada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 28 Eylül 2016; 1:32:15 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu bütçede düşünenler şu bilgisayarı kaçırmasın:
Acer ES1-571 i3-5005 4GB 500GB 15.6" FreeDOS
http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/acer-es1-571-i3-5005-4gb-500gb-156-freedos-P123114039
Eğer forumdan çek satıştan çek alırsanız ve word kartınız varsa mükemmel bir fiyata i3 sahibi olursunuz. -
Bu fiyat aralığında kesinlikle temiz 2. ele yönlenilmeli. thinkpad serisi okul için oldukça yeterli ve ufak/taşınabilir güzel bilgisayarları var. sofor alacağınız bilgisayar çok kötü performans verecektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X