Bildirim
700 liraya kadar 0 veya 2. el Htc marka cep telefonu arıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
desire bulabilirsen o fiyata (tabi 2.el) desire al. bulamazsan WİLDFİRE. -
quote:
Orijinalden alıntı: konman4245
Wildfire
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125070663&CS_Category=_CEP_BILGISAYARI__PDA_722&CS_Catalog=_TELEKOM
kullanıyorum,katılıyorum android 2.2 de gelirse hafıza kartına uygulama vs yuklenebılrse super olacak...
edit cihazda android 2.1 bulunuyor 2.1 de uygulama oyun vs hafıza kartına yuklenmıyor
ancak cihazı garanti dısı bırakıp rom yukseltmesı yaparsan bu sorunda cozulmus oluyor.
yada htc nın 2.2 duyurmasını beklemekten baska caren kalmıyor.
-
100,200 lira daha verip nexus one ya da hd2 almanı tavsiye edebilirim. -
arkadaşlar bende almayı dusunuyorum ama hd mini mi yoksa wildfire mi?ikisi arasında kaldım hd mini daha iyi tabiki ole geliyor bana ozelliklerine baktigimda ama htc hiç kullanmadım ıphone num var ıphonedan sonra htc bana hoş gelmiye bılırmı biraz şüphelerim var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X