Bildirim
700 liraya kaliteli Samsung Tablet Önerin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekran boyutu ne kadar olacak belirtmemişsin ancak ben reeder a8i tableti öneririm.
şuan kullanıyorum.
2 ghz çift çekirdekli Intel işlemci
1gb ram
8" ekran
ben daha çok internet ve PDF için aldım diyebilirim. internet hızı için kendim sunspider benchmark yaptım. hem galaxy tab3 7 den hem de galaxy tab3 8 den daha hızlı.
antutu benchmark skoru da 20bin üzerinde
ekşi yönleri. kamera 5mp diyor ama fazla kaliteli değil, hdmi çıkışı yok. başka aklıma gelen sorunu yok.
onun dışında Samsung önerin demişsin ama Samsung'un tabletleri ve fiyatı belli. s-pen işime yarar dersen note 8, gerek yok dersen tab3 8, o biraz pahalı dersen tab3 7.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fenomenon
ekran boyutu ne kadar olacak belirtmemişsin ancak ben reeder a8i tableti öneririm.
şuan kullanıyorum.
2 ghz çift çekirdekli Intel işlemci
1gb ram
8" ekran
ben daha çok internet ve PDF için aldım diyebilirim. internet hızı için kendim sunspider benchmark yaptım. hem galaxy tab3 7 den hem de galaxy tab3 8 den daha hızlı.
antutu benchmark skoru da 20bin üzerinde
ekşi yönleri. kamera 5mp diyor ama fazla kaliteli değil, hdmi çıkışı yok. başka aklıma gelen sorunu yok.
onun dışında Samsung önerin demişsin ama Samsung'un tabletleri ve fiyatı belli. s-pen işime yarar dersen note 8, gerek yok dersen tab3 8, o biraz pahalı dersen tab3 7.
Öneri için Teşekkür ederim alcak arkadaşım yanımda 7-10'' arası diyo küçük olmayacak ve 700 lirası var
-
-
arkadasim kessinlikkle samsung note 8 almanı oneririm ozellikleri felan cok iyi -
P5210 dan baska olmaz o zaman samsungta diretiyorsa :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
note 10.1 ikinci el düşünürsen sanalpazar ile komisyonunu ödemek koşulu ile 700 tl ye satarım komisyonu ile 735 -740 gibi bişi yapıyor -
Elimde note 8.0 wifi modeli var. Tablet cok iyi ama daha buyuk modeline gecmek istedigim icin satiyorum. 17 ay daha garantisi var. Temiz ciziksiz cihaz. Yaninda 100 liralik orjinal flip coveriyla birlikte vericem. 500 lira düşünüyorum. Dusunurseniz pm atabilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung Galaxy Tab 3 GT-P5210 10.1 önerebilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X