arkadaşlar belki klasik bir soru olacak ama çoook kararsız oldum. burada bilgisine güvendiğim çok arkadaş var ve yardımınızı istiyorum. bir ay sonra elime bir miktar para geçecek ve sıfır bir telefon almayı düşünüyorum. 700 tl yi geçmemek kaydıyla tüm önerilerinizi "nedenleriyle" birlikte inceleyerek sonuca ulaşmak istiyorum :) xperia mini pro yu epeydir inceliyorum çok hoşuma da gitti öerneğin ama ben çokça mesajlaşan ve görüşme yapan birisiyim şarjı gitmez diye düşünüyorum... şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: batu_boun
arkadaşlar belki klasik bir soru olacak ama çoook kararsız oldum. burada bilgisine güvendiğim çok arkadaş var ve yardımınızı istiyorum. bir ay sonra elime bir miktar para geçecek ve sıfır bir telefon almayı düşünüyorum. 700 tl yi geçmemek kaydıyla tüm önerilerinizi "nedenleriyle" birlikte inceleyerek sonuca ulaşmak istiyorum :) xperia mini pro yu epeydir inceliyorum çok hoşuma da gitti öerneğin ama ben çokça mesajlaşan ve görüşme yapan birisiyim şarjı gitmez diye düşünüyorum... şimdiden teşekkürler
Wave II S8530 Hem yüksek donanım,hem de androide gore daha uzun sarj süresi.Araştır derim.
Gittigidiyor.com dan iphone 3gs al derim. Bir kaç defa denk geldi 650-700 civarına sıfır iphone var, pasaport kaydı meselesi var aynı zamanda her nekadar eski model olsada sonuçta 700 tlye alacağın telefondan daha iyi olacağı kesin. Şuanda abd de 300 dolar civarında fiyatta satılıyor. Amerika'dan gelen vatandaş alıyo üzerine 150 200 tl kar kolarak 700 e satıyor. Sonucta orjinal ürün. Ben 2 hafta önce galaxy fit aldım 500 tl'ye şuanda fiyatı 670 lere çıkmış durumda. Çok büyük pişmanlık içerisindeyim.
xperia x10 mini pro tavsiye edilebilir. tasarımı biraz kalınlık fazlası ama işini görebilecek bir smartphone. artı olarak desire z ve fiyatı dah uygun olan lg gw620 tavsiye edilebilir.
ÖTV vergi zammı baya etkiledi piyasayı, telefon fiyatları uçtu.. gio ace x5 bunların fiyatlarına bi bak..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme