Şimdi Ara

700 tl niz olsa oyun oynamak için ne alırdınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet soru gayet açık 700 tl niz olsa oyun oynamak için ne alırdınız (700 tl em yok şunu al bunu al demeyin lütfen sadece merak ettim forumdaki onca kişi ne söyliyecek diye) cevaplarınızı bekliyorum

• 700 tl ye oyun bilgisayarı yapmak çok zor ps3 yada xbox360 alabilirsin. oyunlarıda yavaş yavaş çoğaltırsın,önce 1 sonra2 öyle gider.
  • Bana sorarsan PC3 alırdım ama pc niz var mı varsa parçalarınız nelerdir ne için kullanacaksınız oyun amaçlı ise ekran kartı ağırlıklı sistem olmalı bence diğer configürasyonlarda önemli rol alıyor bu konuda.Sağlam bir sisteminiz varsa taş gibi bir ekran kartı çakardım kasaya tamamdır benim görüşüm ben olsam öylede yapardım çünkü sistemim yeterli.
  • 700 tl yi pc im olsada ps3 e verirdim oyun için ps 3 te hiç bir oyun kasmıyor xbox ta aynı şekil fakat pc de kasabiliyor en iyisi ps3 alırdım ben önerilere devam bende merak ettim sizin düşüncelerinizi
  • 600tl ye full +full ps3 al daha iyi
  • PS3
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

PS3

peki kardeş playstation 3 bir kişiyi kaç sene götürür bu arada onca senede oyunları ultra ayarlarda oynatırmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pc 3 de güzel de oyunları pahalı be kardeşim o nasıl olur çözümü yok mu korsan falan ama en az 106 plazma ve 1920x1080 çözünürlük yeter tadından yenmez olur ama işte bu yüzden pc3 yeterli sadece oyun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Pc 3 de güzel de oyunları pahalı be kardeşim o nasıl olur çözümü yok mu korsan falan ama en az 106 plazma ve 1920x1080 çözünürlük yeter tadından yenmez olur ama işte bu yüzden pc3 yeterli sadece oyun için.

varmış kardeş korsan oyunlar adamlar kurabiliyor kullanan çok bu arada sen 106 ekran plazma demişsin nie tek 106 plazmadamı oynatır full çözünürlükte yoksa her ekranda oynatırmı

bu arada pc im
    işlemci:core 2 quad
    ekran kartı:9400 gt
    ram:4 gb ddr2
    kardeş ben ps3 alsam ekran kartı alacağıma ps3 beni alacağım ekran kartından daha çok götürürmü kaç sene götürür bunlar söylermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sondarbe01 -- 14 Ekim 2011; 21:07:29 >

• Valla ne PC3 ün nede güncel sistemlerin geleceği garantide yarın PC4 çıkar adamlar nerdeyse cep pc yapacaklar ama bunların zamanla piyasaya oturmazı zor olur daha adam gibi dizütü pcler tam oturmadı randıman almadı i5 1155 soketler daha yeni yandıman almaya başladı yarın öteki gün intel 1866 soket çıkarın bu işlerin sonu yok senin anlayacağın.

Ben 775 soketin extreme sistemini kurmuştum zamanında şimdik 1155 soketin extremesini kullananlar 1 yıl sonra hepsi eskiyor ne para dayanıyor bu işe nede cabası insanlar bıktı artık ben bile değil yenileme bile üşeniyorum artık bakıyorumda pc kullanmayı bilmeyenler bile 1155 sokete geçmiş eski overclok ustaları parasız kalmış epey frenledik artık bu işin gerçekten sonu yok.
    Bu olaylar zaten olgun insanlar anlarlar ne demek sitediğimi satış politikası İntel Nvidia Ati hangisi müslüman hepsi yahudi kökenli insanların bizim türkleri kazımasıdır başka bişey değil.
    Teknolojiyi en mantıklısı geriden takip etmek bakılama atlamamak.

• pc olmuş olsaydı sadece 700 tl ye 6950 veya 6970 kart alırdım
  • hocam kopya cd'si olsa ben PS3 alırım öbür türlü cd'leri 100 tl den başlıyor....bu bakıma ben pc alırdım....
  • hocam kesinlikle ps3 alın kopya oyun oynatıyor ps3 ler artık tek dikkat etmeniz gereken sey 3,55 cfw li olması ps3 un bu özel versiyon yuklenmiş ps3 ler kendi harddisklerine veya harici harddisklere yuklu oyunları oynatabiliyorlar. ne kadar sık oyun oynuyorsunuz bilemem ama bu sekilde zaten bugune kadar ps3 e cıkmıs olan oyunları oynamaya baslasanız bile en az iki sene oyalar sizi pc de oyun oynamanın da yeri başka ama surekli sisteminizi guncel tutmak zorundasınız. eger evde lcd tv niz varsa kesinlikle ps3 alın derim.
  • ps3 1240X720p çözünürlük yani HD READY bir LCD tv ile kullanılır.Ps3 asla 1920X1080de görüntü vermez.Yani özellikle full hd tv alsanız bile oynatacagı çözünürlük belli 1240X720
  • Düşünmeden PS3 alırdım. (Keşke param olsada PSN'de takılsak bizde.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.