Bildirim
700 TL PSU+KASA // ÖNERİSİ!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
www.hepsiburada.comZalman Z3 Plus + 600Le 600W Siyah Atx Mid Tower Kasa Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/zalman-z3-plus-600le-600w-siyah-atx-mid-tower-kasa-p-BD804372
-
cevabınız için teşekkür ederim fakat aldım.
psu: fsp hyper m85+
kasa: sharkoon tg5 -
Şuan psu ile iligili bir sıkıntı yaşamadım. kutusu gayet düzenliydi, yarı modüler olduğu için ayrı kablolar paketlenmiş bir biçimde kutudaydı.2 tane kabloyu kullandım geriye 2 veya 3 tane kablo arttı onları kaldırdım.Açıkcası öyle plastik kokusu çok hatırlamıyorum üstünden biraz geçti. Söyleyebileceğim tek sorunu siz buraya yazınca farkettim bu zamana kadar farketmemiştim. sesini dinlemek için eğildiğimde ince tiz bir ses çıkarıyordu. Şu şekilde (https://www.youtube.com/watch?v=fq0MAKK688E&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber) kulağımla yaklaşmadığım sürece farkedebileceğim bir ses değil. yüksek grafiklerde oyunlarda oynadım yine bu sesi duymadım. internetten baktığımda CW. İndüktör bobini'nden geliormuş.ses dışında bir zararı yokmuş diye okudum.quote:
Orijinalden alıntı: Mukarnas
Bu mesaj silindi.
-
Anakartı bios güncelleyip geri gönderdiler o sorun düzeldi.ekran kartından öyle bir ses duymadım açıkcası. Psu şuan için test etme gibi bir imkanım yok aslında. Sesi sadece kulağımla eğildiğimde duyabiliyorum yine de sıkıntı mıdır? -
bilgisayar kapalı fiş takılı iken herhangi bir ses duymadım. aslında daha çok cızırtı gibi ses çıkartıyor diyebilirim. ince tiz sesden ziyade cızırtı sesi daha yakın geldi. ve oyuna girince,yük altında bu ses artıyor. Yani bazı insanlar doğal olduğunu söyledikleri için ve beni normal kullanımda rahatsız etmediği için takmadım açıkcası.Ama siz öyle diyince kafayı taktım biraz sürekli psu dinliyorum :) -
buradan almıştım.Galiba yasal süreyi geçtim. Erken almıştım biraz sonrasında zaten anakartta problem çıktığı için farketme şansım olmadı az kullandım yani.akakce.comFSP Hyper M85+ 650W 80+ Bronze Power Supply 12 Cm Fan Yar� Mod�ler PSU | En Ucuzu Akak�ehttps://www.akakce.com/siparis/?p=369891954&ref=akakce&v=1.98.9
-
Evet aynı sendeki gibi bir sesti.Gerçekten ilginç demekki kaliteli ürünlerdede çıkabiliyormuş. abartı olmadığı sürece farkedilmiyormuşta zaten. Valla bende sen demesen bakmazdım :)quote:
Orijinalden alıntı: Mukarnas
Bu mesaj silindi. -
Ana mesajinizda atx yazmışsıniz, anladığım kadarıyla ana kartların ebatini tarif ediyor.
Bende bu iki ürünü almayı düşünüyorum. Hem PSU hemde kasa. Bulabilirsem beyaz renkli olanı alacağım.
PSU hakkında araştırma yaptınız mı ?
Bütçe olarak da bende aynı durumdayım.
Olumlu olumsuz herkes fikrini paylasirsa bu konuyu referans olarak kullanabilirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Selam. Hocam girmiyordum yeni görebildim kusura bakma.quote:
Orijinalden alıntı: aschil
Ana mesajinizda atx yazmışsıniz, anladığım kadarıyla ana kartların ebatini tarif ediyor.
Bende bu iki ürünü almayı düşünüyorum. Hem PSU hemde kasa. Bulabilirsem beyaz renkli olanı alacağım.
PSU hakkında araştırma yaptınız mı ?
Bütçe olarak da bende aynı durumdayım.
Olumlu olumsuz herkes fikrini paylasirsa bu konuyu referans olarak kullanabilirim.
Kasadan memnunum. Benim kasadan beklentim, önünde fanların bulunması ve önden hava alabileceği bir açıklık bulunmasıydı. Kasanın tarafında yanlarında uzunlamasına bir boşluk var. Ayrıca istediğim üstünün açık olmasıydı böylece fan koyabilirim diye düşünmüştüm. Üstüde açık mıknatıslı toz filtresi var. Kasa için tek olumsuz eleştiriyi kablolama kısmında yapabilirim belki. kabloları düzenlemeye çalışırken biraz uğraştım belkide ben yapamamışımdır emin değilim ama sonunda yaptım tabi şuan düzenliler.
Psu hakkında yarı modüler olmaı iyi oldu benim için fazla kablolardan kurtulmuş oldum. Malzeme kalitesi olarakta memnun kaldım.Sistemimi darboğazda yapmıyor. Tek eleştirim konudada konuştuğumuz ses konusu. şimdi forumdan bir arkadaşla daha konuştum ondada aynı psu varmış oda aynı sesleri aldığını söyledi. psuda bir problem mi var yoksa normal sesi mi emin değilim. Akşama yük altında ve boştayken nasıl sesler çıkardığını videolu olarak atıcam. Arkadaşada söyledim oda atarsa senin için bi kaynak olmuş olur.
-
Sharkoon am5 window aldım kasayı
fsp ha650m hyper m85+ PSU aldım
XFX RX 570 aldım
Şuan bunlar elimde.
Nanodan anakart siparişi geçtim iptal ettim gelen parayla amazondan alacağım b450 tomahawk
Ram saolsun forumdaki tavsiyelere göre alacağım
En son işlemci kaldı ona da bütçe ayirinca alacağım ryzen 2600
......
Pek bir sıkıntım kalmadı alması etmesi kaldı sadece. Aldığım kasa ve PSU kutusunu açmadım öyle duruyor :) hepsi tam olunca montaj için toplu açılış yaparım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam hayırlı olsun.İleride psu hakkında buraya tekrar yazarsan seviniriz en azından görmüş oluruz sadece bizde mi oluyor yoksa genel olarak olan bir şey mi diye.quote:
Orijinalden alıntı: aschil
Sharkoon am5 window aldım kasayı
fsp ha650m hyper m85+ PSU aldım
XFX RX 570 aldım
Şuan bunlar elimde.
Nanodan anakart siparişi geçtim iptal ettim gelen parayla amazondan alacağım b450 tomahawk
Ram saolsun forumdaki tavsiyelere göre alacağım
En son işlemci kaldı ona da bütçe ayirinca alacağım ryzen 2600
......
Pek bir sıkıntım kalmadı alması etmesi kaldı sadece. Aldığım kasa ve PSU kutusunu açmadım öyle duruyor :) hepsi tam olunca montaj için toplu açılış yaparım
Benzer içerikler
- kasaya elektrik gelmiyor
- en iyi ups markası
- psu önerisi
- lenovo laptop ilk şarj süresi
- fps drop neden olur
- en iyi psu markaları
- japon bilgisayar markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X