Şimdi Ara

700 TL PSU+KASA // ÖNERİSİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Galiba bu sizinde dediğiniz gibi cihazın çalışma sesi.
  • Berksener kullanıcısına yanıt
    Sistemi tamamlayınca geri dönüş yapacağım hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kasanın üst tarafına fan takılabiliyor mu? Ben de TG4 modelini düşünüyordum ama üst taraf kapalıymış sanırım. Aynı model psu ve rx 570 ekran kartı almayı düşünüyorum. Psu için bahsedilen ses rahatsız etmez diye düşünüyorum ama içime bir kurt düşmedi de değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Hocam kasanın üst tarafına fan takılabiliyor mu? Ben de TG4 modelini düşünüyordum ama üst taraf kapalıymış sanırım. Aynı model psu ve rx 570 ekran kartı almayı düşünüyorum. Psu için bahsedilen ses rahatsız etmez diye düşünüyorum ama içime bir kurt düşmedi de değil.
    evet hocam 2 tane 12cm fan takılabiliyor. Denemedim ama üç tanede takılabilir.Psu için ses kaydedip atıcam dedim ama unutmuşum gerçekten.
  • Teşekkürler hocam, bu ledli fanların led ışıkları kapanmıyor sanırım. Bunu hiç hesaba katmamıştım. Genelde gece kullanırım pcyi ve rahatsız eder diye düşünüyorum. Yoksa tam istediğim gibi bir kasaydı. Öne üç fan takılan ve üstte de fan girişi bulunan ledsiz kasa arıyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 21 Mayıs 2019; 20:17:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Teşekkürler hocam, bu ledli fanların led ışıkları kapanmıyor sanırım. Bunu hiç hesaba katmamıştım. Genelde gece kullanırım pcyi ve rahatsız eder diye düşünüyorum. Yoksa tam istediğim gibi bir kasaydı. Öne üç fan takılan ve üstte de fan girişi bulunan ledsiz kasa arıyorum şimdi.
    Evet ledler kontrol edilmiyor. söylemeyi unutmuşum kusura bakma.Hiç ledsiz bakmadığım için ledsiz kasalarda bir bilgim yok usta kolay gelsin sana :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.