Şimdi Ara

700 Tl ye telefon alcam yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi 700 tl ye telefon alacağım düşüncelerim gm discovery + t50

Soru 1-Hangisi

Soru2- General mobile için tamamı türkçe değil diyolar ,,, gmde ölü pixel iddiası doğru mu ... kullananlar tavsite

soru3 gmde ölü pixel iddiası doğru mu

soru4-kullananlar gm öneriyor mu ? (kullananlar söylesin) alırsam 16gb düşünüyorum

-------------------

Soru5- t50 kullanan varmı :D

• 700 tl ye General Mobile Discovery bulabilirsin bence.

http://www.ceptelefonu.com/telefon/general-mobile-discovery-16gb/
  • Bence ikisinide alma biri General Mobile kalitesi yani verdiği sözü tutmayan bir şirrket ayrıca Kronik sorunu bol olan bir telefon . Diger de samsung ve asla değmez . Bence 2.El SP veya Moto G
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

Bence ikisinide alma biri General Mobile kalitesi yani verdiği sözü tutmayan bir şirrket ayrıca Kronik sorunu bol olan bir telefon . Diger de samsung ve asla değmez . Bence 2.El SP veya Moto G

Helal olsun vallaha doğru yorumlama hocam :)
    Alternatif olarak Htc Windows Phone 8X öneririm.Market yeterliyse stabilitsei falan yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Bence ikisinide alma biri General Mobile kalitesi yani verdiği sözü tutmayan bir şirrket ayrıca Kronik sorunu bol olan bir telefon . Diger de samsung ve asla değmez . Bence 2.El SP veya Moto G

Alternatif olarak Htc Windows Phone 8X öneririm.Market yeterliyse stabilitsei falan yüksek.

2.el istemiyorum açıkcası max 700tllik 2.el olmayan ne alabilirim başka ? s3 mini hairç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teg1

quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

2.el istemiyorum açıkcası max 700tllik 2.el olmayan ne alabilirim başka ? s3 mini hairç.

1.Htc 8x
    2.Motorola Moto G
    3.Turkcel T50

Üçüde mutlu eder yanlız 8x Wp işletim sistemli.Telefonda neler yapıcaksın ayrıntılı anlatırmısn ona göre tavsiye vereyim sana?

• Oyun oynayacagim valla acikcasi 11.sinifa geciyorum muzik + oyun + internette gezerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL'ye telefon önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Htc 8x yada moto g htc 8x ile mağazadaki tüm oyunları rahatlıkla oynarsın zaten tarayıcı bir numara müzikte ise htc de beat Studio diye bişey var ama tam bilmiyorum nasıl bişey :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncel

• Moto g al hocam

• Moto g

• Moto g al duscoveryde sar j soketide olu pikselde var servis icler acisi,akzini iddia etmek fanboyluktur.

• çöpcovery alacağına hiç alma daha iyi ayrıca moto g varken çöpcovery almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SagMyPants

çöpcovery alacağına hiç alma daha iyi ayrıca moto g varken çöpcovery almak

+1

• Xperia L
    Moto G
  • quote:

+1 ek olarak Xperia. L

• t50 gmd arasında kaldıysan 2sını kıyaslamaya gerek yok fazla t50 ezep gecer çıktığında detaylı incelemeri izle kararını ver ama gmd ile bir olmaz bence
  • t50 mi general mobile mı ? ? xperia sp/L gerek yok boş iş onlar...... Görüntü güzellikleri bile yok.

Moto g düşünmüyor değilim iyi olduğunuda biliyorumda elim gerçekten hiç ona gitmiyori :(
  • 2.el düşünmüyorum 2.el s5 bile olsa 0 discovery alirim o tarz düşünüyorum k.b

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.