Şimdi Ara

700 Tl ye telefon alcam yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi 700 tl ye telefon alacağım düşüncelerim gm discovery + t50

Soru 1-Hangisi

Soru2- General mobile için tamamı türkçe değil diyolar ,,, gmde ölü pixel iddiası doğru mu ... kullananlar tavsite

soru3 gmde ölü pixel iddiası doğru mu

soru4-kullananlar gm öneriyor mu ? (kullananlar söylesin) alırsam 16gb düşünüyorum

-------------------

Soru5- t50 kullanan varmı :D

• 700 tl ye General Mobile Discovery bulabilirsin bence.

http://www.ceptelefonu.com/telefon/general-mobile-discovery-16gb/
  • Bence ikisinide alma biri General Mobile kalitesi yani verdiği sözü tutmayan bir şirrket ayrıca Kronik sorunu bol olan bir telefon . Diger de samsung ve asla değmez . Bence 2.El SP veya Moto G
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

Bence ikisinide alma biri General Mobile kalitesi yani verdiği sözü tutmayan bir şirrket ayrıca Kronik sorunu bol olan bir telefon . Diger de samsung ve asla değmez . Bence 2.El SP veya Moto G

Helal olsun vallaha doğru yorumlama hocam :)
    Alternatif olarak Htc Windows Phone 8X öneririm.Market yeterliyse stabilitsei falan yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Bence ikisinide alma biri General Mobile kalitesi yani verdiği sözü tutmayan bir şirrket ayrıca Kronik sorunu bol olan bir telefon . Diger de samsung ve asla değmez . Bence 2.El SP veya Moto G

Alternatif olarak Htc Windows Phone 8X öneririm.Market yeterliyse stabilitsei falan yüksek.

2.el istemiyorum açıkcası max 700tllik 2.el olmayan ne alabilirim başka ? s3 mini hairç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teg1

quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

2.el istemiyorum açıkcası max 700tllik 2.el olmayan ne alabilirim başka ? s3 mini hairç.

1.Htc 8x
    2.Motorola Moto G
    3.Turkcel T50

Üçüde mutlu eder yanlız 8x Wp işletim sistemli.Telefonda neler yapıcaksın ayrıntılı anlatırmısn ona göre tavsiye vereyim sana?

• Oyun oynayacagim valla acikcasi 11.sinifa geciyorum muzik + oyun + internette gezerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Htc 8x yada moto g htc 8x ile mağazadaki tüm oyunları rahatlıkla oynarsın zaten tarayıcı bir numara müzikte ise htc de beat Studio diye bişey var ama tam bilmiyorum nasıl bişey :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncel

• Moto g al hocam

• Moto g

• Moto g al duscoveryde sar j soketide olu pikselde var servis icler acisi,akzini iddia etmek fanboyluktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Moto g al duscoveryde sar j soketide olu pikselde var servis icler acisi,akzini iddia etmek fanboyluktur.
    çöpcovery alacağına hiç alma daha iyi ayrıca moto g varken çöpcovery almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SagMyPants

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: tevfikkavil

quote:

Orijinalden alıntı: SagMyPants

+1

Alıntıları Göster
    Xperia L
    Moto G

• quote:

+1 ek olarak Xperia. L

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.
    t50 gmd arasında kaldıysan 2sını kıyaslamaya gerek yok fazla t50 ezep gecer çıktığında detaylı incelemeri izle kararını ver ama gmd ile bir olmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvcx12

t50 gmd arasında kaldıysan 2sını kıyaslamaya gerek yok fazla t50 ezep gecer çıktığında detaylı incelemeri izle kararını ver ama gmd ile bir olmaz bence

Alıntıları Göster
    t50 mi general mobile mı ? ? xperia sp/L gerek yok boş iş onlar...... Görüntü güzellikleri bile yok.

Moto g düşünmüyor değilim iyi olduğunuda biliyorumda elim gerçekten hiç ona gitmiyori :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: teg1

t50 mi general mobile mı ? ? xperia sp/L gerek yok boş iş onlar...... Görüntü güzellikleri bile yok.

Moto g düşünmüyor değilim iyi olduğunuda biliyorumda elim gerçekten hiç ona gitmiyori :(

Alıntıları Göster
    ARKADAŞIM DÜŞÜNÜRSENhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sahibinden-satilik-sony-xperia-sp-pazarlik-payi-vardir-168738274/detay/

• 2.el düşünmüyorum 2.el s5 bile olsa 0 discovery alirim o tarz düşünüyorum k.b

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.