Şimdi Ara

7000-10000 YTL arası oyun pc si yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler 7000-10000 ytl arası oyun computer sistem tavsiyesi istiyorum dünyadaki en iyi pc de diyebilrm
    yardımlar için saolun.

• Alienware al bari havan olur
  • Bence onunla kendine bir araba al
  • Biraz bekleyin Hd6*** çıksın i7li sistem yapın cf çekin kasa 2500`e falan gelir. Sonra bir tane de 3D LED TV alın 3000 de o. Bir tane ps3 çipi falan hazır 600-700 de o. Geri kalan parayla da iphone 4 falan alın notebook için de para kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 18 Ekim 2010; 18:48:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leone-510

Biraz bekleyin Hd6*** çıksın i7li sistem yapın cf çekin kasa 2500`e falan gelir. Sonra bir tane de 3D LED TV alın 3000 de o. Bir tane ps3 çipi falan hazır 600-700 de o. Geri kalan parayla da iphone 4 falan alın notebook için de para kalır

o paraya E30 alırım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Orijinalden alıntı: Leone-510

Biraz bekleyin Hd6*** çıksın i7li sistem yapın cf çekin kasa 2500`e falan gelir. Sonra bir tane de 3D LED TV alın 3000 de o. Bir tane ps3 çipi falan hazır 600-700 de o. Geri kalan parayla da iphone 4 falan alın notebook için de para kalır

o paraya E30 alırım ben

Tercih meselesi

• Arkadaş sallıyor bence
  • şimdi oyunlarıda netten çekersin sen
  • burayıda konu dışı bölümüne çevirdiler
  • YTL'mi?
  • Arkadasim bu zamana kadar bu isi en iyi bilen ustalar demekki bosa sistem tavsiyesi yapmislar,ust konulari vs okumadan o paraya sistem tavsiyesi istiyorsunuz,
    adamlar 3000 tl topla her sene update yap diye hep soylemek zorundami,?
    bir kere 4000 tl oyun oynarsin 3000 tl yede,oyun makinesi diye bilgisayar almak aptalliktir,
    ne yani pc sadece oyun oyna mp3,film,internette gezinme bu mantikla aciklanamaz,
    hava atmaktan baska kimseye yarari olamaz,
    +sadece oyun icin ps3 veya oyun kolu alman yararina olur,
    uste paraya dogan taksi al keyfine bak,
    ust konulari adamlar bosa yazmis gibi geliyor bana,millet cok uyusukluk yapip sistem tavsiyesi istiyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 18 Ekim 2010; 22:39:36 >
  • 10.000 TL asgari ücretle çalışan adam için yaklaşık 1 yıl çalışmak anlamına gelir. O kadar paran var sistem tavsiyesi istiyosun...
    Git kendine tavsiyeci tut fukara forumlara gelme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judine Rienrosir

evet beyler 7000-10000 ytl arası oyun computer sistem tavsiyesi istiyorum dünyadaki en iyi pc de diyebilrm
    yardımlar için saolun.

Dünyadaki en iyi pc mi peh! IBM süper pcler...hatta istersen 1 trilyon dolar ver adam sana bina kadar bilgisayar yapar evine dev gibi 3d küçük monitor büyük lcd gibi çeşitler koyar istediğine gecersin. bağlantınıda belirli aralıkla kurduğu istasyonlardan sağlar üstüne yedek olarak 12512 yedek fiber kabloyla evine getirir.Hayal gibi ama yapilmaz diye bişey yok bitarafini yırtsan en iyi pc senin olmaz yani ağlamaya başlayabilirsin fake konuda açmayın.ayrıca sen 10 tlye pc topluyosunda adamlar 15-20 bin tlye aksesuarlar dahil sistem topluyo lgşasjgkşaskgşasngç kıskanırsın hem belki tipin müsait Dünyadaki en iyi pc miş.

• kardeş oyun için pc'ye o kadar para verilmez paraya yazık. hadi programa grafik işleriyle uğraşsan anlarız
    2500-3000max yeter pc için i7 950'li bir sistem kurarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 18 Ekim 2010; 23:51:19 >
  • o paraya 3.18is alırım her kosede yanlarım be kesın sallıyor bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.