Qcy watch gs 499 tl
arkadaşlar gecen haftada bu paylaşılmışti ben bu fiyattan yakalamamistim tekrardan Qcy watch gs 499 lira olmus sandima 100 liralik indirim kuponuda varmi hedapta aldim bitane
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.ortak atm para yutması savcılık başvurusu
merhaba arkadaşlar 6 mart 2024 günü deniz bank atm sinden garanti kartıyla 30900 tl yatırmaya çalışırken atm parayı yuttu ertesi gün başvurdum ortak atm oldugu için süreç uzun oluyor 2 mayıs günü 14000 bin küsüretlı para geri iade oldu 16700 lira verilmedi kasa fazlası yok diye türkiye bankalar birligine başvurdum onlarda ugraşmamışlar kamera kayıtlarına filan bakılmamış bankaya yazı yazmışlar bankada kasa fazlası yok diyince doyamı olumsuz sonuçlandı diye kapatmışlar işin garip yanı 3 mayıs günüde aynı atmden enpara kartıylada 10000 lira yatırırken sıkışma oldu ordanda 500 lira iade oldu 9500 lira kasa fazlası yok denildi benim merak ettgimi ben nasıl bir yol izlemeliyim savılıga giderken dilekçemi hazırlatmalıyım yoksa orda bilgileri verip onlarmı oluşturuyorlar bana bi akıl vertirseniz sevinirim bu adli olayları hiç bilmiyorum sonuç alırmıyım ondada şüpem var
denizbank atm dolandırıcılıgı
arkadaşlar 6 martta denizbank atm sinden garantibankasının kartıyla 30900 yatırırken ekranda işlem iptal edilıyor yazısı çıktı ve kartı geri verdi atm reset attı parada hesaba geçmedi ertesi gün garantiye gidip haracama itirazı başvurusunda bulundum 2 mayıs günü garanti hesabıma 14200 lira geldi geri kalan 16700 yok garanti müşteri hizmetlerini aradım dosya kapandı dediler ne yapmam lazım
xiaomi şarz sorunu
arkadaşlar bende note 4 var dün akşam şarzı bitmek üzereyken şarza taktım bi süre sonra şarz olmadıgını farkettim şarz oluyor simgeside yoktu kapattım öyle şarza taktım şarz oluyor simgesi çıkıyor kırmızı ışık yanıyor lakin şarz %1 geçmiyor telefona hard format atmakm isityorum yazılımsal oldugunu düşündügüm için ancak telefonun şarzı %1 geçmediginden yapamıyorum böyle bi olay başına gelen varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
astigmatı olanlar bakabilirmi
|
silinsin
|
sony ps işgüğzarlıgı
|
saatten anlayan bakabilirmi cortebert
|
Satılık 161lvl Şampiyon köy
|
LG 42LB580 monitör tv
|
★★★ |
alışveri yaptıklarım=veyselipek★★★ misti★★★hokur317★★★teknoshop★★★güneytan★★★hopdedikks★★★kuatromen★★★ccnablade★★★kst37★★★ramco77x★★★adiguzel2000★★★ermeila★★★AARONLEVIN★★★34hayrettin★★★kamata★★★p1azma★★★beyazid84★★★ |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 888
İkinci El Bölümü Mesajları: 75
Konularının görüntülenme sayısı: 11.088 (Bu ay: 145)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.011 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic