arkadaşlar 6 martta denizbank atm sinden garantibankasının kartıyla 30900 yatırırken ekranda işlem iptal edilıyor yazısı çıktı ve kartı geri verdi atm reset attı parada hesaba geçmedi ertesi gün garantiye gidip haracama itirazı başvurusunda bulundum 2 mayıs günü garanti hesabıma 14200 lira geldi geri kalan 16700 yok garanti müşteri hizmetlerini aradım dosya kapandı dediler ne yapmam lazım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsuk773 -- 28 Mayıs 2024; 22:29:2 > |
denizbank atm dolandırıcılıgı
-
-
-
6 Mart günü Denizbank ATM sinde garanti kartla para yatırırken ATM arıza verdi 30900 lirayı yuttu harcama itirazında bulundum 2 Mayıs günü hesabıma 14200 lira geldi 16700 lira ATM de başka para olmadığını beyan etmişler 3 Mayıs günü yine aynı ATM de bu sefer 10000 lira yatırırken ATM yine arıza verdi 10000 lira içeride kaldı bu sefer Enpara kartıyla 27 Mayıs günü hesabıma 500 lira geldi şaka gibi Garanti Bankası Enpara Denizbank arıyorum hepsi topu birbirine atıyor adam akıllı açıklama yapan yok toplamda 26200 lirayı iade etmiyorlar 1 . işlem için türkiye bankalar birligine barvurdumda açıkçası ordanda bişewy beklemiyorum ne yapmam lazım tecrübesi olan varsa yardımcı olursa sevinirim parasında degil kendimi eneyi gibi hissediyorum o koyuyor
-
Bir üstte gönderdiğim linke başvurunuzu yaptınız mı? Sonuçlandı mı? Ne yanıt verdiler?
-
30 bin parayı farklı bankadan yatırmak büyük bir risk umarım sonuç elde edersiniz
-
hocam bddk başvurmuştum tek yaptıkları bankadan yanıt beklediler garanti bankası deniz bankın atm defazla para olmadıgını belirten mesaj attı bddk bizim yapabilcegimz bişey yok dosya kapandı dedi
-
haklısınız hocamda bankanın atm si bozuktu ama bidaha tövbe farklı bankanın atm sini kullanmam 2 ayda 26200 lira nereye gitti bilen yok
-
İlçenize bakan adliyeye gidip "müracaat savcılığı" makamına başvurabilirsiniz. Atm kamerasının izlenmesini de talep edebilirsiniz. BDDK ya yaptığınız başvuruyu ve gelen cevabı da dilekçenize ek olarak sunabilirsiniz. Dilekçenizi avukat vasıtası ile oluşturursanız daha iyi olur. Bir avukatlık bürosuna giderseniz yardımcı olurlar dilekçe hususunda ama ücretini bilmiyorum güncel olarak. Gecikmeden başvurularınızı yapmalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Mayıs 2024; 1:41:28 > -
teşekkürler hocam şuan türkiye bankalar birligine başvurdum orayı bekliyorum sonuca göre hareket etcem
-
Bu konudan da forum okuyucularına bilgilendirmeler yaparsanız iyi olur hocam
-
2 sonucuda yazarım hocam kıssadan hisse olarak şunu söylim siz siz olun ortak atm işleminden para yatırmayın sorun çıkarsa muattap bulamıyorsunuz
-
Gelişmeleri konudan aktarmanı bekliyoruz hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 1 Haziran 2024; 2:22:21 > -
var mı bi gelişme
-
yok hocam 2 olayda şuan türkiye bankalar birliginde hakem heyetinde görülüşecek şekilde bekliyor lakin benım pek umudumda yok türkiye şartlarında
-
merhaba arkadaşlar türkiye bankalar birligine yaptıgım 2 başvuruda karşı bankanın kasa fazlası yoktur sonucuyla olumsuz sonuçlanmıştır kamera kaydına filan bakılmamış bugun itibariyle savcılıga suç duyurussunda bulundum sagolsun savcı konuyla ilgilendi kameraların incelenmesine paranın akıbetinin araştirılması v.s dilekçe yazıldı bu olaylar bu sıralar çogaldı filan dedi olay adli olaya dönüştü bakalım sonuç ne olacak sonucu buraya yazarım...
-
öncelikle geçmiş olsun hocam. şube atmsi mi? Eğer şube atmsi ise şube ile görüşüp birlikte kamera kayıtlarına bakınız ve işlem logunu alınız. Olmadı savcılık zaten logunu talep isteyecektir.
-
teşekkürler hocam şube atm si degil kuytu köşede bi atm zaten sorunun büyük olmasının sebebi atm nin denizbankın kartların başka bankalara ait olması denizbank hiç bi şekilde beni muaatap almadı garanti ve enpara aracıgıyla itiraz ettim lakin onlarda hiç bi yaptırım yetkisi yok kamera kayıtlarına baktırmaya yetkileri yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsuk773 -- 28 Ağustos 2024; 21:54:32 > -
Gelişmeleri aktarırsanız çok iyi olur hocam
-
umarım mağduriyetiniz giderilir bir an önce hocam 4 gün önce de benim başıma geldi maalesef yaklaşık 50k tutarındaki para aynı şekilde atmde kaldı kayıt açtırdılar bekliyorum bakalım net tutar söyledim tedirginliğimi de dile getirdim merak etmeyin kartınızı hangi dakikada soktuğunuz hangi tuşlara bastığınız ne kadar para koyduğunuz vs adım adım işleniyor dedi burayı okuyunca ben de korkmadım değil..
vaktim az diye şehir içine bankaya girmeyim dedim şimdi daha büyük sıkıntı ile uğraşıyorum acı bir tecrübe oldu benim için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X