Şimdi Ara

7000 ip var ne alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mainim irelia , oyun sonu da oyun başı da irelia gibi sağlam durabilecek hero arıyorum fiyat farketmez , isterseniz 450 lik 5 tane isterseniz 6300 lik 1 tane önerin farketmez. elimdeki herolar

nasus
    jax
    try
    dari
    master
    tristina
    ashe
    olaf
    annie
    kayle
    fizz

. bunların dışında bekliyorum , (adc , sup olmasın)

• Jayce bol mekaniği olan top/mid kralı.
    Topda da midde de hertürlü gideri var. Hangi lane boşsa oraya geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aoheiwa -- 19 Ocak 2015; 1:42:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gnar al kafan rahat etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SapphireGate

Gnar al kafan rahat etsin.

hocam gnarın dönüşüm mevzusunu becerebilirmişim gibi gelmiyor
  • Bence de jayce

• sup seviyorsan thresh
    adc draven
    mid zed
  • Bence rün indirimini bekle
  • Rün diz şampiyonu hep alırsın

• bence rün al. oyunda ilerlemeye çalışıyosan da şampiyon havuzunu da geliştirmeye aşağıdan başla. denge açısından jayce ile ryze mesela aynı güçte olsalar da mekaniklerini kavraman için geçen süre daha kısa olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

bence rün al. oyunda ilerlemeye çalışıyosan da şampiyon havuzunu da geliştirmeye aşağıdan başla. denge açısından jayce ile ryze mesela aynı güçte olsalar da mekaniklerini kavraman için geçen süre daha kısa olacaktır

hocam anlamadım , öğrenmek için ucuz herolardan mı başla demek istiyorsun?

bir de rün dizeyim dizmesine de irelia için dizebildiğim rün ü dizdim şu anlık , ad ve ap olarak 2 farklı rün dizimi yapmayı düşünüyorum , fakat epi topu 6-7 hasar puanı 10 def veriyor bu rünler , atack speed dışında çok da bi etkisi oluyor mu oyuna?
  • Renekton
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

bence rün al. oyunda ilerlemeye çalışıyosan da şampiyon havuzunu da geliştirmeye aşağıdan başla. denge açısından jayce ile ryze mesela aynı güçte olsalar da mekaniklerini kavraman için geçen süre daha kısa olacaktır

bir de rün dizeyim dizmesine de irelia için dizebildiğim rün ü dizdim şu anlık , ad ve ap olarak 2 farklı rün dizimi yapmayı düşünüyorum , fakat epi topu 6-7 hasar puanı 10 def veriyor bu rünler , atack speed dışında çok da bi etkisi oluyor mu oyuna?

Bu mesajını bir yere kaydet. Eğer oyuna uzun süre devam edersen bu yazdıklarına "hakkaten etkisi oluyormuş yav" diye cevap vereceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SokemoN -- 19 Ocak 2015; 3:24:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

rünlü ve rünsüz jungle yapmayı dene farkı görüceksin

• Bence kassadin al çok zevkli
  • şako
  • bir tane daha dari al double dari = double teq

• Tabiki Lee sin hem birkaç defa oynanıp bırakılacak sıkıcı bir karakter değil.

• Runler indirime girecek 2 Sayfa alırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Run indirimlerini bekle full run al

• Rün indirimini bekle aşama 3 rünlerin hepsini al.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.