Şimdi Ara

7000 liraya temizlikçi bulamıyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 kişi temizlik görevlisi alınacak ilana sadece 14bin kişi başvuru yaptı. İş beğenmiyor insanlar bu işin hakkı 1 milyon başvuru olmalıydı hali hazırda 10 milyon işsiz var buraya neden bu kadar az başvuru var masa başı arıyorlar sonra hükümet suçlu.
    memurlar.net
    12 kişilik temizlikçi kadrosuna 13 bin 785 kişi başvurdu
    https://www.memurlar.net/haber/988707/12-kisilik-temizlikci-kadrosuna-13-bin-785-kisi-basvurdu.html

Düzeltme: Anlamayana başlık ironi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibene -- 5 Eylül 2021; 16:20:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Haberle senin başlığın ne alakası var nerde 7000 yazıyor işiniz gücünüz algı. Burda asıl rezillik (haber doğruysa) terörle mücadele gazilerinin temizlik işine başvurmasıdır. Bir hükümet gazisine bakamayıp temizlikçi olacak kadar gazisini madur ediyorsa o hükümet hükümet değildir benim için.

• Haberle senin başlığın ne alakası var nerde 7000 yazıyor işiniz gücünüz algı. Burda asıl rezillik (haber doğruysa) terörle mücadele gazilerinin temizlik işine başvurmasıdır. Bir hükümet gazisine bakamayıp temizlikçi olacak kadar gazisini madur ediyorsa o hükümet hükümet değildir benim için.

• 3500 lira

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Surekli istihdam yaratmadan cocuk yapmanin sonu

Dun Almanya'yı kotuleyen amcam bile dedi burada issizlik diye bir problem yoktur en fazla maaşı pek iyi degildir ama herkese is var dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Organize sanayilerde işçi bulunamıyor maalesef.

İş çok ama iş beğenen yok.

• İnsani şartlarda maaş ve çalışma hakkı verilmedği içindir. Sen suriyeli sömür seversiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Organize sanayide işçi mi bulunmuyor? Ulen ufak atta civcivler yesin.   

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 bin liraya ev İzmirde.
    3 yıl önce açıldı
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işçiysen gel kuzenin çalıştığı fren fabrikasına sürekli adam alıyorlar 1.5 senedir.tabir değil giren iki günde kaçıyor hani gözünle gör civcivi.yatış olmadı mı kaçış olur bizim ülkede.

• Eve gelen temizlikçi zam yaptı. 300 tl alıyor. Bize ayda iki defa geliyor. Sanırım pazar dışında her gün temizliğe gidiyor. Güzel para.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hukuk mezunuyum 7 bin tl veriyolarsa ve hafta sonu tatilse başvururum temizlikçi olurum benimle iletişime geçsinler

• quote:

Orijinalden alıntı: kabakara61

ben hukuk mezunuyum 7 bin tl veriyolarsa ve hafta sonu tatilse başvururum temizlikçi olurum benimle iletişime geçsinler

benim için haftasonu tatil olması önemli değil. hafta içi 1 gün tatil olsada yeter. bende yüksek lisans mezunuyum çalışırım.

• Geçenlerde Çanakkale’de GSB 21 erkek temizlikçi ilanı oldu tam 2029 kişi başvurmuş başvuranlardan biriside benim işkurdan bakayım kimler başvurmuş diye yüksek lisans yapanlar bile temizlikçi ilanına başvuru yapmış ben şimdi ne diyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatış olmadı mı kaçış olur değil; aynı maaşa yapılabilecek daha makul, kolay efor sarf edilecek, çalışma şartları açısından rahat, daha kolay bir iş var ise yapılan iş bırakılır. buna tecrübe deniyor. iş veren maaşı yüksek tutması bir yere kadar tutar. bazen ortam şartları karar vermede daha ağır basar, işçiye fazla para da verseniz işe yaramaz. gelen gider, gelen gider.. hele bir de sırf işçi çalışmıyor, yatıyor diye, bilerek kirlilik yaratan bir işveren varsa..  hadi canım demeyin, bu dünyada her şey oluyor..  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.