Uzun zamandır yeni bir laptop almayı düşünüyorum ve bugün eski emektar bozuldu yenisi şart oldu. 7000 TL civarlarında genellikle mühendislik işleri için kullanacağım ama arada sırada ortalama oyunları oynayacağım bir laptop arıyorum. Çok anlamıyorum ama Mx ekran kartlı laptoplar daha uygun ancak onlarla istediklerimi yapabilirmiyim bilmiyorum. Şimdiden teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
7000 TL civarı Laptop Önerisi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende bu fiyat bandında bi laptop arayışındayım, konu takip.
-
-
Hafif (1,29 kg ?), core i5 10210U işlemcisi ve harici nvidia mx350 grafik işlemcisi ile oldukça performanslı ve kullanışlı görünüyor
-
-
Mx330 ekran kartları günümüz oyunları için yetersiz mi kalır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: t.atli
Mx330 ekran kartları günümüz oyunları için yetersiz mi kalır?Evet. Oyun oynamak istiyorsanız bütçenizi arttırmanız lazım.
Bunun malzeme kalitesi çok yüksek değil ve ısınıyor ancak en iyi özellikler bu bu fiyata. 144 hz ekran da cabası.
Daha "premium" bir şey isterseniz bu var
Çok daha kaliteli, işlemcisi bi tık daha güçsüz ve ekranı 60 hz ama geri kalan her şeyde ya aynı ya çok üstün.
EDIT: Bunu da unutmayayım. Kalite olarak yine iyi ve işlemcisi sağlam olarak bu var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börcır -- 26 Kasım 2020; 15:6:51 >
-
Yanıt için teşekkür ederim. Peki yarın bime gelecek olan bilgisayarı önerir misiniz?
https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/hp-pavilion-gaming-laptop/kral.aspx
quote:
Orijinalden alıntı: t.atliYanıt için teşekkür ederim. Peki yarın bime gelecek olan bilgisayarı önerir misiniz?
https://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/hp-pavilion-gaming-laptop/kral.aspx
Eğer 7000 den 1 tl yukarı çıkamıyorsanız alın. 1000 lira farka değer ama MSİ'lar özellikle
-
Dostum bu ryzen 5 le ryzen 7 arasına çok büyük bir fark var mı yani fiyatına değer mi bir de o rx5300 ekran kartı çok ısınıyo diyolar sence nasıl o ekran kartı
-
quote:
Orijinalden alıntı: bringsomeoraletDostum bu ryzen 5 le ryzen 7 arasına çok büyük bir fark var mı yani fiyatına değer mi bir de o rx5300 ekran kartı çok ısınıyo diyolar sence nasıl o ekran kartı
Ryzen 5-7 biraz genel adı gibi. 4600h işlemcisi her türlü işinize yeter tabi 4k video render almaya falan çalışıyorsanız o ayrı.
rx5300 ısınmasını açıkçası çok takmazdım, MSI laptoplar iyi soğutuyor zaten. 1650 50w, 5300m 65w yani aşırı fark yok aralarında zaten.
-
şunlar arasından hangisini önerirsin eksileriyle birlikte söyleyebilirsen çok memnun olurum
-
quote:
Orijinalden alıntı: bringsomeoraletşunlar arasından hangisini önerirsin eksileriyle birlikte söyleyebilirsen çok memnun olurum
İçindeki işlemcilerin farkının sana yarayacağını düşünmüyorum, yüzden artı eksisi yok diyorum.
Acer'ların tek artısı 144hz ekran, diğerleri 60 hz. Isınır, kalitesiz malzemedendir. Asus TUF'da ısınan bir laptop ve ekranı da 60hz zaten onu direkt ele.
MSI Bravo'ları açıkçası tam bilmiyorum, ne elime geçti ne incelemesini gördüm ama MSI kaliteli bir marka, sorun çıkacağını zannetmiyorum.
4800h ve 5500m'li olan MSI Bravo her şeyde hepsinden iyi ve fiyat olarak da çok güzel bu özelliklere göre.
-
msi bravo dışında diğerleri arasında peki hocam ya da sizin şunlara da bak dediğiniz ürün var mıdır acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bringsomeoraletmsi bravo dışında diğerleri arasında peki hocam ya da sizin şunlara da bak dediğiniz ürün var mıdır acaba ?
Yani ne için kullanacağınız önemli, bana laptop öner dersen sana bir şey öneremem. Bütçen ve ne için kullanacağını detaylı söylersen sana öneri yaparım.
-
bütçem 7-9 arası daha çok yazılım işleri için kullanılacak ve arada oyun oynanacak ve oyunları kaldıracak
-
quote:
Orijinalden alıntı: bringsomeoraletbütçem 7-9 arası daha çok yazılım işleri için kullanılacak ve arada oyun oynanacak ve oyunları kaldıracak
Yazılım için çok yüksek bir şeye ihtiyacınız yok. Arada oyun istiyorsanız 1650 veya üstü bir şey yeterli olur.
Eğer bir 500 lira daha arttırırsanız çok kaliteli bir laptop var
Bunu alabilirsiniz her şeyi çok kaliteli.
-
geçen ay arkadaşa aldım 6500e geldi hp para iadesi ile
hafta başı 9000 istiyoalrdı
bi bak derim
-
Hocam bu pc https://www.bhphotovideo.com/c/product/1556709-REG/msi_modern_15_a10ras_097_modern_15_i7_10510u_mx330_8gb_512gbssd_win10.html yazılım mühendisliği öğrencisi için nasıldır sence 4 5 yıl boyunca okulda sıkıntı çıkarır mı sence
quote:
Orijinalden alıntı: korhan343Hocam bu pc https://www.bhphotovideo.com/c/product/1556709-REG/msi_modern_15_a10ras_097_modern_15_i7_10510u_mx330_8gb_512gbssd_win10.html yazılım mühendisliği öğrencisi için nasıldır sence 4 5 yıl boyunca okulda sıkıntı çıkarır mı sence
Hocam çok kaliteli ve yeterince güçlü bir laptop. Alırsanız hayırlı olsun. 900 dolar diyor 7000'e bulursanız Türkiye'de kaçırmayın. Yurtdışından alacaksanız zaten iyi fiyat.
Ama bir ram eklemesi yapın ki dual channel olsun. https://www.hepsiburada.com/crucial-8gb-2666-mhz-ddr4-ram-ct8g4sfs8266-pm-HB00000RRP8A
Bu rami alabilirsiniz uyumlu bu laptopla.
RDR2'yi de 720p ve en low da olsa açabilecek bir sistem
Benzer içerikler
- dell laptop alınır mı
- asus mu lenovo mu
- lenovo laptop yorumları
- game garaj laptop alınır mı
- laptop çantası önerisi
- yazılım için laptop
- honor magicbook art 14
- hx işlemci nedir
- en iyi laptop markaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X