Şimdi Ara

7000 TL OYUNCU LAPTOP ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    FORUMDA YENİYİM 7000 TL LİK BİR BÜTÇEM VAR.
    İYİ BİR OYUNCU LAPTOP U ALMAK İSTİYORUM.
    MARKA VE MODEL ÖNERİLERİNİZİ RİCA EDERİM.

• Bu bütçeyle GL65 alabilirsin hocam. Tasarım ve soğutma konularında sorun yaşamazsın.

• monster veya başka bir marka önermezmisiniz.
    6500 7000 tl arası

• Bu fiyatlardaki laptoplardan oyunlarda yüksek performans alamazsınız. Masaüstü sistem kurmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanyasar

Bu fiyatlardaki laptoplardan oyunlarda yüksek performans alamazsınız. Masaüstü sistem kurmanızı tavsiye ederim.
    ortalama değerlerde oyun oynamak yeterli olacaktır.

asusun kasası plastik miş msi nin kasası metal

msi alıp ram ini 16 ya yükseltmek sizce dahamı mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hezarfen Çelebi

Bu bütçeyle GL65 alabilirsin hocam. Tasarım ve soğutma konularında sorun yaşamazsın.

https://www.hepsiburada.com/msi-gl65-9sc-041xtr-intel-core-i5-9300h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000OO7VM?magaza=Laptopf%C4%B1rsat%C4%B1
    üstad bunda hdd yok hdd takma yuvası varmı acaba kendim alıp takmak istesem özelliklerinde öyle bir bilgi bulamadımda???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

2 hafta kadar önce linkini gönderdiğim cihazı aldım memnunum. dahili ssd ve ram kapasitesi yeterli(yaklaşık aynı fiyatlardaki modeller genelde 8gm RAM 256gb SSD içeriyor), istersen içinde boş ram, ssd ve hdd yuvaları var. ben eski bilgisayarımdaki hdd yi taktım ekran 120hz. ısınma ve performans sorunu yaşamıyorum. gtx1660ti ile ilgili 9300h lı modeller yetersiz geliyor şeklinde yorumlar okudum 9750h işlemçi de fiyata gereksiz bi artış sağlıyor(ortalama 1000₺ kadar) ki o bile 1660ti ile birlikte gereksiz bir ısıya yol açıyormuş. o yüzden işlemci ve ekran kartını 9300h - gtx1650 olarak uygun gördüm. Kendi araştırmamdan anladığım kadarıyla bu ayarın bir tık üstüne çıkmak için 2000₺ kadar bir bütçe arttırımı gerekiyordu. Yazdığın bütçe ile tavsiyem budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tursuluekmek -- 22 Nisan 2020; 15:33:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M.MUSTAFA.SAHİN

üstad bunda hdd yok hdd takma yuvası varmı acaba kendim alıp takmak istesem özelliklerinde öyle bir bilgi bulamadımda???

Alıntıları Göster
    Bu laptopta 1 adet 2.5" ve 1 adet M.2 SSD yuvası var.

1x M.2 SSD Combo (NVMe PCIe Gen3 / SATA )

1x 2.5" SATA HDD

www.msi.com
    GL65 | Laptops - The best gaming laptop provider | MSI Global
    https://www.msi.com/Laptop/GL65-9SX-GTX/Specification

• Hepsiburada indirimlerini takipte kalırsan çok daha uygun fiyata alırsın.

• arkadaşların paylaştığı ilanlardaki MSI GL 65 ürününü 1 ay olmadı 6,088 tl'ye aldım. Dün sipariş verdiğim ek 8gb ram de geldi taktım, kendi hdd'm vardı elimde 500gb onu da taktım açmışken. Msi after burner ile ufak overclockladım. Alet süper.. Forza Horizon 3'de ultra grafiklerde 45-50 fps veriyor ve ısısı 66 dereceyi geçmiyor, turbo fan açınca ciddi bir fan sesi eşliğinde inanılmaz soğutuyor. Turbo fana da çok abartılı oc etmediğiniz müddetçe gerek yok. Önceki laptop MSi'dı gene ve 10 seneye yakın kullandım,satarken de ilan açtım aynı gün gitti aldığım paraya.. MSI'dan başka ürün kullancağımı sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.