Şimdi Ara

700tl ye ses sistemi yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M.C Seringen

senin araç nedir hocam onu merak ettim :D benim iş heralde biraz bekleyecek ufak tefek sıkıntıları var arabanın

Araç: Volswagen Polo 2000 hb 6n

Sistem : Teyp Navix NVX 7800 MKV TEYP
    Ön Pioneer TS-G172Ci
    Arka Pioneer TS-A6975R
    Amfı Cadence XA-125.4
    Bass Kıcker COMPS 10" 4 Ω SVC
  • bende de 98 1.6 tek kapı polo var ses nasıl içeride ki atmosfer iyi oluyor mu polo da her arabanın değişik oluyor ya :D
  • Bana fazlası ıle yetıyor :)
  • 4 kanal amfi 2 rca çıkışlı teyp ve 1 takım coax alın yeterli. midleri coaxları amfiye girersiniz. subwoofer alınca coaxları teybe aktarır iki kanalı köprüleyip subu bağlarsınız sizi idare eder
  • güzel bir sistem çözdüm 350-400tl civarı 590€ jbl bas 1600watt mono sunny anfi ve 2 tane oval sony kolon iki tane arabanın orjinal kolonu var çok iyi ses veriyor iki tane de mid var zaten arkadaşım evlendiği için çok acil paraya ihtiyacı var bana satıyor jbl bildiğin bedavaya gelmiş oluyor neredeyse ingiltere den getirtmiş 6-7 ay önce faturası herşeyi var getirecek kutusunda daha jbl açılmamış :)
  • arkadaşlar hoparlör tavsiyesi istiyorum bu cihaza (pioneer appradio 3 sph-da110) ön kapılarda 16 cm lik yuva arka kapılarda 10 cm lik hoparlör yuvası var arka şapkalığada 2 adet 6x9 koaksiyellerden koyabilirim (şart değil) öyle çok bangır bangır bağıran bi şey istemiyorum kaliteli ses versin müzik dinlerken bütün enstrümanları seçebileceğim bi şey olsun yani bu cihazdan maksimum verim alabileceğim hoparlör istiyorum bu işlerden de pek anlamadığım için tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe derseniz 300-500 arası gibi
    Cihaz buhttp://www.pioneer.eu/t...ive/SPH-DA110/page.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.