Şimdi Ara

700tl ye ses sistemi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba herkese,aracıma 700tl ye kadar olacak bir ses sistemi arıyorum montajı subwoffer anfi vs. teyb hepsi totalde 700tl edecek bir sistem toplamak istiyorum.Yakınlarda ki ses sitemi montajı yapıp satan bir dükkana gittim md marka subwoffer jameson 1400 watt anfi markasını hatırlamıyorum 2 mid yine Sony DSX-A30 Radyolu, USB Girişli teyb e eşdeğer bir teyb dedi montajıyla birlikte 650 dedi montaj 150 tl 500tl ye bu sistem iyi mi siz ne önerirsininiz ve benim sahibinden de bulduğum sistem şöyle 141048506 numaralı teyb set olarak ses sistemi de budur 195526645 anfinin watt ı bence sahte ama pek anlamam ses sistemi olayından kazık yemek istemiyorum.

• 0 alıcaksan benim en çok gördüklerim

roadstar amfi, jbl, kicker , veya pioner woofer, coaxıal alpinee veya pioner takımı veya alpine komponent takım 2 tanede pıoner veya normal alpınenın coaxıal hoparlorunden olabılır guzel ses cıkar bunlardan o fıyata daha luks bısıy yapmak zor teyp ıse Pioneer MVH-170UB olabılır
  • Şu an herşeyiyle birlikte maxsimum 700tl ödeyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.C Seringen

Şu an herşeyiyle birlikte maxsimum 700tl ödeyebilirim.
    ya da 2.el olarak senin dediklerini 550tl civarında toplayabilir miyim.bir de set ilanına baktıysan sence orada ki anfi ve bas orjinal mi
  • quote:

ya da 2.el olarak senin dediklerini 550tl civarında toplayabilir miyim.bir de set ilanına baktıysan sence orada ki anfi ve bas orjinal mi

Alıntıları Göster
    O rakama ses sistemi olmaz idarelik bir tape bir çift kolon o paraya geliyor bütçeyi arttırın yada idealleri ile yavaş yavaş toplayın.
  • M.C Seringen kullanıcısına yanıt
    Sistem : Teyp Navix NVX 7800 MKV TEYP
    Ön Pioneer TS-G172Ci
    Arka Pioneer TS-A6975R
    Amfı Cadence XA-125.4
    Bass Kıcker COMPS 8" 4 Ω SVC

TEYP HARIC 745TL TUTTU BENIMKI KARDES BIRAZ KENDINI SIKARSAN TOPLAYA BILIRSIN BENCE KONULARDAN takıp edebılırsınız

http://forum.donanimhaber.com/m_102133334/f_//tm.htm#102160127
  • quote:

Orijinalden alıntı: CadissEtrama

Sistem : Teyp Navix NVX 7800 MKV TEYP
    Ön Pioneer TS-G172Ci
    Arka Pioneer TS-A6975R
    Amfı Cadence XA-125.4
    Bass Kıcker COMPS 8" 4 Ω SVC

TEYP HARIC 745TL TUTTU BENIMKI KARDES BIRAZ KENDINI SIKARSAN TOPLAYA BILIRSIN BENCE KONULARDAN takıp edebılırsınız

http://forum.donanimhaber.com/m_102133334/f_//tm.htm#102160127
    amfi ve woofer işini sonraya bırak. Bu paraya bir çift alpine hoparlör ve alpine teyp eder orta hallisinden. Bluetothlu teyp alman iyi olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

amfi ve woofer işini sonraya bırak. Bu paraya bir çift alpine hoparlör ve alpine teyp eder orta hallisinden. Bluetothlu teyp alman iyi olacaktır

Alıntıları Göster
    Bluetothlu teyb in özelliği nedir herkes bluetothlu al diyor ?
  • Aracın hoparlörlerini kaliteli hoparlörlerle değiştirin yeter bence. Ses sistemine dünya para yatırmak mantıksız geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Aracın hoparlörlerini kaliteli hoparlörlerle değiştirin yeter bence. Ses sistemine dünya para yatırmak mantıksız geliyor bana.
    Medıamark ve bımeksde paket sıstemlerde vardı onlarada bakabılırsınız

• quote:

aslında ben bas seviyorum ama abartılı bas değil arabada 2 tane mid bıraktı aracın eski sahibi kendi büyük 2 hoparlörünü de bıraktı teyb ini bıraktı ama yenisini alana kadar takıl dedi bunun üstüne nasıl birşeyler yapabilirim o 2 orjinal hoparlörün daha iyisini alıp bas anfi ve teyb mi alayım

Bızım dedıgımız bass agresıf derken sert vuruyor ama cakal ısı degıl arabanın ıcnde tok ses verıyor senın fazlası ıle tatmın edecek bır bass
  • quote:

quote:

aslında ben bas seviyorum ama abartılı bas değil arabada 2 tane mid bıraktı aracın eski sahibi kendi büyük 2 hoparlörünü de bıraktı teyb ini bıraktı ama yenisini alana kadar takıl dedi bunun üstüne nasıl birşeyler yapabilirim o 2 orjinal hoparlörün daha iyisini alıp bas anfi ve teyb mi alayım

Bızım dedıgımız bass agresıf derken sert vuruyor ama cakal ısı degıl arabanın ıcnde tok ses verıyor senın fazlası ıle tatmın edecek bır bass

Alıntıları Göster
    yok hani videolarda paylaşıyorlar aynalar sallanıyor bagajı yerinden çıkartacak şekilde bas varya o şekilde mesela kicker l7 nin tek başına bu işi yapıyor bası 4-5 yaptın mı ama onda da bastan başka birşey duymuyorsun bende orantılı bişey olsun istiyorum ki müzik boğulmasın dinlerken :)

• quote:

yok hani videolarda paylaşıyorlar aynalar sallanıyor bagajı yerinden çıkartacak şekilde bas varya o şekilde mesela kicker l7 nin tek başına bu işi yapıyor bası 4-5 yaptın mı ama onda da bastan başka birşey duymuyorsun bende orantılı bişey olsun istiyorum ki müzik boğulmasın dinlerken :)

Alıntıları Göster
    Hocam bende 20cm comps var cadence 125.4 amfı arkada Pıoneer oval 90rms var hepsını cadence amfıye bagladım benım aynada oynuyor :D
  • quote:

Hocam bende 20cm comps var cadence 125.4 amfı arkada Pıoneer oval 90rms var hepsını cadence amfıye bagladım benım aynada oynuyor :D

Alıntıları Göster
    ayna nasıl oynuyor ama yerinden çıkacak gibi mi tatlı tatlı mı çünkü benim bahsettiğim ayna yerinden çıkacak gibi oynuyor :D
  • quote:

ayna nasıl oynuyor ama yerinden çıkacak gibi mi tatlı tatlı mı çünkü benim bahsettiğim ayna yerinden çıkacak gibi oynuyor :D

Hocam sen sıstemı aldınmı oynamaya basladı dedıgıne gore :) Aldıysan ne aldın yoksa eskı sıstemdenmı bahsedıyorsun
  • quote:

quote:

Hocam sen sıstemı aldınmı oynamaya basladı dedıgıne gore :) Aldıysan ne aldın yoksa eskı sıstemdenmı bahsedıyorsun

Alıntıları Göster
    bende daha sistem yok ne alabilirim diye konu açmıştım :D 600tl şuanlık sınırım var işçilik çünkü 100tl civarı tutuyor nisan mayıs gibi alacağım ama bazı durumlar var ona göre 800-900 tl gibi bir paraya da çıkabilir düşük ihtimal yani 600tl ye tatmin edici bir se istiyorum komple teyb bas anfi kolon dahil mid var zaten gerek yok ona

• quote:

bende daha sistem yok ne alabilirim diye konu açmıştım :D 600tl şuanlık sınırım var işçilik çünkü 100tl civarı tutuyor nisan mayıs gibi alacağım ama bazı durumlar var ona göre 800-900 tl gibi bir paraya da çıkabilir düşük ihtimal yani 600tl ye tatmin edici bir se istiyorum komple teyb bas anfi kolon dahil mid var zaten gerek yok ona

Ön Pioneer TS-G172Ci 95tlye vatandan aldım
    Arka Pioneer TS-A6975R bımeksden 150tl
    Amfı Cadence XA-125.4 250tl
    Bass Kıcker COMPS 8" 4 Ω SVC 250tl

745TL tuttu benım arabada double teyp vardı o yonden sanslıyım

Sony XM-N1004 ampli 229TL

Sony XS-NW1202E - 30cm In Car Subwoofer Box (1800 Watts) 227TL (Teşir)

Sony XS-GT6938F 6’ x 9’ inç 420 Watt 3 Yollu Koaksiyel Hoparlör 99TL

Sony XS-GT1738F 17cm 3 Yollu 260 Watt Oto Hoparlör 79,90TL

• quote:

quote:

Ön Pioneer TS-G172Ci 95tlye vatandan aldım
    Arka Pioneer TS-A6975R bımeksden 150tl
    Amfı Cadence XA-125.4 250tl
    Bass Kıcker COMPS 8" 4 Ω SVC 250tl

745TL tuttu benım arabada double teyp vardı o yonden sanslıyım

Sony XM-N1004 ampli 229TL

Sony XS-NW1202E - 30cm In Car Subwoofer Box (1800 Watts) 227TL (Teşir)

Sony XS-GT6938F 6’ x 9’ inç 420 Watt 3 Yollu Koaksiyel Hoparlör 99TL

Sony XS-GT1738F 17cm 3 Yollu 260 Watt Oto Hoparlör 79,90TL

Alıntıları Göster
    senin araç nedir hocam onu merak ettim :D benim iş heralde biraz bekleyecek ufak tefek sıkıntıları var arabanın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.