Şimdi Ara

700w güç kaynağı almaya karar verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=98&proid=462
    http://www.eksa.com.tr/asp/show_stock.asp?product=AK920OEM46
    6x sata2
    2x x1900xtx
    e6600
    için elimde bulunsun diyorum yanlışmı düşünüyorum? 2 gün önce 550w lığını almıştım ama uzun süren araştırmalarım sonucu bunun eski bir psu olduğunu, atxle uyumlu olmadığını, dual xeon için yapıldığını ve yeni nesil ekran kartlarıyla crossfire yapmanın sıkıntılı olabileceğine kanaat getirdim. Elimdeki ürünü bununlar değiştireceğim 60$ fark ödeyip.
    fsp 550W 80GLC yi kullanmış biri varsa bu kararımı değerlendirebilir mi?

• fsp 550 kullanmadım ama, bilgisayar piyasasında geleceğe dönük sadece psu yatırımı yapılabiliyor ve sende onu yapıyorsun 60 dolar fark verip almaya değer duruyor...
  • 700W PSU bir ev kullancısı için abartıdan daha da ötedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

700W PSU bir ev kullancısı için abartıdan daha da ötedir.

Crossfire yapacak adam sana göre ev kullanıcısı oluyor demekki ????
  • ihtiyacın olan gücü sistem bileşenlerini giriphttp://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp adresinden hesaplayabilirsin ama yazdığın parçaların yanına dvd-writer, fan vs ekleyince 570 watt civarı bir güç hesapladı, eğer istediğin özellikleri karşılıyorsa fsp'yi alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: phobia

ihtiyacın olan gücü sistem bileşenlerini giriphttp://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp adresinden hesaplayabilirsin ama yazdığın parçaların yanına dvd-writer, fan vs ekleyince 570 watt civarı bir güç hesapladı, eğer istediğin özellikleri karşılıyorsa fsp'yi alabilirsin

tabi böyle az enerji harcayan bi işlemcinin o/c yapılmasını da eklersek bi miktar daha artar. 2*x1900xtx in soğutması için gerekli ayrıca fanları da hesaba katarsak...

sen 700W lık FSP yi al kardeş

• bence cF'de yapsan Sli'da yapsan 700watt fazla
    550watt silverstone'lar (dual veya quad rail) fazlasıyla işini görür

ama yok ben de 4 tane hdd, 4 tane optik sürücü, 6 tane fan, 2 tane x1900xtx var diyorsan
    birşey diyemem valla
  • peki şunu söylermisin bir bilgisayar 550 watt gerçek güç kaynağını harcayamazken 700 watt nasıl harcasn çok zor gün geçtikçe güç tüketimi düşüyo...
    ABİ ENERRMAXXXX LKİBERTY 500 WATTTT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventpisil -- 21 Ağustos 2006; 13:00:37 >
  • @Mdg: Ne alaka? Crossfire çok özel bişey mi sanıyorsun? Tabi ki ev kullancıları Crossfire yapıyor. Başka kim yapıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeaSun

peki şunu söylermisin bir bilgisayar 550 watt gerçek güç kaynağını harcayamazken 700 watt nasıl harcasn çok zor gün geçtikçe güç tüketimi düşüyo...
    ABİ ENERRMAXXXX LKİBERTY 500 WATTTT
    Doğru ama 2*1950xtx de ii güç çeker
    arkadasın yazdığında 12v kanalı 4 e ayrılmış her bir kanala 18a ya kadar verebiliyor.. güzel PSU
     700w güç kaynağı almaya karar verdim
  • al gelecege yatırım
  • fiyatı çok iyi.inve..tus'u bekleyin.yakında gelecek.200-220 arası bir fiyatı olacak.testlere baktım bu fiyata mükemmel bir psu.
    700 wattlık bir psu çok gerekli değil elbette ama ondan çok daha düşük çıkış gücüne sahip psular ile aynı fiyatta.hatta daha ucuz.böyle olunca neden alınmasın.ayrıca 4*18 a 12 V rail çıkışı var.4 rail çıkışlı silverstone 750 w 350 ytl fiyata sahip.tabiiki fsp den kaitelidir ama nerdeyse 2 katı fiyata sahip.
    tek kötü yanı fanı azcık sesli diyorlar.bu da çok büyük bir problem değil kanımca.fan bu değişir.
    ayrıca 700 w çıkışı olan bir psuyu zorlamak içim çok sağlam sistem gerekir.kısaca bu psu çok zorlanmayacak çok yorulmayacak.Uzunlafın kısası bu psu her sisteme yeter kanımca...
    gelsin ben de alacağım muhtemelen.Bu TT üst derece yüklenmelerde benim sisteme yetmiyor.Bi dvd writer bi hdd söksem olacak gibi ama

• Sistemin için mutlaka gerekli kesin değiştir thermaltake in de 750 watt lığı gelecekti vega ya o da fena değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.