Şimdi Ara

70bin TL ye çıktık ama kafamız iyice karıştı yardım lütfen(kafmızda birz olştu ilk sayfayı düzelttm) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
4
Favori
18.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Ya bu hurafeleri nereden duyuyorsunuz, ilk cikan lpg lerdeydi o ayar mevzuu. Simdi 10 bin km de bir filtre degisiyor yaz kis ayari tarih olali cok oldu.

Ilk Calisirken de benzinde calisiyor zaten.

Ah bu ilk lpg ciktiginda salla parti cahilce is yapan lpg ustalari ve ustanin iyisini aramayan 3 kurus ucuza takiyor diye bu isbilmezlere lpg taktiran tuketiciler.

Tabi ilk cikan lpg kitlerinide buna dahil etmek lazim.

Hayirli gunler

Alıntıları Göster
    Hocam evet yeni LPG lerde çok büyük problem yok sanırım ama bana şuan ortalama 4-4.5 lt dizel yakan araçlar daha makul gibi geliyor LPG de hem benzin al hem LPG bu kadarı geçer sanırım ben öyle düşünüyorum en azından. Bakim fiyatlar motor ömrü vs hepsini kiyasladigimizda hangisi daha mantıklı sizce ve forumdaki diğer arkadaşlarım da yanitlayabilirlerse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanerz

Benimki 2012 model dizel manuel, ama pek de bir fark kalmadı benzin ile yüksek model benzinli de düşünebilirsiniz çok km yapmam derseniz
    Paket olarak hangisi hocam peki ve dizel de ortalamaniz nedir bu fabrika çıkışı gösterdiğini görebiliyor musunuz hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: en!gma

Hocam evet yeni LPG lerde çok büyük problem yok sanırım ama bana şuan ortalama 4-4.5 lt dizel yakan araçlar daha makul gibi geliyor LPG de hem benzin al hem LPG bu kadarı geçer sanırım ben öyle düşünüyorum en azından. Bakim fiyatlar motor ömrü vs hepsini kiyasladigimizda hangisi daha mantıklı sizce ve forumdaki diğer arkadaşlarım da yanitlayabilirlerse sevinirim

Alıntıları Göster
    İstanbul sehirici 4.4.5 litre yakan dizel otomatik yoktur kanimca. Dizel otomatikler 6-6.5 litre arasi yakar.

1.2 bir atmosferik lpg aracta 8-9 litre lpg yakar.

Benzinler beraber dizele esit veya biraz daha az yakar.

Lpg nin bazi dezavantajlari var, dizelinde ilerleyen km lerde yuksek fiyatli parcalari var.

Kiyaslamak lazim.

• Nguas kullanıcısına yanıt
    :))) korktummm..

• en!gma kullanıcısına yanıt
    Paket trend, fabrika verisini İstanbul da şehir içinde yakalamak mümkün değil. Sürekli kısa mesafe ve trafikte kullanıyorum aracı, 7,6 ortalamam. Yazları düşüyor tabiki bu değer o zamanda 6,6 ortalama . Biraz sert kullanıyorum belki çok az daha düşürülebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimse yazmamış :) Bence BMW 1.16i LPG’li alın.,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Hayırlı olsun,
    Otomatiği için fiyat almışmıydınız?

Alıntıları Göster
    otomatik düşünmedigim için sormadım kardeşim
  • quote:

Hayırlı uğurlu olsun hocam baya uyguna denk gelmiş ama hurda sizden tabi hangi bayi bu hocam telefonu var mı arayıp bi de ben fiyat isteyim hurda onlardan

Alıntıları Göster
    Sagol kardeşim cümlemizin,Ankara koç kulelerinin altında birmot ana bayi verdi fiyatı teli nette var geri görüş kamerasınıda zorla aldım

• en!gma kullanıcısına yanıt
    En az yakan c segment otomatik benzinli araç,
    2013-2017 Corolla 1.6 multidraveS cvt
    Şehir içi yakıt tüketimi 7.3 Lt/100 km
    Şehir dışı yakıt tüketimi 4.6 Lt/100 km
    Ortalama yakıt tüketimi 5.6 Lt/100 km
    .
    Lpg de %15-20 fazla litre yakıt yakar yani,
    Şehir içi: 9 litre Lpg
    Ortalama:7 litre Lpg
    Yakıt yakar.
    Bunun yüzde onu kadar da ilk çalıştırmada benzin yakar, yani ortalama 7 litre Lpg tüketen bir araç ,
    0.7 litre de benzin tüketir.

• Paran kadar Mercedes al 'Sir Robert Barathion'

• lpglı boyalı fln bısey al gelıp biri vurunca boyanan parçam oldu dıye moralın bozulmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Paran kadar Mercedes al 'Sir Robert Barathion'
    60-70 liraya binilebilecek merso
    Bulabilmek çok zor zor

70bin TL ye çıktık ama kafamız iyice karıştı yardım lütfen(kafmızda birz olştu ilk sayfayı düzelttm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 14 Mart 2019; 14:3:45 >

• quote:

İstanbul sehirici 4.4.5 litre yakan dizel otomatik yoktur kanimca. Dizel otomatikler 6-6.5 litre arasi yakar.

1.2 bir atmosferik lpg aracta 8-9 litre lpg yakar.

Benzinler beraber dizele esit veya biraz daha az yakar.

Lpg nin bazi dezavantajlari var, dizelinde ilerleyen km lerde yuksek fiyatli parcalari var.

Kiyaslamak lazim.

Alıntıları Göster
    İşte hocam tam bu kıyas sıkıntı bende de. Neye göre nasıl kiyaslayacagiz bilmiyorum. Ben şehirlerarasi daha çok kullanacağım fakat LPG de anlamadığım aşağı yukarı benzin e 1.2 koy diyorlar ama bunun benziniydi vs daha mı fazla olur acaba diye düşünüyorum ben de dizel de zaten 4-4.5 arası çoğunluk

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanerz

Paket trend, fabrika verisini İstanbul da şehir içinde yakalamak mümkün değil. Sürekli kısa mesafe ve trafikte kullanıyorum aracı, 7,6 ortalamam. Yazları düşüyor tabiki bu değer o zamanda 6,6 ortalama . Biraz sert kullanıyorum belki çok az daha düşürülebilir.
    Hocam şehirici belki yakalamak mümkün değil ama şehirlerarasi belki diyorum 4 civsrlari olur mu? Ben şuan da focus konusunda baya bir sıcağım içime sinen bir araba denk gelirse alacağım gibi duruyor. Focus hakkında dikkat etmemiz gereken bir özellik var mı alırken şuna kesin dikkat edin diyeceğiniz.
    Bir de hocam ben biraz daha full modellerine bakıyorum sizce değer mi fiyat farkına

• quote:

İşte hocam tam bu kıyas sıkıntı bende de. Neye göre nasıl kiyaslayacagiz bilmiyorum. Ben şehirlerarasi daha çok kullanacağım fakat LPG de anlamadığım aşağı yukarı benzin e 1.2 koy diyorlar ama bunun benziniydi vs daha mı fazla olur acaba diye düşünüyorum ben de dizel de zaten 4-4.5 arası çoğunluk

Alıntıları Göster
    Evet lpg benzine gore yuzde 20 fazla yakar.

Benzin meselesine kafayi takmayin 30 litre benzinle 5000km den fazla gidersiniz mesela.yazin daha cok gider hatta.

Hayirli gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan68

Kimse yazmamış :) Bence BMW 1.16i LPG’li alın.,
    Bu fiyatlara BMW kalitesi tabi ayrı bir şey olurdu sanırım hocam ama bilemedim hiç düşünmemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

Sagol kardeşim cümlemizin,Ankara koç kulelerinin altında birmot ana bayi verdi fiyatı teli nette var geri görüş kamerasınıda zorla aldım

Alıntıları Göster
    Anladım hocam iyi yapmışsınız Rabbim kaza bela vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

En az yakan c segment otomatik benzinli araç,
    2013-2017 Corolla 1.6 multidraveS cvt
    Şehir içi yakıt tüketimi 7.3 Lt/100 km
    Şehir dışı yakıt tüketimi 4.6 Lt/100 km
    Ortalama yakıt tüketimi 5.6 Lt/100 km
    .
    Lpg de %15-20 fazla litre yakıt yakar yani,
    Şehir içi: 9 litre Lpg
    Ortalama:7 litre Lpg
    Yakıt yakar.
    Bunun yüzde onu kadar da ilk çalıştırmada benzin yakar, yani ortalama 7 litre Lpg tüketen bir araç ,
    0.7 litre de benzin tüketir.
    Tabi bu değerleri görmek içinde bir hayli uğraşmak lazım zor zor araba almak çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

lpglı boyalı fln bısey al gelıp biri vurunca boyanan parçam oldu dıye moralın bozulmaz
    Bende boyalı olsun diyorum hocam aslında ama işte basit surtmeden vs olursa en azından içimiz rahatlar şimdilik arastirmadayim

• quote:

Evet lpg benzine gore yuzde 20 fazla yakar.

Benzin meselesine kafayi takmayin 30 litre benzinle 5000km den fazla gidersiniz mesela.yazin daha cok gider hatta.

Hayirli gunler

Alıntıları Göster
    O zaman şu çelik subapli falan olursa da çok düşünmemek lazım hocam

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.